Campionatul Mondial Africa

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
vijeliosul
Puncte: 0

Re: antrenamente

Mesaj de vijeliosul »

cipica scrie:Pentru Dan si toti cei care ma acuza ca am fost in Franta la Cassien in loc sa fac un antrenament in SA: Fratilor la Cassien am fost pe banii mei, in vacanta, am stat 7 zile la pescuit si inca 2-3 pe plaja la Cannes. A fost o VACANTA!!! Un antrenament pt un CM nu trebuie confundat cu o oarecare iesire la pescuit, cu caterinci si beri la gheata.
Daca vreti parerea mea de pescar cu oarece experienta in lumea competitionala, un antrenament acolo ar fi ajutat numai daca deplasarea era facuta de toata echipa pt simplul motiv ca daca cineva ( a se intelege Vladeanu sau un oricare alt membru al echipei) imi povestea ceva asemanator cu ceea ce am vazut eu la CM nu il credeam. Nimeni nu ar fi crezut.

pai de ce ai plecat in VACANTA? nu stiai ca nu ai voie?HAHAHAHAHAHAHA mai Cipica mai.... odata ce esti in carti adio viata personala HAHAHA esti AMANETAT pe viata :lol: :twisted: :lol:

si culmea nesimtirii...in VACANTA si pe banii tai HAHAHAHA in loc sa te folosesti de banul :public"
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="cipica"]Pentru Dan si toti cei care ma acuza ca am fost in Franta la Cassien in loc sa fac un antrenament in SA: Fratilor la Cassien am fost pe banii mei, in vacanta, am stat 7 zile la pescuit si inca 2-3 pe plaja la Cannes. A fost o VACANTA!!! [/quote]

Nu-ti contest dreptul de a face ce vrei cu banii tai.!!!!!!!!!!

Performanta se cladeste pe sacrificii ......in primul rand personale ....[b]mai ales atunci cand faci parte dintr-o echipa[/b].Daca ai fi fost sahist nu se punea problema. :wink:
In relatarile despre ceea ce s-a intamplat acolo se mentioneaza si efortul colectiv al "africanilor" in a sustine echipa.[b]Ce o fi facut echipa AdS pentru a obtine un astfel de suport?[/b]
The second best is the first loser!

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

Am fost in vacanta ca si ceilalti 9 membrii ai echipei numai ca voi ati aflat ca eu am pescuit in vacanta. Daca mergeam undeva la plaja nu mai exista discutia asta.
Daca echipa, respectiv capitanul ei mi-ar fi propus o expeditie in SA o acceptam. Tocmai pt ca fac parte dintr-o echipa nu puteam sa fac ce vreau de capul meu, iar ca si destinatie de vacanta SA nu era pe lista mea. Nu mai punem la socoteala cheltuielili de vreo 3- 4 ori mai mari decat ale expeditiei mele la Cassien.
Inca ceva...Daca veneam din presupusa vacanta in SA si povesteam cuiva ca acolo trebuie nadit cu o tona de bulgari, ai nevoie de 2000 de saculeti solubili si dipul pe care l-am folosit se face verde fluo in contact cu apa oare m-ar fi crezut cineva???? Intreb asta pt ca eu nu as fi crezut daca cineva mi-ar fi povestit!!!!
Dar daca nu ati fost acolo nu aveti cum sa intelegeti...

P`aia cu vitejii de dupa razboi o stiti?????

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

cipica scrie:Am fost in vacanta ca si ceilalti 9 membrii ai echipei numai ca voi ati aflat ca eu am pescuit in vacanta. Daca mergeam undeva la plaja nu mai exista discutia asta.
Daca echipa, respectiv capitanul ei mi-ar fi propus o expeditie in SA o acceptam. Tocmai pt ca fac parte dintr-o echipa nu puteam sa fac ce vreau de capul meu, iar ca si destinatie de vacanta SA nu era pe lista mea. Nu mai punem la socoteala cheltuielili de vreo 3- 4 ori mai mari decat ale expeditiei mele la Cassien.
Inca ceva...Daca veneam din presupusa vacanta in SA si povesteam cuiva ca acolo trebuie nadit cu o tona de bulgari, ai nevoie de 2000 de saculeti solubili si dipul pe care l-am folosit se face verde fluo in contact cu apa oare m-ar fi crezut cineva???? Intreb asta pt ca eu nu as fi crezut daca cineva mi-ar fi povestit!!!!

