Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
cornelserbu scrie:am impresia ca ti-e ciuda, dar nu trebuie sa te oftici, il ai pe vladeanu cu majuscule la cina si de baut te poti imbata linistit cu apa din hobaia ... poate te linistesti si nu-ti mai bagi nasul peste tot ...dinu scrie: Acum inteleg de ce tot tii asa de mult la oana; te apropii de aceiasi varsta cu el, vrei sa te ia locotenentul lui, pt.k ai parasit elita numai ai nimic in fata ochilor decat victor oana, trezeste-te la realitate nu fi ........![]()
![]()
e clar, te oftici si-mi pare bine ... in rest, ce sa-ti mai spun, sarbatori fericite si fi sigur ca daca ne-am intalni, "semnele" de care spueai, s-ar putea sa-ti apara pe fatadinu scrie: cred ca tu esti cel care te c-am bagi peste tot, vrei sa te alipesti mai mult de cei pe unde iti bagi nasul mai mult![]()
![]()
![]()
vezi ca am niste semne ca tu si cotelici veti fi sigur locotenentii lui victor oana.
![]()
![]()
cornelserbu scrie:e clar, te oftici si-mi pare bine ... in rest, ce sa-ti mai spun, sarbatori fericite si fi sigur ca daca ne-am intalni, "semnele" de care spueai, s-ar putea sa-ti apara pe fatadinu scrie: cred ca tu esti cel care te c-am bagi peste tot, vrei sa te alipesti mai mult de cei pe unde iti bagi nasul mai mult![]()
![]()
![]()
vezi ca am niste semne ca tu si cotelici veti fi sigur locotenentii lui victor oana.
![]()
![]()