CAMPIONAT NATIONAL 2009 & CALIFICARI CM

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
marin laurentiu
Puncte: 0

Mesaj de marin laurentiu »

Vali Vesa scrie:Da Sandu, s-a votat in mod democratic. Asa s-a votat si alegerea/numirea capitanului. Au fost 6 voturi din 10 pentru ca acesta sa fie desemnat de dl Oana la finala de la Tancabesti.
Un singur lucru nu s-a votat: daca sa puncteze tenul sau nu. Dl Oana a spus ca tenul punctand in regulamentele internationale trebuie sa ramana. No comments...
daca in balta pe care se va disputa CM nu exista ten,ptr care motiv puncteaza in calificari? Doar ca e...CIPS-FIPS? aiurea...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Mai baieti nu mai comentati atit - s-a ales sistemul de calificare prin vot de catre cluburi , lucrurile ma indoiesc sa se schimbe , in ciuda unor curiozitati . Daca inainte era dictatura , sa vedeti de acum incolo :lol: :lol: :lol:
Eu inca ma am dubii mari si garantate , daca aceasta echipa aleasa prin aceste calificari , ne va reprezenta la FIPS , pentru CM . Dar vreme e destula , dupa sarbatori si lucrurile se vor cerne prin luna august 2009 . Va exista poate , o lovitura de imagine vizavi de crapul romanesc , perfect legala , atit timp cit o federatie nu exista decit la nivel de initiativa . Eu scriu si va atrag atentia , pentru ca la o adica sa nu ma acuzati de ceva ce stiam si nu v-am spus . Voi faceti ce considerati voi ca e bine pentru voi .

Si va si explic :

- pina acum APCR avea un protocol semnat cu AGVPS ( singura institutie din Romania care este membra fondatoare a FIPS - CIPS ) . Cum s-a semnat acest contract este o problema larg dezbatuta :lol: :lol: , dar asa cum suna protocolul in urma calificarilor APCR , AGVPS era obligata sa inscrie echipa in concurs ! Mai mult , sustinea si ceva costuri .
- cei de acum , nu doresc sa apeleze la AGVPS , ci sunt prin intermediul acestei Federatii ( care nu exista legal , recunoscuta de ANS ! ) , imaginate pe hartie dar fara finalitate legala , cei mai mari dusmani ai AGVPS-ului , pentru ca se disputa acelasi segment de activitate .
Eu unul nu vad cum AGVPS accepta sa cedeze puterea unui concurent si va inscrie in concurs niste echipe rezultate in urma unei selectii nerecunoscute inca de cel care are puterea sa te inscrie la concursul mondial , plus ca in orice moment AGVPS poate sa inscrie o echipa proprie in concurs - cu asumarea rezultatelor ( ghici cine este ? )

Dar vom avea timp sa vedem ce si cum . Eu va recomand sa stati un pic potoloti si sa fiti mai subtirei cu taxa de inscriere pina nu stiti pe ce dati banii si ce garantii aveti ca in urma unei calificari veti si ajunge in Franta !

Mentionez ca nu particip la orice fel de calificari si nu doresc sa propun altceva . Pur si simplu cunosc situatia si nu pot sa tac atit timp cit unii doresc sa marseze pe faptul ca pot face orice , sa ia banii si sa vada ulterior daca se vor intelege cu niste institutii ale statului . Pentru asta exista Curtea de Conturi si DNA . Nu stiu cum d-l Bentu va explica cedarea drepturilor de inscriere in competitie unei Federatii CONCURENTE , al carui principal obiect de activitate este acela de a prelua drepturile AGVPS !!! Exista un clar conflict de interse :lol: :lol: :lol:

Nasol este ca legea este lege iar ce se petrece este in afara legii ! Inainte lucrurile erau statuate printr-un protocol legal , fara conflict de interse . Acum un astfel de protocol te duce direct la DNA ! Si sincer nu vad cine poate semna un astfel de protocol din partea AGVPS , contrar intereselor institutiei care te plateste !
Un astfel de conflict de interese este o paine de AUR , pentru orice procuror al DNA ! In calitate de manager al unei insititutii a statului nu poti ceda niste drepturi unei institutii infiintate ,pentru a-ti prelua apriori PREROGATIVELE !
Sunt sincer curios ce spune d-l Bentu despre treaba asta !

