CAMPIONAT NATIONAL 2009 & CALIFICARI CM

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

@ Vladut

Aprecierile mele pentru TOATE postarile din acest topic.(nu stiu daca aveai nevoie ... :D ). Sunt obiective si vin de pe "balta" nu din "birou".

Ce ai spus despre arbitraj : " Dar, la fiecare cantar puteau asista martori...deci, cine are dubii, poate sa-si puna om sa supravegheze competitia. Si nu mai sunt discutii."
...este singura varianta lucida care ia in calcul toate aspectele.

Tot din experienta personala va spun :

1.Am pierdut de doua ori podiumul pe Sarulesti ,iar in viziunea mea se datoreaza lipsei martorilor de la cantare. (sper din tot sufletul sa ma insel asupra acestui lucru). Aici nu a mai comentat nimeni ... desi a fost pe bani grei...sau ne calca o masina neagra?

2.Am pierdut pesti, timp si nervi in cel putin 3 concursuri din acest an in momentul in care partenerul "era obligat" de regulament sa participe la cantarul vecinilor.

3.Cel mai bun "paravan" pentru arbitrii sa zicem corupti este un martor "adormit" sau dezinteresat. De cate ori ati observat ca vecinul care vine la cantar verifica ce arata cantarul cu ce se scrie pe foaie ??? Nu mai pui ca-l chemi la extracantar in toiul noptii ...

Pentru a combina rezolvarea acestor 3 aspecte ,zic eu grele, ajung la "vorba" lui Vladut...

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

ohhhh, ce tare ... vladeanu - the grinch- si leveu - ala mic de respira greu- nu ne mai fura campionatu' national anu' asta!!! s-au deschis portile la cashcaval!!! tot ce trebuie sa facem e sa ne asiguram ca nu vine cumva altu' sa-l fure! poate ca va trebui sa chemam jandarmeria sau sa infiintam politia crapista!!! problema noastra nu e cum sa trecem de mansele eliminatorii, ehh, odata ajunsi in finala .... strategie, tehnica, abordare, nada vor fi simple formalitati ... in franta. batalia nu e la CM, ci aici la noi in curte, ahhhh, nu cu celalte echipe competitoare, ci cu arbitrii, martorii, observatorii, organizatorii, carcotashii si chibitii!!! p-astia trebuie sa-i dovedim! la lupta!!! orice purtator de lbs in batz e un virtual campion national! it's just up to you!

PS
sincer, nu ma pot abtine sa ma intreb, oare e posibil ca ... pietrele si noroiul aruncat ani de zile in campionatul national ... nu cumva se intorc tocmai acum in capul organizatorilor?!

PS returns :twisted:
dan mitranescu, ai pierdut podiumul la sarulesti pt ca ai pescuit prost! ti-a trecut macar vreo secunda lucrul asta prin cap?!
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

@Victor Oana:
1.nr acela de telefon e un nr privat si nu e normal sa-l faceti d-voastra public;
2.nu cred ca am m-ai pus vreo intrebare organizatorilor (for a momemnt), deci nu vad sensul ultimii postari care imi este adresata de d-voastra;

@Dan Mitranescu:
mai baga cateva "glume" cu Sarulesti-ul si pe urma fii atent cand traversezi strada :lol:

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

@Dan Mitranescu:
eu ma uit demult cand traversez pentru cateva afirmatii de acest gen; :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ dan mitranescu

in cazul sarulesti, ai perfecta dreptate, dar la calificari sper sa ne arbitreze arbitrii

@ adi zarcuzon

parerea mea mi-am spus-o in sedinta, mai exact fara martori, dar orice reprezentant al oricarei echipe, poate participa la cantarire

@ vladut mateianu

sper ca n-ai de gand sa propui purtarea vestelor in primele doua manse, ar fi hilar...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

cornelserbu scrie: mircea, intrebarea e, cine a mers la cantar, concurentii, sau cei din staf ???
scuze, mi-a scapat intrebarea, Cornele.

unul dintre concurenti a mers. s-a cerut singur. dar sa stii ca, desi era noapte, purta vesta de concurs :D
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Poate ca sunt cel mai putin indreptatit sa imi dau cu parerea printre aceste discutii-totusi o fac:
In viziunea mea ceea ce a spus vladut mateianu este cel mai corect,insa aplicabilitatea practica a solutiei pare dificila...
Chiar daca aceste suspiciuni merg catre o teorie a conspiratiei stim cu totii ca un sambure mic mic de adevar este in fiecare "poveste de furaciune".De aceea in organizarea unei astfel de competitii regulamentul trebuie sa tinda spre perfectiune...Cred ca acest lucru este posibil,eventual fara certuri si starnirea unor dispute neconstructive,in care nici una din parti nu recunoaste ca celalalt are "mai dreptate" ca el.
Timp este destul...
Un an nou mai bun decat 2008, cu toate ca va fi greu!

P.S.:Amin!:))

Dan Mitranescu
Veteran

mirceaef scrie:
PS returns :twisted:
dan mitranescu, ai pierdut podiumul la sarulesti pt ca ai pescuit prost! ti-a trecut macar vreo secunda lucrul asta prin cap?!
In momentul in care am aflat ca exista un pescar care a ocupat podiumul de 3 ori consecutiv , iar in toate aceste 3 concursuri TOTI ARBITRII erau angajatii acestui pescar, nici nu-mi mai trebuie sa ma gandesc cat de prost am pescuit !!!

Iar daca in aceste conditii am reusit un loc 4 si un loc 5 sunt foarte multumit cat de prost pescuiesc!

Dan Mitranescu
Veteran

Nu acuz pe nimeni de furt :wink: ,dar in conditiile date nu ma mai prinzi pe Sarulesti! Poate nici in alte conditii ...acum ! :lol:

Dan Mitranescu
Veteran

Zarguzon Adi scrie: @Dan Mitranescu:
mai baga cateva "glume" cu Sarulesti-ul si pe urma fii atent cand traversezi strada :lol:
Din acest motiv nu zice nimeni nimic ? :lol:

Acum sa vad cum o "sucesc" daca este asa grava ...

:cry:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”