Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Asa a scris Mateianu cand a prezentat balta,iar de nepunctabil asa a spus la sedinta CostelDAVID NICU scrie:Ma baieti vad ca ati ajuns c-am departe si incepe sa ma deranjeze.
Oana V.
De unde sti tu ca am 20t de peste pe 30h si mult nepunctabil?
Daca lacul are 70 hectare ,atunci nu este nici o problema de a gazdui prima manse .DAVID NICU scrie:Pina una alta vezi ca Lacul Floreasca are 70 h luciu de apa cu o adincime minima de 1,5 m,peste suficient pt cantitatea de apa,chiar mai mult asi putea spune,nepunctabil pe la noi nu prea gasesti in conditiile in care se cantareste de la 1,5 kg si nici asta prea mult.
victoras, sti bine ca nu am nimic cu tine si cu atat mai putin cu mv2, dar asa mi s-a parut mie ca balta a plecat cu handicap, probabil ca nici n-a fost bine sustinuta, mai ales ca handicapul nu consta in calitatea baltii care e deosebita, ci doar in faptul ca impunea o pretentie pe care celelalte balti n-au avut-o.petcuvicto scrie:Nea Cornele, te rog frumos mai subtire cu "moara vlasiei 2 a plecat din start cu handicap punandu-se conditia ca nu vrea decit finala!?!Spre deosebire de "unii" care urmareste reclama pentru balta lor, (balta mea nu mai are nevoie de reclama)am vrut sa ajut si eu cu ceva acest campionat national .Am zis ca pun la dispozitie gratis balta in zilele de joi, vineri,simbata si duminica in plin sezon(gaura serioasa la bugetul personal) numai in cazul daca se tine finala.Stiam ca la finala o sa fie cam 12 echipe ,care se incadrau perfect ( stand+distanta dintre standuri=90 m aproximativ)Asta a fost unul din punctele mele de de vedere,iar al doilea punct a fost acela ca M.V.2 cred ca are la ora actuala cea mai mare densitate de crap/ha(retine nea Cornele am zis cea mai mare densitate de crap/ha, nu peste/ha cum a inteles "cineva"Eu zic ca datorita celor aratate M.V.2 nu trebuia sa plece "din start cu handicap",din contra ar fi trebuit sa plece din start favorita!!! Poate adevarul doare dar asta este:Interesul poarta fesul ..............Cred ca nu o sa ma ameninti acum si pe mine cu Nicu Grasu din Cernica!
Asa este Nea Cornele,sanatate si toate cele bune iti doresc.cornelserbu scrie:victoras, sti bine ca nu am nimic cu tine si cu atat mai putin cu mv2, dar asa mi s-a parut mie ca balta a plecat cu handicap, probabil ca nici n-a fost bine sustinuta, mai ales ca handicapul nu consta in calitatea baltii care e deosebita, ci doar in faptul ca impunea o pretentie pe care celelalte balti n-au avut-o.petcuvicto scrie:Nea Cornele, te rog frumos mai subtire cu "moara vlasiei 2 a plecat din start cu handicap punandu-se conditia ca nu vrea decit finala!?!Spre deosebire de "unii" care urmareste reclama pentru balta lor, (balta mea nu mai are nevoie de reclama)am vrut sa ajut si eu cu ceva acest campionat national .Am zis ca pun la dispozitie gratis balta in zilele de joi, vineri,simbata si duminica in plin sezon(gaura serioasa la bugetul personal) numai in cazul daca se tine finala.Stiam ca la finala o sa fie cam 12 echipe ,care se incadrau perfect ( stand+distanta dintre standuri=90 m aproximativ)Asta a fost unul din punctele mele de de vedere,iar al doilea punct a fost acela ca M.V.2 cred ca are la ora actuala cea mai mare densitate de crap/ha(retine nea Cornele am zis cea mai mare densitate de crap/ha, nu peste/ha cum a inteles "cineva"Eu zic ca datorita celor aratate M.V.2 nu trebuia sa plece "din start cu handicap",din contra ar fi trebuit sa plece din start favorita!!! Poate adevarul doare dar asta este:Interesul poarta fesul ..............Cred ca nu o sa ma ameninti acum si pe mine cu Nicu Grasu din Cernica!
![]()
![]()
ce crezi ca nu stiu ca esti si tu prieten cu nicu grasu...