Campionatul Mondial Africa

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Nu cred ca exista cineva din tot fenomenul crapist din Romania care sa fi dorit acest rezultat nesatisfacator .
Dar ce a-ti fi vrut sa facem acum cand acest lucru sa intamplat ?????????
Sa va laudam ca ce bine a-ti facut calificarile ,sa va plangem pe umeri ca ce ghinion a-ti avut netragand nici un capat de stand si daca se poate sa va facem si o statuie pentru ca a-ti fost primii din Romania care au pescuit in Africa de Sud .
Hai sa privim lucrurile foarte serios ,turnati-va cenusa in cap ,recunoasteti unde si cat a-ti gresit anul acesta si promit sa ingrop tot ce a fost .
CER SCUZE TUTUROR PESCARILOR CARE AU PESCUIT IN STAND ,EI NU AU NICI O VINA ,AU DAT TOT CE AU PUTUT ,TOT RESPECTUL PENTRU MUNCA DEPUSA CAT SI PENTRU PUTEREA DE LUPTA DAR.... DACA STRATEGIA A FOST GRESITA SI NADA NEADECVATA CONDITIILOR DE ACOLO .........

Ps .Cica Africa de Sud a dat in primele 20 de ore 2 tone de nada si a avut 100 de oameni care umpleau saculetii solubili .De asta a iesit Romania pe locul 9 ,ca nu au avut saculeti solubili si nici timp sa nadeasca cele 2 tone de nada :lol: :lol: :lol:

shubu

Mesaj de shubu »

@victor oana
tot ceea ce spuneti dvs in acest topic reprezinta parerea dvs personala sau este un punct de vedere al G6?
multumesc frumos.
Sinca Bogdan

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

@Sinca Bogdan

Cornel Serbu este tot din G6 ,alti 3 sunt banati si nu pot posta [Radu Badica ,Dan Cotelici ,Marian Oprea ]iar al saselea nu a postat nimic niciodata [Sorin Podaru ]

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:Nu cred ca exista cineva din tot fenomenul crapist din Romania care sa fi dorit acest rezultat nesatisfacator .

stiu eu unul. s-a exprimat in casa de la dravari in timpul unei partide de carti :D
oanavictor scrie:Dar ce a-ti fi vrut sa facem acum cand acest lucru sa intamplat ?????????: Sa va laudam ca ce bine a-ti facut calificarile ,sa va plangem pe umeri ca ce ghinion a-ti avut netragand nici un capat de stand si daca se poate sa va facem si o statuie pentru ca a-ti fost primii din Romania care au pescuit in Africa de Sud .:
incredibil. omul e incurabil. nu intelegi ca eu sustin ca puteam avea si trei capete de stand si tot nu faceam nimic?

oanavictor scrie: Hai sa privim lucrurile foarte serios ,turnati-va cenusa in cap ,recunoasteti unde si cat a-ti gresit anul acesta si promit sa ingrop tot ce a fost ..:
cat am gresit anul acesta nu are niciun fel de relevanta in discutie. puteam sa construim un spital si doua biserici si sa facem calificarile la caldarusani. in conditiile date podiumul cm ar fi aratat la fel.

oanavictor scrie: CER SCUZE TUTUROR PESCARILOR CARE AU PESCUIT IN STAND ,EI NU AU NICI O VINA ,AU DAT TOT CE AU PUTUT ,TOT RESPECTUL PENTRU MUNCA DEPUSA CAT SI PENTRU PUTEREA DE LUPTA DAR.... DACA STRATEGIA A FOST GRESITA SI NADA NEADECVATA CONDITIILOR DE ACOLO ...........
asa e. perfect adevarat. trebuia facuta o prospectie a lacului, absolut obligatorie. am venit nepregatiti si am fost surprinsi. vinovat: capitanul. adica, eu!
totusi, anul trecut in serbia am avut nada si strategie adecvata, iar pescarii au gresit. atunci nu te-am vazut sa lauzi capitanul si managerul si sa acuzi pescarii. se poate? :wink:

oanavictor scrie:Ps .Cica Africa de Sud a dat in primele 20 de ore 2 tone de nada si a avut 100 de oameni care umpleau saculetii solubili .De asta a iesit Romania pe locul 9 ,ca nu au avut saculeti solubili si nici timp sa nadeasca cele 2 tone de nada :lol: :lol: :lol:
daca totul s-ar raporta la tonele de nada aruncate in apa in concursuri, ai fii fost cel mai medaliat pescar al planetei! :D
probabil ca nici saculetii n-ar constitui o problema. ar lucra baietii din curtea casei de la darvari vreo 10 - 15.000 de bucati, impreuna cu niste forface! :D
spor la treaba! fir intins in franta! hai ca se poate, arata-le drumul drept!
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

cornel rosioru scrie: Anglia a avut o propunere, sa analizat si aprobat, dar sunt tot catolici ca si Papa.
Aici gresesti Cornele - te maninca englezii daca ii mai faci catolici ! S-au facut zeci de razboiae din aceasta cauza . Astia sunt protestanti ! Dar stai linistit ca si Basescu i-a facut catolici la ei acasa intr-o conferinta de presa :lol:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie:Nu cred ca exista cineva din tot fenomenul crapist din Romania care sa fi dorit acest rezultat nesatisfacator .