P`aia cu vitejii de dupa razboi o stiti?????
Da' nu mai zice ca ai fost in Vacanta ...zii si tu ca ai facut un antrenament ptr. CM 2009 ! :mrgreen:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="cipica"]

P`aia cu vitejii de dupa razboi o stiti?????[/quote]

Tu ai fi povestit ce ai vazut acolo, Andrei ar fi trebuit sa te creada ca doar faci parte din echipa si... cine stie.[b]DAR DACA NU AI FOST ACOLO?[/b]
The second best is the first loser!

cipica
Partener Crapmania.ro

calificari 2009

Mesaj de cipica »

Nu am fost si m-am impacat cu ideea! Asta e. Hai sa nu mai rascolim trecutul si sa vedem ce putem face pt anul viitor!!!!!!!!! Sa incercam sa formam o echipa pe profilul lacului pe care se va desfasura CM si sa incercam sa o trimitem acolo cel putin la un antrenament

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

Toata lumea are dreptate .... parerea mea ...
Rezultatul nu bucura pe nimeni , desi ar trebui apreciat tot efortul depus si mai ales ca s-au tras mai multe invataminte din acest CM ca niciodata.

Desi nu sunt cel mai in drept sa imi dau cu parerea , decat in partea de pozitiv si de hai mai departe de ce-o sa fie , si abia asteptad intregul material promis de Andrei Vladeanu incerc pentru mine inatai sa fac o recapitulare la ce este mai important :

A fost un concurs unde se alerga cu minim 600 cai putere si marci de la Ferari in sus noi am participat cu o dacie si un trabant , desi avem si noi , unii dintre noi ceva veiroane in garaje ....

Nu este adevarat .

Am redactat si eu regulamente destule, sau/si/pentru formularile intrinseci , sau constructii de articole intregi din regulamente, si mai ales o gramada de completari in cadrul acestora, si asta dupa o gramada de telefoane ( vorbesc despre regulamentele de pescuit pentru concursurile de pe Tancabesti ), si mai ales dupa ce stiau marea majoritate a participantilor ca : se pescuieste numai la un anumit tip de nada , boilies sau porumb, si si , sau cu sau cu , sau impreuna, era clar stabilit , desi la cateva concursuri s-a hotarat asta la ... festivitatea de extragere standuri, nu mai vorbesc de numarul de vergi active si pasive, cate in berna cate in stand, ce face runnerul ce face rama in ac, etc.

La CM din SA (si aici vreau sa semnalez mai mult ca niciodata ce inseamna REGULAMENTUL ) este bine de studiat temeinic regulamentul , ca o problema juridica in fapt si sa se puna clar problema cum ca ce nu este stipulat clar sau deloc , inseamna ca este voie sau nu ?

Nu scrie ca avem voie cu 10 to de nada si nici ca trebuie sa ne luam macar un kil de dip la noi ? ... ce facem ?
e clar ca este necesar macar o plimbare , vazut macar un localnic cu ce dreak de mamaliga da ala la ciortanii lor ... dar asa cum zicea si Vladeanu ... oamenii nostri s-au cam dus intr-o tara cu un risc sa nu se prea mai intoarca din plus n motive politice , sociale etc .
Este greu sa iei in calcul o vacanta de acest gen desi necesara, si este clar ca o spionare eleganta ar fi fost necesara .

Deci :
1. cand nu se stie nimik despre balta si nu se prevede clar in regulament este necesar:
- minim 10 tone de nada !!!
- minim 3 seturi de lansete a cate 10 bucati : clasa minima, medie , grea = 30 de lansete . Minim!
- echipament in trei formate : stationar, sprint , sportiv (mincioace, saltele pe mal , pe apa!!!

<imi aduc aminte ca pe Tancabesti la unele concursuri cu prevedere clara sa se intre in apa pana la genunchi in cazul unei depasiri a genunchiului se dadea cartonas galben si la al 2-lea cartonas rosu direct !!!!>

- echipa tehnica din spate !!! SA au avut 50-70 de persoane !!!! stiu ca si ai nostri sunt mult mai uniti cand vor si chiar se trece peste orice fiindca este unul din marile noastre daruri de a fi romani , pe langa bashcalie, intepaturi si haz de necaz,preferam sa ne injuram si de mama la un pahar de vin , sa ne pupam sau sa ne umflam un ochi pentru ca a doua zi radem si ne bucuram ca suntem tot noi cu noi si simtim ca avem pentru ce sa traim , printre ai nostri asa buni si rai cum suntem .
Asa suntem si este un dar ca suntem asa, nu ne e mai greu cu nimik pe lumea asta decat sa fim singuri printre straini si ne lipsim unii altora si ne cautam sa fim oricum oriunde , pe romaneste sa ne vorbim , pe romaneste sa ne injuram si pe romaneste sa ne inchinam .

Am vazut de la acest CM ca cei care pierd in calificari au meritul de a participa in spatele echipei calificate si sa aibe acelasi drept de a fi mandru ca poate completa echipa din stand, o obligatie de martir unde laurii se castiga si dupa ce ai pierdut in calificari , ai acceptat asta si lupti pentru echipa ramasa in lupta finala. Abia atunci cu totii sau oricare dintre noi , acasa , va putea sa spuna ca x sau ca y ca mar ca har ... pana atunci avem cu totii datoria de a lupta, de la soldat pana la general .

