CAMPIONAT NATIONAL 2009 & CALIFICARI CM

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de petre iulian »

la Sarulesti este triunghiul bermudelor....la unii dispar pestii si la unii apar :D :D ...care da mai mult are sanse sa apara de mai multe ori pestii "pixari"..o noua specie de crapi pixari care mananca numai la hartii de 100 euroi :shock:

ps. o sa urmaresc de acum toate masinile negre :D
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

parerea mea mi-am spus-o in sedinta, mai exact fara martori, dar orice reprezentant al oricarei echipe, poate participa la cantariri[quote]

@Cornel Serbu

La vremuri noi , pareri noi.
Acum un an insa era altfel:@ decebal

n-are rost sa mai dezgropam mortii...

uite d-aia n-am incredere in arbitrii, fiindca ala de atunci a luat o hotarare pe loc si pe urma si-a schimbat-o din anumite cauze nerelevante...arbitrul principal al celei mai valoroase competitii din tara, organizata de apcr...si voi vreti sa-l cred pe doloc...hai sa fim seriosi si sa-ncheiem subiectul ca poate am s-aud la un moment dat ca si eu am facut furaciuni...e deajuns sa spuna un arbitru, caci ceea ce-as spune eu, sigur pe cineva l-ar lasa rece.

dar mai bine sa continuam si sa lasam "tambalul descoperit", dar sa nu cumva sa se descopere mai multe decat s-au facut...cine stie ce poveste ne mai serveste dl. doloc, sau alt binevoitor de genul asta

ca incheiere si daca cineva crede ca parerea mea valoreaza cat de cat, v-as ruga sa nu mai vorbiti despre fapte nedovedite, fiindca asta-i mai penal decat altele. am crezut ca se poate aplana conflictul, dar vad ca ia amploare din cauza inversunarii cu care unii trateaza niste "dezvaluiri" facute la nervi.

apropos, din ce echipa facea parte badica cand s-au trucat foile de concurs ? sa nu-mi spuneti ca numai eu am stiut de chestia asta ca nu tine...ca dovada ca am auzit-o fara sa fi spus la nimeni...arbitrii cei incoruptibili si demni de toata increderea

de ce un arbitru da avertisment unei echipe (clubul pescarilor) care se afla pe locul 1 in sector, fiindca asa i s-a nazarit lui...nu mai stau acum sa explic de ce n-a avut dreptate atunci acel arbitru, dar daca si la calificarile de anul viitor, vor mai avea ceva special de-mpartit arbitrii cu clubul pescarilor, atunci totul va fi clar...e mai bine fara arbitrii

[/quote]

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ adi zarcuzon

tot ce-am remarcat atunci, s-a facut in vazul martorilor, insa cu arbitrii adusi de o singura asociatie ... se pare ca acum nu mai este cazul !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

[quote="cornelserbu"]@ adi zarcuzon

tot ce-am remarcat atunci, s-a facut in vazul martorilor, insa cu arbitrii adusi de o singura asociatie ... se pare ca acum nu mai este cazul ![/quote]

Culmea e ca la vremea respectiva faceai parte din asociatia care a adus acei arbitrii si parca aveai si o functie de conducere pe acolo.

MIRON

Mesaj de MIRON »

@Zarcuzon
:oops: :oops: :oops: sint multe voci care spun ca tu esti primul pe care l-a afectat criza .........criza mondiala .umbla vorba prin tirg ca ai fi indragit de toti pescarii..ma poate contrazice cineva?

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

[quote="MIRON"]@Zarcuzon
:oops: :oops: :oops: sint multe voci care spun ca tu esti primul pe care l-a afectat criza .........criza mondiala .umbla vorba prin tirg ca ai fi indragit de toti pescarii..ma poate contrazice cineva?[/quote]

@Trolul Miron:
eu nu simt nevoia sa fiu iubit de nimeni dar daca tu vrei acest lucru s-ar putea sa-ti ofere aceasta dragoste 2-3 de pe acest forum; troli au mai fost si o sa mai fie, eu insa am ramas acelasi care deranjeaza pe multi.

