CAMPIONAT NATIONAL 2009 & CALIFICARI CM

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de petre iulian »

:!:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

dinu

Mesaj de dinu »

cornelserbu scrie:
dinu scrie: Acum inteleg de ce tot tii asa de mult la oana; te apropii de aceiasi varsta cu el, vrei sa te ia locotenentul lui, pt.k ai parasit elita numai ai nimic in fata ochilor decat victor oana, trezeste-te la realitate nu fi ........ :lol: :lol: :lol:
am impresia ca ti-e ciuda, dar nu trebuie sa te oftici, il ai pe vladeanu cu majuscule la cina si de baut te poti imbata linistit cu apa din hobaia ... poate te linistesti si nu-ti mai bagi nasul peste tot ... :lol:

cred ca tu esti cel care te c-am bagi peste tot, vrei sa te alipesti mai mult de cei pe unde iti bagi nasul mai mult :lol: :lol: :lol: :lol: vezi ca am niste semne ca tu si cotelici veti fi sigur locotenentii lui victor oana. :oops: :oops: :oops:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

dinu scrie: cred ca tu esti cel care te c-am bagi peste tot, vrei sa te alipesti mai mult de cei pe unde iti bagi nasul mai mult :lol: :lol: :lol: :lol: vezi ca am niste semne ca tu si cotelici veti fi sigur locotenentii lui victor oana. :oops: :oops: :oops:
e clar, te oftici si-mi pare bine ... in rest, ce sa-ti mai spun, sarbatori fericite si fi sigur ca daca ne-am intalni, "semnele" de care spueai, s-ar putea sa-ti apara pe fata :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

dinu

Mesaj de dinu »

cornelserbu scrie:
dinu scrie: cred ca tu esti cel care te c-am bagi peste tot, vrei sa te alipesti mai mult de cei pe unde iti bagi nasul mai mult :lol: :lol: :lol: :lol: vezi ca am niste semne ca tu si cotelici veti fi sigur locotenentii lui victor oana. :oops: :oops: :oops:
e clar, te oftici si-mi pare bine ... in rest, ce sa-ti mai spun, sarbatori fericite si fi sigur ca daca ne-am intalni, "semnele" de care spueai, s-ar putea sa-ti apara pe fata :lol:

acum am inteles bine,esti purtatorul de cuvant al presedintelui oana victor.
in rest sa auzim de bine si tie sarbatori fericite si la anul pe milotina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@iulian

Da' cu pestele din 7-8 partide la Tibrin ce ai facut ? :roll: :D

@restul

Lasand gluma la o parte, doua probleme vreau sa samnalez:

1. Vreau sa vad si eu 8 locuri egale pe Tancabesti.
2. O echipa poate sa castige primele 3 manse (adica sa iasa mereu pe locul 1), iar la Tancabesti dintr-un ghinion sa iasa pe locul 5.....Nu este corect, cred ca era mai bine sa se tina cont de toate clasarile din preliminarii....apare iar "bulanul" si nu este bine !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="Vladut Mateianu"]

1. Vreau sa vad si eu 8 locuri egale pe Tancabesti./quote]

1 planet
2 vaci 1
3 avicola 1
4 gorgan
5 scaldatoare
6 pontonul 1
7 vernescu :!:
8 ................ :!:

dar ,precum se stie ''OMUL SFINTESTE LOCUL ''

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

... poate asa...
1.VACI 0
2.VACI 3
3.PLANET
4.GOLFUL lui PILHAN sau AVICOLA 1
5.PONTON 1
6.DINAMO
7.stg SCALDATOARE
8.GORGAN
sau...

1.AVICOLA 2
2.AVICOLA 3
3.AVICOLA 4
4.AVICOLA 5
5.VERNESCU
6.VZL
7.NUC
8.PONTON VERNESCU

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

8 X N locuri egale la Pontonul lui ... Parfene... :mrgreen:

Sarbatori fericite !
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

DACA vreti locuri egale eu zic sa faceti FINALA pe TANCABESTI (de la drum) numai acolo o sa fie o balta cu locuri egale.LA cate locuri sunt pe aceasta balta mergea sa se renunte la LATES ca 80% din echipe sunt din Bucuresti ... :D

SUNT sigur ca pe TANCABESTI (concurs) o sa castige cine stie sa pescuiasca bine si la CTENO :shock: tinand cont de data la care este stabilita finala.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

@Vladut
Si bulanul are rolul lui la CM. Oricum, cele 8 echipe ajunse in finala, vor fi cele mai bune echipe care au trecut de cele 3 manse anterioare. Cele 4 care se vor califica, se presupune ca sunt si valoroase si ... bulanoase iar daca vreuna se califica de pe un loc mai prost, este cu atat mai valoroasa. :wink:
Pe Tancabesti este greu de spus acum care sunt cele 8 locuri echilibrate pentru ca Vlad rearanjeaza plaurii pe langa maluri, asa ca vor aparea si alte locuri bune sau se vor echilibra si cele considerate slabe. Eu as scoate doar zona Avicola din calcul, pentru ca dupa jumatate de sezon, acolo e deja paienjenis de fire si e mult mai greu de scos pestele, chiar daca sunt sanse mai mari de castig.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”