Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
O Federatie altfel inexistenta decit la nivel de intentie !nutrabite scrie:@Dn. Oana
In pozitia pe care mai nou o ocupati respectiv Presedintele Federatiei Romane de Pescuit la Crap!
CM 2006, Montargil, Portugalia.oanavictor scrie: REGULAMENTUL CIPS NU PREVEDE ASA CEVA ,ACOLO ARBITRII SUNT SUVERANI ,CHIAR DACA SUNT DE NATIONALITATEA TARII ORGANIZATOARE ...
Aspectul asta, cu observatorii, nu s-a discutat la sedinta si e bine sa fie lamurit. Si hai sa nu mai ridicam in slavi regulamentul FIPS ca nu e nici pe departe complet si la anumite puncte nu este aplicabil la noi. E totusi un concurs intern si chiar daca respectam regulamentul FIPS ar trebui adaptat la realitatile si conditiile noastre.oanavictor scrie: ...ESTE NEVOIE DOAR DE ARBITRII COMPETENTI ,SERIOSI SI DE UN CONDUCATOR DE CLUB CARE SA APERE INTERESELE CLUBULUI PE CARE I-L REPREZINTA .[ECHIPELE INSCRISE DE CLUBUL RESPECTIV ]
Din cate stiu eu ,tu faci parte din Clubul Aquamania ,care este si el organizator al acestor calificari ,a votat sistemul care a fost stabilit si cred ca ar trebui ca orice nemultumire ai sa te adresezi prima oara presedintelui clubului tau si abia pe urma sa vi sa faci agitatie...
Asta e buna, selectionati de unde? Chiar daca mai merg pe la concursuri, nu am cum sa cunosc toti arbitrii... Ce sa mai vorbim de arbitrii APS, care am inteles ca sunt OK, dar eu, ca presedinte de club, nu-i cunosc. Ce fac, cum votez?oanavictor scrie:[ ,,,ARBITRII VOR FI SELECTIONATI DE CATRE PRESEDINTII DE CLUBURI CARE VOR INSCRIE CONCURENTI LA COMPETITIE...
Asta e OKoanavictor scrie: ...TOTI PRESEDINTII DE CLUBURI VOR AVEA VOIE SA ADUCA UN OBSERVATOR DIN PARTEA CLUBULUI CARE SA ASISTE LA DESFASURAREA COMPETITIEI SI SA SEMNALIZEZE EVENTUALELE ABATERI DE LA REGULAMENT OBSERVATE...
Corectie, a spus si Adi, validarea cantaririi (la echipele tarii organizatoare) se face de catre un reprezentant de alta nationalitate.oanavictor scrie: ...VIITORUL CAMPIONAT MONDIAL SE VA DESFASURA IN FRANTA ,TOTI ARBITRII CARE VOR OFICIA LA ACEL CAMPIONAT MONDIAL VOR FI FRANCEZI ,SI TOTUSI NIMENI NU TIPA CA SA SE ADUCA MARTORI OBLIGATORIU LA CANTAR DINTRE ECHIPELE VECINE .
Asta e buna, selectionati de unde? Chiar daca mai merg pe la concursuri, nu am cum sa cunosc toti arbitrii... Ce sa mai vorbim de arbitrii APS, care am inteles ca sunt OK, dar eu, ca presedinte de club, nu-i cunosc. Ce fac, cum votez?Vali Vesa scrie:oanavictor scrie:[ ,,,ARBITRII VOR FI SELECTIONATI DE CATRE PRESEDINTII DE CLUBURI CARE VOR INSCRIE CONCURENTI LA COMPETITIE...