ps. o sa urmaresc de acum toate masinile negre

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
avand in vedere ca mentionezi ca ai fost in lupta directa cu echipa aia de platea arbitrii si a urcat pe podium de trei ori consecutiv, te intreb:Dan Mitranescu scrie: In momentul in care am aflat ca exista un pescar care a ocupat podiumul de 3 ori consecutiv , iar in toate aceste 3 concursuri TOTI ARBITRII erau angajatii acestui pescar, nici nu-mi mai trebuie sa ma gandesc cat de prost am pescuit !!!
nu mai spune ... pai in cazul asta, de ce nu te duci tu la vali martoiu, vezi sa fie pe langa el si partenerul de seamana cu un personaj de poveste ... unu' de-a jucat la cfr cluj vreun an, si intreaba-l asa ... ca intre pescarii de competitie ce esti tu! auzi, mah, vali, cat te-a costat mah locu'ntai la sarulesti?!!! da' vezi sa ne spui si noua inainte sa-l intrebi, vedem si noi cum se executa corect un longcastpetre iulian scrie:la Sarulesti este triunghiul bermudelor....la unii dispar pestii si la unii apar![]()
...care da mai mult are sanse sa apara de mai multe ori pestii "pixari"..o noua specie de crapi pixari care mananca numai la hartii de 100 euroi
![]()
nu mai spunecornelserbu scrie: ... iar tu nici macar n-ai fost la un concurs pe sarulesti, ca sa sti macar cum poti ajunge la cantar de la un capat la altul al baltii, atunci cand cantarul respectiv se face la o ora oarecare aleasa de arbitrii ...
cam care ar fi revelatia aia cornele? un pescar se vede furat, tace malc, pe urma incepe sa vomite pe forum, la atata timp dupa eveniment. asta ar fi marea revelatie?cornelserbu scrie:... uita-te mai bine pe toate cele trei podiumuri si poate vei avea o revelatie ...