Mai baieti nu mai comentati atit - s-a ales sistemul de calificare prin vot de catre cluburi , lucrurile ma indoiesc sa se schimbe , in ciuda unor curiozitati . Daca inainte era dictatura , sa vedeti de acum incolo
Eu inca ma am dubii mari si garantate , daca aceasta echipa aleasa prin aceste calificari , ne va reprezenta la FIPS , pentru CM . Dar vreme e destula , dupa sarbatori si lucrurile se vor cerne prin luna august 2009 . Va exista poate , o lovitura de imagine vizavi de crapul romanesc , perfect legala , atit timp cit o federatie nu exista decit la nivel de initiativa . Eu scriu si va atrag atentia , pentru ca la o adica sa nu ma acuzati de ceva ce stiam si nu v-am spus . Voi faceti ce considerati voi ca e bine pentru voi .
Si va si explic :
- pina acum APCR avea un protocol semnat cu AGVPS ( singura institutie din Romania care este membra fondatoare a FIPS - CIPS ) . Cum s-a semnat acest contract este o problema larg dezbatuta

, dar asa cum suna protocolul in urma calificarilor APCR , AGVPS era obligata sa inscrie echipa in concurs ! Mai mult , sustinea si ceva costuri .
- cei de acum , nu doresc sa apeleze la AGVPS , ci sunt prin intermediul acestei Federatii ( care nu exista legal , recunoscuta de ANS ! ) , imaginate pe hartie dar fara finalitate legala , cei mai mari dusmani ai AGVPS-ului , pentru ca se disputa acelasi segment de activitate .
Eu unul nu vad cum AGVPS accepta sa cedeze puterea unui concurent si va inscrie in concurs niste echipe rezultate in urma unei selectii nerecunoscute inca de cel care are puterea sa te inscrie la concursul mondial , plus ca in orice moment AGVPS poate sa inscrie o echipa proprie in concurs - cu asumarea rezultatelor ( ghici cine este ? )
Dar vom avea timp sa vedem ce si cum . Eu va recomand sa stati un pic potoloti si sa fiti mai subtirei cu taxa de inscriere pina nu stiti pe ce dati banii si ce garantii aveti ca in urma unei calificari veti si ajunge in Franta !
Mentionez ca nu particip la orice fel de calificari si nu doresc sa propun altceva . Pur si simplu cunosc situatia si nu pot sa tac atit timp cit unii doresc sa marseze pe faptul ca pot face orice , sa ia banii si sa vada ulterior daca se vor intelege cu niste institutii ale statului . Pentru asta exista Curtea de Conturi si DNA . Nu stiu cum d-l Bentu va explica cedarea drepturilor de inscriere in competitie unei Federatii CONCURENTE , al carui principal obiect de activitate este acela de a prelua drepturile AGVPS !!! Exista un clar conflict de interse
Nasol este ca legea este lege iar ce se petrece este in afara legii ! Inainte lucrurile erau statuate printr-un protocol legal , fara conflict de interse . Acum un astfel de protocol te duce direct la DNA ! Si sincer nu vad cine poate semna un astfel de protocol din partea AGVPS , contrar intereselor institutiei care te plateste !
Un astfel de conflict de interese este o paine de AUR , pentru orice procuror al DNA ! In calitate de manager al unei insititutii a statului nu poti ceda niste drepturi unei institutii infiintate ,pentru a-ti prelua apriori PREROGATIVELE !
Sunt sincer curios ce spune d-l Bentu despre treaba asta !
In concluzie iniante de a plati - cereti baza legala a acestor selectii nationale - si garantia ca veti si ajunge in Franta . Eu vorbesc la modul serios si sunt pregatit prin biroul meu juridic sa contest aceste calificari nationale , la instantele din Romania , in baza simplului fapt ca aceste calificari sunt ilegale , printr-un simplu si eficace conflict de interese .