CAMPIONAT NATIONAL 2009 & CALIFICARI CM

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

dinu scrie: d-le oana, daca ar fi moka si hobaia ai fi de acord sa se tina o mansa in loc de milotina????
din pacate pentru tine si din fericire pentru pescari, d-l oaana nu poate sa hotareasca de unul singur asa ceva :lol: ... se pare ca si tu ai probleme cu digestia :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

dinu

Mesaj de dinu »

cornelserbu scrie:
dinu scrie: d-le oana, daca ar fi moka si hobaia ai fi de acord sa se tina o mansa in loc de milotina????
din pacate pentru tine si din fericire pentru pescari, d-l oaana nu poate sa hotareasca de unul singur asa ceva :lol: ... se pare ca si tu ai probleme cu digestia :lol: :lol: :lol:

Acum inteleg de ce tot tii asa de mult la oana; te apropii de aceiasi varsta cu el, vrei sa te ia locotenentul lui, pt.k ai parasit elita numai ai nimic in fata ochilor decat victor oana, trezeste-te la realitate nu fi ........ :lol: :lol: :lol:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cornelserbu scrie:
Dupa cum ti sa spus lacurile au fost propuse si supuse la vot dupa ce sa hotarat si votat punctarea tenului conform regulamentullui CIPS-FIPS .
In acel moment Hobaia a iesit din schema lacurilor datorita faptului ca poate influenta in foarte mare masura rezultatul final al calificarilor .

MAREA MAJORITATE AU DORIT SCOATEREA TENULUI ,EU NU AM FOST DE ACORD CA O ECHIPA CARE PRINDE PESTE SA NU-I FIE PUNCTAT ,ASTFEL INCAT SA AJUNS LA COMPROMISUL SA SE CAUTE UN ALT LAC UNDE
POPULATIA DE TEN SA NU FIE DOMINANTA .
DACA TU CUNOSTI UN ALT LAC UNDE POT INCAPEA 40-50 DE ECHIPE TE ROG SA-L PROPUI [90-100-HA]SI SUNT DE ACORD CU REPETAREA VOTULUI PRIVIND LACURILE .

dinu

Mesaj de dinu »

oanavictor scrie:
cornelserbu scrie:
Dupa cum ti sa spus lacurile au fost propuse si supuse la vot dupa ce sa hotarat si votat punctarea tenului conform regulamentullui CIPS-FIPS .
In acel moment Hobaia a iesit din schema lacurilor datorita faptului ca poate influenta in foarte mare masura rezultatul final al calificarilor .

MAREA MAJORITATE AU DORIT SCOATEREA TENULUI ,EU NU AM FOST DE ACORD CA O ECHIPA CARE PRINDE PESTE SA NU-I FIE PUNCTAT ,ASTFEL INCAT SA AJUNS LA COMPROMISUL SA SE CAUTE UN ALT LAC UNDE
POPULATIA DE TEN SA NU FIE DOMINANTA .
DACA TU CUNOSTI UN ALT LAC UNDE POT INCAPEA 40-50 DE ECHIPE TE ROG SA-L PROPUI [90-100-HA]SI SUNT DE ACORD CU REPETAREA VOTULUI PRIVIND LACURILE .

1. cine a propus milotina

2. regulamentul trebuie sa se aplice

3. daca in formula 1 unul din circuite este la monte carlo toti piloti participa, cu toate ca este cel mai incomod pt.multi piloti

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

dinu scrie: Acum inteleg de ce tot tii asa de mult la oana; te apropii de aceiasi varsta cu el, vrei sa te ia locotenentul lui, pt.k ai parasit elita numai ai nimic in fata ochilor decat victor oana, trezeste-te la realitate nu fi ........ :lol: :lol: :lol:
am impresia ca ti-e ciuda, dar nu trebuie sa te oftici, il ai pe vladeanu cu majuscule la cina si de baut te poti imbata linistit cu apa din hobaia ... poate te linistesti si nu-ti mai bagi nasul peste tot ... :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

DACA TU CUNOSTI UN ALT LAC UNDE POT INCAPEA 40-50 DE ECHIPE TE ROG SA-L PROPUI [90-100-HA]SI SUNT DE ACORD CU REPETAREA VOTULUI PRIVIND LACURILE .[/quote]

1. cine a propus milotina

EU AM PROPUS MILOTINA DUPA CE AM INTREBAT TOTI PARTICIPANTII DACA CUNOSC VREUN LAC CARE SA POATA GAZDUI 40-50 ECHIPE .
ACEST LUCRU L-AM FACUT SI PE NET ,INTERESANDU-MA DE IERNUT DE LA CLUJ SI DE CEL DE LA ALBA IULIA CARE NU STIU CUM SE NUMESTE .
PAREREA MEA ESTE SA TE POTOLESTI CU INTREBARILE DESPRE MILOTINA ,CA POATE CITESTE PATRONUL LACULUI CE INEPTII DEBITEZI SI SE RAZGANDESTE SI POATE TE BAGAM LA PLATA :evil: :evil:
HOBAIA NU FACE PARTE DIN OBIECTIVELE FEDERATIEI PENTRU 2009 ,NEFIIND SUFICIENT DE ECHILIBRATA PRIVIND RAPORTUL DINTRE POPULATIA DE TEN SI CEA DE CRAP .NOI AM URMARIT SA SCOATEM LA ACESTE CALIFICARI PESCARI PROFESIONISTI DE CRAP SI NU PESCARI DE AMUR .DACA SE VA INTAMPLA CA UNUL DINTRE PESCARII RECUNOSCUTI CA FIIND PROFESIONISTI IN PESCUITUL TENULUI SA SE CALIFICE,ATUNCI IN MOD SIGUR NU O VA FACE PESCUIND 5-600 KG DE TEN ,SI VA AVEA TOT RESPECTUL CE LI SE CUVINE .

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

La sedinta a propus cineva Hobaia?
Nu-mi aduc aminte ca cineva sa fi propus aceasta balta.
The second best is the first loser!

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

inca o balta buna este TIBRIN (Cernavoda) are in jur de 3 km lungime si latime de 600-800 metriii...(ochiometric). ca peste 90 % crap intre 4-12 kg ,cteno10% intre 3-10 kg . pestele raspunde si la bile si la porumb.

ps. aceste informatii sunt bazate pe 7-8 partide de pescuit pe care le-am facut anul asta.taxa de pescuit e de 90 ron -24 ore -pestele foarte salbatic si rau :D .....propunere pt. la urmatoarele calificari (2010)
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="petre iulian"]inca o balta buna este TIBRIN (Cernavoda) are in jur de 3 km lungime si latime de 600-800 metriii...(ochiometric). ca peste 90 % crap intre 4-12 kg ,cteno10% intre 3-10 kg . pestele raspunde si la bile si la porumb.

ps. aceste informatii sunt bazate pe 7-8 partide de pescuit pe care le-am facut anul asta.taxa de pescuit e de 90 ron -24 ore -pestele foarte salbatic si rau :D .....propunere pt. la urmatoarele calificari (2010)[/quote]
Se poate pescui pe ambele maluri?
The second best is the first loser!

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

pe un mal locurile sunt frumoase si drepte cu masina langa tine dar pe celalalt malul e mai inalt si trebuie sa lasi masina la 10 metrii si sa cobori jos pe fasia de pamant . eu unul am ales malul inalt si mi-am facut trepte pt. coborare :D ....! pt. mine a fost o ciudatenie sa prind ziua numai crap si noapte cteno pana-n ora 3 si pe urma crap....parca aveau ceas la mana :D :D
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”