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

Dan Mitranescu scrie: In momentul in care am aflat ca exista un pescar care a ocupat podiumul de 3 ori consecutiv , iar in toate aceste 3 concursuri TOTI ARBITRII erau angajatii acestui pescar, nici nu-mi mai trebuie sa ma gandesc cat de prost am pescuit !!!
avand in vedere ca mentionezi ca ai fost in lupta directa cu echipa aia de platea arbitrii si a urcat pe podium de trei ori consecutiv, te intreb:
1, ai fost vreodata la ei la cantar? daca nu, ti-a interzis cineva?
2. daca ai fost la ei la cantar, ce abateri de la regulament ai observat?
3. ai depus contestatie? cate? cum au fost ele solutionate?

ce dovezi ai in sprijinul afirmatiei ca podiumul a fost trucat?
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

petre iulian scrie:la Sarulesti este triunghiul bermudelor....la unii dispar pestii si la unii apar :D :D ...care da mai mult are sanse sa apara de mai multe ori pestii "pixari"..o noua specie de crapi pixari care mananca numai la hartii de 100 euroi :shock:
nu mai spune ... pai in cazul asta, de ce nu te duci tu la vali martoiu, vezi sa fie pe langa el si partenerul de seamana cu un personaj de poveste ... unu' de-a jucat la cfr cluj vreun an, si intreaba-l asa ... ca intre pescarii de competitie ce esti tu! auzi, mah, vali, cat te-a costat mah locu'ntai la sarulesti?!!! da' vezi sa ne spui si noua inainte sa-l intrebi, vedem si noi cum se executa corect un longcast :D

in mod special te rog sa-mi faci favoarea sa-mi spui si mie cat a dat cipica (stiu ca tac'su sta bine pe cashcaval) si silviu pt locu'ntai acu' doi ani si de asemenea, mare rugaminte, cat a dat cornel rosioru si costica buhac pt locul doi. imi fac calcule acu' pt podiumurile de la anu', nu stiu daca imi ajunge de locu' intai.
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ mirceaf

mircea, stai linistit in banca ta, fiindca nu sti despre ce-i vorba...dan are perfecta dreptate, dar faptele sunt complicate, iar tu nici macar n-ai fost la un concurs pe sarulesti, ca sa sti macar cum poti ajunge la cantar de la un capat la altul al baltii, atunci cand cantarul respectiv se face la o ora oarecare aleasa de arbitrii.

tu sti doar cine a iesit pe locul 1, dar asta e mai putin important...

uita-te mai bine pe toate cele trei podiumuri si poate vei avea o revelatie.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

cornelserbu scrie: ... iar tu nici macar n-ai fost la un concurs pe sarulesti, ca sa sti macar cum poti ajunge la cantar de la un capat la altul al baltii, atunci cand cantarul respectiv se face la o ora oarecare aleasa de arbitrii ...
nu mai spune 8) nu stiu de ce dar am impresia ca te-am si batut, asta cand tu picasei pe la turn iar noi intre tata nitu si oslobeanu pe un loc pe care iti spun sincer, daca ne ducea mintea cu vreo doua zile mai devreme eram mult mai sus in clasament. probabil ca la 86 de kg sunt relativ invizibil pe un lac asa mare precum sarulesti. (nu mai bati la distanta, roaga-l si tu pe nea Tica sa-ti traduca umbrele care vin la tragerea la sorti :D :D :D )
cornelserbu scrie:... uita-te mai bine pe toate cele trei podiumuri si poate vei avea o revelatie ...
cam care ar fi revelatia aia cornele? un pescar se vede furat, tace malc, pe urma incepe sa vomite pe forum, la atata timp dupa eveniment. asta ar fi marea revelatie?
de ce din 2004 incoace exista, desi toate regulamentele de concurs prevad asta, intr-o forma sau alta, doar doua contestatii mari si late?! maty si zvonko. facute atunci la cald, cand lucrurile puteau fi discutate cu argumente. mai stii tu vreuna? poate mie imi scapa. in schimb in forme voalate, sugerate, mistificate, concursurile din romania, in general, si CN, in particular, sunt privite ca viciate de arbitrii si conducatori. ceva nu se potriveste. si sincer, presupunand ca exista atata frauda in concursurile noastre, ma intreb, cine e mai vinovat, ala de o comite sau ala de o tolereaza si o amplifica sub forma de zvon?!
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”