CAMPIONAT NATIONAL 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
DAVID NICU

Re: CAMPIONAT NATIONAL 2010

Mesaj de DAVID NICU »

Pina una alta vezi ca Lacul Floreasca are 70 h luciu de apa cu o adincime minima de 1,5 m,peste suficient pt cantitatea de apa,chiar mai mult asi putea spune,nepunctabil pe la noi nu prea gasesti in conditiile in care se cantareste de la 1,5 kg si nici asta prea mult.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

DAVID NICU scrie:Ma baieti vad ca ati ajuns c-am departe si incepe sa ma deranjeze.
Oana V.
De unde sti tu ca am 20t de peste pe 30h si mult nepunctabil?
Asa a scris Mateianu cand a prezentat balta,iar de nepunctabil asa a spus la sedinta Costel
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

DAVID NICU scrie:Pina una alta vezi ca Lacul Floreasca are 70 h luciu de apa cu o adincime minima de 1,5 m,peste suficient pt cantitatea de apa,chiar mai mult asi putea spune,nepunctabil pe la noi nu prea gasesti in conditiile in care se cantareste de la 1,5 kg si nici asta prea mult.
Daca lacul are 70 hectare ,atunci nu este nici o problema de a gazdui prima manse .
Costel Stanila la sedinta a prezentat altceva ,si nu eu am hotarat cate echipe incap regulamentar .
Imi cer scuze daca ai crezut ca am scris aceste lucruri crezand ca am ceva cu Lacul Floreasca ,mie chiar i-mi convine pentru deplasarea concurentilor si ca nu stau in noroi .
INCA O DATA SCUZE SI SUCCES IN ORGANIZAREA ETAPEI .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

petcuvicto scrie:Nea Cornele, te rog frumos mai subtire cu "moara vlasiei 2 a plecat din start cu handicap punandu-se conditia ca nu vrea decit finala!?!Spre deosebire de "unii" care urmareste reclama pentru balta lor, (balta mea nu mai are nevoie de reclama)am vrut sa ajut si eu cu ceva acest campionat national .Am zis ca pun la dispozitie gratis balta in zilele de joi, vineri,simbata si duminica in plin sezon(gaura serioasa la bugetul personal) numai in cazul daca se tine finala.Stiam ca la finala o sa fie cam 12 echipe ,care se incadrau perfect ( stand+distanta dintre standuri=90 m aproximativ)Asta a fost unul din punctele mele de de vedere,iar al doilea punct a fost acela ca M.V.2 cred ca are la ora actuala cea mai mare densitate de crap/ha(retine nea Cornele am zis cea mai mare densitate de crap/ha, nu peste/ha cum a inteles "cineva"Eu zic ca datorita celor aratate M.V.2 nu trebuia sa plece "din start cu handicap",din contra ar fi trebuit sa plece din start favorita!!! Poate adevarul doare dar asta este:Interesul poarta fesul ..............Cred ca nu o sa ma ameninti acum si pe mine cu Nicu Grasu din Cernica! :D
victoras, sti bine ca nu am nimic cu tine si cu atat mai putin cu mv2, dar asa mi s-a parut mie ca balta a plecat cu handicap, probabil ca nici n-a fost bine sustinuta, mai ales ca handicapul nu consta in calitatea baltii care e deosebita, ci doar in faptul ca impunea o pretentie pe care celelalte balti n-au avut-o.

:D :D :D ce crezi ca nu stiu ca esti si tu prieten cu nicu grasu... :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gigi nita

Mesaj de gigi nita »

Care este sistemul de punctare?

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

din nefericire pentru a pescui pe toate cele 70h ale lacului Floreasca trebuie sa cer permisiune viitorului presedinte al Romaniei,pt ca 40% din malul lacului il impart cu resedinta prezidentiala din primaveri.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

Intrebare : Cati pescari pot "duce" 5 saptamani de concediu ??? Bineinteles in afara de cei profesionisti, somerii, vagabonzii,pensionarii,.....
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

ionescu iulian

Mesaj de ionescu iulian »

Din punctul meu de vedere lacul Floreasca poate gazdui cu siguranta o etapa sau orice concurs de crap dupa regulile internationale . O stiu de foarte mult timp si am pescuit de sute de ori acolo ( mai putin in ultimul an jumatate ) .
,, To be or not to be, that is the question "

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

cornelserbu scrie:
petcuvicto scrie:Nea Cornele, te rog frumos mai subtire cu "moara vlasiei 2 a plecat din start cu handicap punandu-se conditia ca nu vrea decit finala!?!Spre deosebire de "unii" care urmareste reclama pentru balta lor, (balta mea nu mai are nevoie de reclama)am vrut sa ajut si eu cu ceva acest campionat national .Am zis ca pun la dispozitie gratis balta in zilele de joi, vineri,simbata si duminica in plin sezon(gaura serioasa la bugetul personal) numai in cazul daca se tine finala.Stiam ca la finala o sa fie cam 12 echipe ,care se incadrau perfect ( stand+distanta dintre standuri=90 m aproximativ)Asta a fost unul din punctele mele de de vedere,iar al doilea punct a fost acela ca M.V.2 cred ca are la ora actuala cea mai mare densitate de crap/ha(retine nea Cornele am zis cea mai mare densitate de crap/ha, nu peste/ha cum a inteles "cineva"Eu zic ca datorita celor aratate M.V.2 nu trebuia sa plece "din start cu handicap",din contra ar fi trebuit sa plece din start favorita!!! Poate adevarul doare dar asta este:Interesul poarta fesul ..............Cred ca nu o sa ma ameninti acum si pe mine cu Nicu Grasu din Cernica! :D
victoras, sti bine ca nu am nimic cu tine si cu atat mai putin cu mv2, dar asa mi s-a parut mie ca balta a plecat cu handicap, probabil ca nici n-a fost bine sustinuta, mai ales ca handicapul nu consta in calitatea baltii care e deosebita, ci doar in faptul ca impunea o pretentie pe care celelalte balti n-au avut-o.

:D :D :D ce crezi ca nu stiu ca esti si tu prieten cu nicu grasu... :lol:
Asa este Nea Cornele,sanatate si toate cele bune iti doresc.

Domnilor am vazut cum stau lucrurile si ma retrag!Va las sa va spala-ti rufele in "familie"!
IMI CER SCUZE FATA DE CEI CARE PRIN COMENTARIILE MELE I-AM "ATACAT"MAI MULT SAU MAI PUTIN SI VA UREZ FIRE INTINSE LA MAXIM ORIUNDE PESCUITI!!!!!!
Victoras Petcu

andrei mihut

Mesaj de andrei mihut »

:lol: :lol: :lol:
It's more than passion!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”