oanavictor scrie:Nu cred ca exista cineva din tot fenomenul crapist din Romania care sa fi dorit acest rezultat nesatisfacator .
stiu eu unul. s-a exprimat in casa de la dravari in timpul unei partide de carti
oanavictor scrie:Dar ce a-ti fi vrut sa facem acum cand acest lucru sa intamplat ?????????: Sa va laudam ca ce bine a-ti facut calificarile ,sa va plangem pe umeri ca ce ghinion a-ti avut netragand nici un capat de stand si daca se poate sa va facem si o statuie pentru ca a-ti fost primii din Romania care au pescuit in Africa de Sud .:
incredibil. omul e incurabil. nu intelegi ca eu sustin ca puteam avea si trei capete de stand si tot nu faceam nimic?
oanavictor scrie: Hai sa privim lucrurile foarte serios ,turnati-va cenusa in cap ,recunoasteti unde si cat a-ti gresit anul acesta si promit sa ingrop tot ce a fost ..:
cat am gresit anul acesta nu are niciun fel de relevanta in discutie. puteam sa construim un spital si doua biserici si sa facem calificarile la caldarusani. in conditiile date podiumul cm ar fi aratat la fel.
oanavictor scrie: CER SCUZE TUTUROR PESCARILOR CARE AU PESCUIT IN STAND ,EI NU AU NICI O VINA ,AU DAT TOT CE AU PUTUT ,TOT RESPECTUL PENTRU MUNCA DEPUSA CAT SI PENTRU PUTEREA DE LUPTA DAR.... DACA STRATEGIA A FOST GRESITA SI NADA NEADECVATA CONDITIILOR DE ACOLO ...........
asa e. perfect adevarat. trebuia facuta o prospectie a lacului, absolut obligatorie. am venit nepregatiti si am fost surprinsi. vinovat: capitanul. adica, eu!
totusi, anul trecut in serbia am avut nada si strategie adecvata, iar pescarii au gresit. atunci nu te-am vazut sa lauzi capitanul si managerul si sa acuzi pescarii. se poate?
daca totul s-ar raporta la tonele de nada aruncate in apa in concursuri, ai fii fost cel mai medaliat pescar al planetei!
probabil ca nici saculetii n-ar constitui o problema. ar lucra baietii din curtea casei de la darvari vreo 10 - 15.000 de bucati, impreuna cu niste forface!
spor la treaba! fir intins in franta! hai ca se poate, arata-le drumul drept!