Ne doare undeva de "civilizatia"altora... ii vedem pe ceilalti cum traiesc si cine iese din tara , e adevarat sunt o gramada de lukruri minunate de vazut si de simtit cum au hotarat altii sa isi puna casa pe deal , cum sa construiasca fro minune de cladire, drumuri, turism , societate etc ...
Sincer sunt trist de fiecare data cand vorbesc cu vreo ruda sau un prieten aflat in alta tara , fiindca invariabil iti va spune ca ... se bucura sa auda limba romaneasca, abia asteapta sa se intoarca in tara ca nu mai suporta , etc .. si exceptiile stiti ca tot regula asta o confirma .

Este clar , a mai spus-o si Andrei si Vladut , echipa SA a aratat ca o echipa de formula 1, si robotei dar si oameni, de la 16 la 64 de ani, de la aranjamentul bine gandit in stand , super-organizare , tone de nada, echipa tehnica din spate coplesitoare.
Eu unul zic ca ii puteam intrece stiindu-i pe ai nostrii cu adevarat buni , SA a fost pe terenul lor si au fost superpregatiti pentru o ciortaniada, stiind ca se va puncta tonele de ciortani prinse cu de-a valma si nadit intensiv, oare nu era logic ca nu putea nimeni sa vina din alta tara cu tone de nada fara costuri imense ? e clar ca si-au ras in barba de la inceput ne-au chemat si pe noi si pe altii victime sigure minim din acest punct de vedere ...

Cum s-a vazut cine a mai fost acolo a preferat sa isi ia in lok de jumate de echipament de pescuit nada si iar nada, echipament usor, etc ...
Ce ar fi facut SA pe Le Madin pe insula unde a pescuit Iorgos ? .. ar fi venit cu vaporasul sa isi care tonele de nada sau cei 70 de conationali care sa le mestece gogoloaiele ? ... Iar o problema de regulament !! de locatie de ... mama lor .

S-au facut modificari in timpul concursului , si daca noi nu am fi fost de acord si tot erau voturi peste in plus ce trebuia sa facem ?sa ne plateasca daune interese ? asa era corect.

Dar Andrei a fost ca de obicei deasupra, cata vreme regulamentul initial nu a fost incalcat , are meritul sa poata felicita o echipa (SA) care a castigat chiar si cu toti asii in maneca , si "vede" mai bine ca multi dintre noi devarata amploare a fenomenului tip Philadelphia ce s-a intamplat in Africa si prin faptul ca are toate parghiile necesare sa aduca schimbari si la noi in ceea ce priveste pescuitul sportiv de performanta la crap si deasemenea , plus intreaga experienta de dinainte si de dupa a celor care au fost acolo sa vedem lukruri spectaculoase ce se vor intampla si la noi si nu o sa mai mire pe nimeni ca in cativa ani , un concurs de crap intern pe Hobaia, Darvari , Tancabesti , Peris, Moara Vlasiei , Raduta Lakes sau alte lacuri ce nu imi vin acum in minte , va intrece in mediatizare si participare internationala si un CM , sa nu uitati asta !!!

Baietii s-au intors din SA in lipsa unei medalii din start cu fruntea sus , au dovedit asta ca oameni , ca sportivi, ca romani .

2. Este clar ca la fiecare concurs, fie el si CM , tactica stabilita va fi hotaratoare , sunt lacuri unde este nevoie de sportivi explozivi in alte locuri de sprinteni , de tenaci precum si de tacticieni, ori de cei tineri , nu mai vorbesc de cei experimentati in zeci de ani si nu in ultimul rand de cei pe care varsta ii ajuta sa duca mental un razboi asa mare precum un CM, si nu dau nume ca nu imi ajung 20 de pagini intregi de forum .

Avem tot ce ne trebuie aici la noi , chiar si banii care tot lipsesc dar atat de necesari , pescarii sunt multi de exceptie, inteligenta o tzinem pe post de umor , umorul de haz de necaz, prietenia si fratia , pe post de mama si de tata , injuratura pe post de dor , ura pe post de invitatie le un pahar de vorba .

Suntem ceea ce nu pot multi sa fie vreodata si ce au ei noi putem avea oricand.

Vom avea si rezultate , fiecare din noi are o gramada de lucruri bune si deosebite , cel care va stii sa uneasca aceste forte ne va duce pe Olimp .

Avem, putem, suntem. De toate, orice, romani .

Vin alte vremuri. am castigat anul acesta ceea ce astaptam sa se intample de mult si culmea nu o medalie de pe podium ci tocmai acest onorabil loc 9 .

O sa imi dati dreptate cat de curand . Hai romania !

PS Sper ca nu am deranjat pe nimeni , am citit si eu tot ce s-a scris mai sus , ii cunosc pe toti cei care si-au exprimat opinia, le cunosc si recunosc calitatile fiecaruia si ma raportez la acestea, simt ca se poate ceea ce dorim cu totii sa se intample. Este greu de transpus in practica de la noi un exemplu precum cel ca in SUA, cand deja este instalat un crash economic , este ales primul presedinte de culoare din istoria SUA - Obama. Visati oameni buni si visele pot deveni realitate . :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”