stiu eu unul. s-a exprimat in casa de la dravari in timpul unei partide de carti :D
oanavictor scrie:Dar ce a-ti fi vrut sa facem acum cand acest lucru sa intamplat ?????????: Sa va laudam ca ce bine a-ti facut calificarile ,sa va plangem pe umeri ca ce ghinion a-ti avut netragand nici un capat de stand si daca se poate sa va facem si o statuie pentru ca a-ti fost primii din Romania care au pescuit in Africa de Sud .:
incredibil. omul e incurabil. nu intelegi ca eu sustin ca puteam avea si trei capete de stand si tot nu faceam nimic?

oanavictor scrie: Hai sa privim lucrurile foarte serios ,turnati-va cenusa in cap ,recunoasteti unde si cat a-ti gresit anul acesta si promit sa ingrop tot ce a fost ..:
cat am gresit anul acesta nu are niciun fel de relevanta in discutie. puteam sa construim un spital si doua biserici si sa facem calificarile la caldarusani. in conditiile date podiumul cm ar fi aratat la fel.

oanavictor scrie: CER SCUZE TUTUROR PESCARILOR CARE AU PESCUIT IN STAND ,EI NU AU NICI O VINA ,AU DAT TOT CE AU PUTUT ,TOT RESPECTUL PENTRU MUNCA DEPUSA CAT SI PENTRU PUTEREA DE LUPTA DAR.... DACA STRATEGIA A FOST GRESITA SI NADA NEADECVATA CONDITIILOR DE ACOLO ...........
asa e. perfect adevarat. trebuia facuta o prospectie a lacului, absolut obligatorie. am venit nepregatiti si am fost surprinsi. vinovat: capitanul. adica, eu!
totusi, anul trecut in serbia am avut nada si strategie adecvata, iar pescarii au gresit. atunci nu te-am vazut sa lauzi capitanul si managerul si sa acuzi pescarii. se poate? :wink:

oanavictor scrie:Ps .Cica Africa de Sud a dat in primele 20 de ore 2 tone de nada si a avut 100 de oameni care umpleau saculetii solubili .De asta a iesit Romania pe locul 9 ,ca nu au avut saculeti solubili si nici timp sa nadeasca cele 2 tone de nada :lol: :lol: :lol:
daca totul s-ar raporta la tonele de nada aruncate in apa in concursuri, ai fii fost cel mai medaliat pescar al planetei! :D
probabil ca nici saculetii n-ar constitui o problema. ar lucra baietii din curtea casei de la darvari vreo 10 - 15.000 de bucati, impreuna cu niste forface! :D
spor la treaba! fir intins in franta! hai ca se poate, arata-le drumul drept!

1 Spune numele -sa nu se inteleaga ca am fost eu acela .
2 Poate ca nu intrati pe podium ,cu toate ca eu cred ca Namibia putea fi depasita .
3 De la locul 4 sau 5 pana la locul 9 e cale lunga si nu cred ca este acelasi lucru .
4 Nu cred ca anul trecut au gresit pescarii din stand sau cel putin nu am eu destule informatii.Cine si cum au gresit ????Poti da nume !!!!!!!!
5 bla ,bla ,bla .................

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

oanavictor scrie:Cine si cum au gresit ????Poti da nume !!!!!!!!
bogdan dragan, nu ti-e clar... :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Incepe sezonul de iarna fratilor - hai ca avem ce citi ! :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

oanavictor scrie:@Sinca Bogdan

Cornel Serbu este tot din G6 ,alti 3 sunt banati si nu pot posta [Radu Badica ,Dan Cotelici ,Marian Oprea ]iar al saselea nu a postat nimic niciodata [Sorin Podaru ]
Informatie neadevarata.
Inafara de radu badica care a fost banat ptr. repetarea postarilor jignitoare si a cuvintelor obscene,in rest toti pot sa scrie ce doresc.

Dar,atentie ! Lumea este satula deja de aceste certuri interminabile ,iar in clipa in care se sare calul si se trece la jigniri (se pare ca nu sunteti foarte departe) voi bloca acest topic.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:
Dar,atentie ! Lumea este satula deja de aceste certuri interminabile ,iar in clipa in care se sare calul si se trece la jigniri (se pare ca nu sunteti foarte departe) voi bloca acest topic.
nu cred ca lumea s-a saturat de acaste "certuri" (vezi cate vizualizari are topicul), iar de jigniri, nici nu poate fi vorba, nici pana acum si nici pe viitor, fiindca aici nu e nicio cearta...eu vad doar opinii si oameni care-si sustin ideile...

stiam ca doar iliescu voia consens ... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”