In concluzie iniante de a plati - cereti baza legala a acestor selectii nationale - si garantia ca veti si ajunge in Franta . Eu vorbesc la modul serios si sunt pregatit prin biroul meu juridic sa contest aceste calificari nationale , la instantele din Romania , in baza simplului fapt ca aceste calificari sunt ilegale , printr-un simplu si eficace conflict de interese .

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

valerica, la cate ineptii ai scris mai sus, nici nu-mi vine sa-ti spun ca ma uit la tv la o emisiune ce-l parodiaza pe vadim...aproape nicio diferenta ... :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

marin laurentiu scrie: ...daca in balta pe care se va disputa CM nu exista ten,ptr care motiv puncteaza in calificari? Doar ca e...CIPS-FIPS? aiurea...
Nu pot sa-ti raspund, intreaba-l pe Dl Victor Oana.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

cipibm scrie:Eu am mai spus-o si acum o repet:"eminenta cenusie"VLADEANU capitan! Nu spun ca are toate atuurile,dar are toate"ingredientele".
Pai Andrei a fost propus de Florentin dar n-am mai apucat sa-l votam pentru ca au aparut pareri contrarii, chiar virulente, la genul "daca Andrei e capitan eu (plus multe alte echipe) nu mai vin la calificari". Am citat din Marian Oprea. Parerea mea e ca o asemenea pozitie e cel putin stupida.

Si s-au continuat discutiile pe tema asta cel putin o ora, se poate vedea din inregistarea sedintei. L-am si intrebat pe Florentin la un moment dat "Suntem in direct? Da. Inseamna ca ne facem de c***t... :evil:

Au mai fost si pareri "din putul gandirii" gen "ciocu' mic, acum noi suntem la putere" - ati fost destul sus, acum mai lasati si pe altii.

De fapt de ce ma mir? Vedeti cum se face Guvernul Romaniei :evil: De ce credeti ca a renuntat Stolo? Pentru ca nu poti sa faci treaba cu niste nume care n-au nici o treaba cu notiunea de guvernare ci doar cu "ciolanul" ... :evil:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

cornelserbu scrie:valerica, la cate ineptii ai scris mai sus, nici nu-mi vine sa-ti spun ca ma uit la tv la o emisiune ce-l parodiaza pe vadim...aproape nicio diferenta ... :lol:
Sa fim sanatosi si sa ne dea D-zeu minte la cap In rest - e bucurie si iti urez si eu Sarbatori fericite si un An nou cu bine !

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

DNA, bla, bla bla.AGVPS bla,bla,bla.

1.La intalnire au fost 2 dintre membrii marcanti ai APCR, organizatie care are protocol semnat cu AGVPS.Nu cred ca AGVPS se va mai implica in decizii asa cum a facut anul trecut.
Aceasta federatie face un serviciu AGVPS, organizeaza competitiile sub egida lor si nu le contesta dreptul asupra patrimoniului pe care-l detine.Nu suntem o amenintare pentru ei.[b]Anul trecut AGVPS nu a platit taxa de participare.[/b]

2.Echipele vor fi inscrise de cluburi, se vor emite facturi iar achizitiile vor fi monitorizate de o comisie.
Sa vina DNA sa controleze ca ne doare'n paispe.

3.In problema capitanului ..asta a fost cea mai buna solutie.Si eu cred ca cel mai bun capitan ar fi Andrei,dar la fel de mult cred ca,deocamdata, ar fi bine sa fie si acceptat de cei care se califica.

4.Taxa este mai mult decat rezonabila.In concurs au intrat 2 balti noi.Sunt curios cum reactioneaza provincia.

Felicitari celor de la Piatra Neamt si Constanta ca au avut ambitia de a participa la aceasta sedinta pentru a-si spune punctul de vedere.
The second best is the first loser!

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Val,
De ce nu ai publicat tu pamfletul asta inainte de intalnirea cluburilor de la Darvari?
The second best is the first loser!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

In mod normal, sunt indeplinite conditiile ptr o participare record ! Echipe de 2, balti noi, taxa mica, tenul, fara senzori, etc. Tare sunt curios cate echipe se vor inscrie ! :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:In mod normal, sunt indeplinite conditiile ptr o participare record ! Echipe de 2, balti noi, taxa mica, tenul, fara senzori, etc. Tare sunt curios cate echipe se vor inscrie ! :roll:
senzori vor fi si electronici si umani, dar sub alta denumire :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”