Stau si ma uit la rezultate si nu imi vine sa cred ce fac africani astea.
Englezi ne arata ca stapinesc pescuitul,dar cred ca sa dus acolo cu lectia invatata.
Or cum africa locul 1 si restul lumii.
Africani prin Europa nu au stralucit ....sint la ei acasa si din cite am inteles si de la Ma(i)estru LV aveau un mic truc pe care pina la urma ai nostrii l-au dibuit...se vede cit au prins echipele noastre din sect B si C...pacat ca nu merge echipa de pe sect A (Mitrea&Iacob) ,ptr ca sect A da cel mai mult peste.
Mare surpriza o face echipa FORTZA CASTRAVETE de pe sect A !!!!
De pe locul 15 cu 29,61 la ultima cantarire de ieri la 155,91 si loc 8 pe sect A.
Asta inseamna la o medie de 2,5 kg/peste cca 50 de bucati in 10 ore si astfel au urcat la general 4 puncte .
Englezi de pe sect A insa au prins 61 de bucati tot in 10 ore(urmarind rationamentul de mai sus) nemaivorbind de SA de pe acelasi sector care ar fi trebuit sa prinda 113 bucati daca media este undeva la 2,5kg/peste.
Interesant.
Africani prin Europa nu au stralucit ....sint la ei acasa si din cite am inteles si de la Ma(i)estru LV aveau un mic truc pe care pina la urma ai nostrii l-au dibuit...se vede cit au prins echipele noastre din sect B si C...pacat ca nu merge echipa de pe sect A (Mitrea&Iacob) ,ptr ca sect A da cel mai mult peste.
Mare surpriza o face echipa FORTZA CASTRAVETE de pe sect A !!!!
De pe locul 15 cu 29,61 la ultima cantarire de ieri la 155,91 si loc 8 pe sect A.
Asta inseamna la o medie de 2,5 kg/peste cca 50 de bucati in 10 ore si astfel au urcat la general 4 puncte .
Englezi de pe sect A insa au prins 61 de bucati tot in 10 ore(urmarind rationamentul de mai sus) nemaivorbind de SA de pe acelasi sector care ar fi trebuit sa prinda 113 bucati daca media este undeva la 2,5kg/peste.
Interesant.
Cartile a fost aruncate,africani dau cu arome foarte dulci gen caramel,scopex......ca sa scape de somnii.
Ai nostri sa dus cu arome de peste, carne,si sa prins acuma de cestia asta dar este terziu.
Engezi au fost la antrenament acolo imbreuna cu africani si stiau despre ce este vorba. Namibia este tara vecina a mai pescuit acolo.
Performata cere si fonturi de cele mai multe ori,cu minciuni nu se poate.
Trebuia un antrenamet cel putin acolo,dar de unde fonduri.
Tataie a prins somn de 22kg Vlatut de 16,14kg.
Eu am postat la inceput la forum ca standuri sint egale si diferenta o sa o faca experienta si nada. Experienta nu a avuto( lipsa fonduri)si nada afost gresita.Eu gred ca trebuie sa invatati niste probleme de genul asta,pt urmatori anii.
De cit sa merga Cipica cu Octav in Franta la pescuit puteau sa merga in africa(am dat un exemplu).
Romania este o putere mondiala la pescuit.
Trebuie sa se opreasca certuri si sa faceti federatie si sa va intelegeti intre voi,nu sa cerseasca rosiuru banii de la diferite firme pt plecare in CM
Eu asa vad lucruri... Fir intins
e departe fratioare balta asta si nu stiu cine putea sa isi permita antrenament acolo ! Am dat si eu sponsorizare acolo , cit am putut si stiu ce greu i-a fost lui Cornel Rosioru sa stringa banii macar de deplasarea oficiala .
Ce dracu - banii s-au strins greu - samd . Se vede clar ca cei care au stiut joaca au facut treaba , iar ceilaltii rezonabil , dar departe de localnici . Imi spunea Cristi Rudeanu ca Sorin i-a povestit ca africanii astia pun in saculet PVA niste boabe rosii , indiferent de aruncare , nadesc mult si pescuiesc la 40 metri de mal . Ce boabe or fi alea si pe unde or creste , dracu stie ! Africa sa- dovedit o nuca grea de tot , pentru cei sositi in premiera acolo . Pina la urma e alt continent si sunt vreo 12 mii de km pina acolo . Bine ca au fost , nu se fac de ras si ne vor spune multe invataminte cind or ajunge acasa . Oricum , cred ca in premiera sunt primii pescari de crap din Romania , care ajung in Africa de Sud .
Cind o fii Romania ca Anglia - si vor exista sponsorizari pe toate drumurile plus bani d echeltuit pentru antrenament , etc - atunci mai vorbim . Deocamdata se pare ca suntem descoperiti la acest capitol .
Romania a urcat un loc in clasament ..adica momentan pe locul 9. Pe unul din sectoare nu prea pot face mare lucru spera sa mai urce pe celelalte 2 sectoare.
Pescuit foarte dificil, pestele nu mananca pe fund ci undeva intre ape, un fel de pescuit la crap "stil musca" ... ne vor povesti mai multe cand vor reveni in tara.
La podium se pare ca nu e nici o sansa locul 1 adjudecat de africani inca de la inceput, locul 2 si 3 fiind disputat de Anglia si Namibia .... singurele echipe care au mai pescuit acolo in afara de echipa Africii.
Le tinem pumnii sa urce cat mai mult in clasament si sa revina sanatosi acasa.