" CLASAMENTUL ADEVARULUI "

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
barbumarius
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de barbumarius »

DAN MITRANESCU

Exista si concursuri sub 1000 ron?Da_mi si mie pontul. [/img][/url][/quote][/b]

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Dan Mitranescu

ti-a propus si Cezar iti zic si eu - ocupa-te , concepe un regulament acum pina nu incep concursurile , posteaza un topic al tau , tine-ti evidenta ( oricum rezultatele se posteaza pe site ) si vezi ce iese . Nu cred ca te sterge nimeni , sau sa te modereze in aceasta initiativa . Daca o sustii - fa-o ! Nu o pune in carca altuia :lol:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

@ Val Pangica jr

...aveam nevoie de putina sustinere pentru a face acest lucru ! :D

Am sa concep in detaliu CLASAMENTUL ADEVARULUI si am sa postez regulamentul cat de curand . Am in calcule si o forma de premiere a primelor ... 100 de locuri ...cu diplome !

Legat de evidenta rezultatelor am sa ma ocup personal ,singura mea rugaminte este sa ma ajutati sa "promovez" acest clasament.

Dan Mitranescu
Veteran

barbumarius scrie:DAN MITRANESCU

Exista si concursuri sub 1000 ron?Da_mi si mie pontul. [/img][/url]
[/b][/quote]

Exista concursuri sub 1000 ron .Pot sa-ti dau exemple din anii trecuti,dar pentru anul acesta inca nu am auzit de ele.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

eu te sustin, dane!
iti dau si o sugestie: la concursurile pe sectoare urmeaza reteta CM, la intocmirea clasamentului individulal ( locurile 1, 2, 3 - castigatorii de sectoare in ordinea kg, 4, 5, 6 - locurile II de pe sectoare in ordinea kg, etc)
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie:eu te sustin, dane!
iti dau si o sugestie: la concursurile pe sectoare urmeaza reteta CM, la intocmirea clasamentului individulal ( locurile 1, 2, 3 - castigatorii de sectoare in ordinea kg, 4, 5, 6 - locurile II de pe sectoare in ordinea kg, etc)
Eu aveam in calcule initial ca fiecare sector dintr-un concurs sa fie tratat ca si un concurs de sine statator. Adica cine a luat locul 1 pe sector sa declare acest loc si nu locul pe care il ocupa la general (care poate sa fie si trei).
Ma gandeam ca un concurent care cade pe cel mai slab sector din concurs si castiga sectorul este nevoit sa declare pentru clasament locul ...3 .desi omul a muncit ,a facut tot ce se putea si este un pescar foarte bun. Tu ai propus varianta opusa . Este foarte justa si aceasta varianta mai ales in situatia concursurilor cu putine echipe pe sector .

Concluzia este ca valoarea unui loc ocupat intr-un concurs este strict legata de numarul de participanti la acel concurs am sa incerc o formula matematica care sa rezolve aceasta situatie. La asta lucram...si este atat de simplu ! Am sa revin cu solutia dupa ce o judec putin!

Multumesc pentru sustinere.

Dan Mitranescu
Veteran

...sper ca nu a durat mult! :D

Solutia este urmatoarea:

Declaratia facuta de un sportiv cuprinde locul ocupat intr-un concurs si numarul de participanti la acel concurs. Sectoarele se considera concursuri de sine statatoare. Valoarea locului ocupat este data de raportul dintre locul ocupat si nr. de participanti.

Ex. : locul 11 pe Srulesti cu 54 de echipe are valoarea 11/55 = 0,20

locul 4 pe MV2 cu 20 de echipe are valoarea 4/20= 0,20

...si cred ca toata lumea este convinsa ca locul 11 pe Sarulesti are aceiasi valoare cu locul 4 de pe MV2 !

andrei vladeanu
Veteran

evident ca raportarea la numarul echipelor participante este obligatorie.

totusi, nu prea sunt de acord cu socotirea sectoarelor ca un concurs in sine. de ce? pentru ca poti castiga un concurs si de pe sectorul B ( s-a mai intamplat). in acel moment, in loc sa consideri performanta respectiva, o egalizezi cu castigatorii celorlalte sectoare ( adica toti primesc cate un punct).
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie:evident ca raportarea la numarul echipelor participante este obligatorie.

totusi, nu prea sunt de acord cu socotirea sectoarelor ca un concurs in sine. de ce? pentru ca poti castiga un concurs si de pe sectorul B ( s-a mai intamplat). in acel moment, in loc sa consideri performanta respectiva, o egalizezi cu castigatorii celorlalte sectoare ( adica toti primesc cate un punct).
Este evident ca sectoarele se formeaza pe criterii valorice . Ca un concurent este foarte bun si castiga un sector slab cotat cat si generalul ,bravo lui !
Dar asta nu-i da dreptul sa detroneze castigatorul altui sector. Asta o spun si premiile care sunt aceleasi pentru toate sectoarele.
Cand intri intr-un concurs te "bati" 99% cu concurentii din sectorul tau nicidecum nu tii evidenta tuturor (asta numai daca nu tragi pt. general).

CLASAMENTUL ADEVARULUI vizeaza TOTI concurentii.

Si cel mai important lucru care ma face sa sustin aceasta idee este faptul ca este foarte greu ca un concurent de pe locul 17 sector C ...Hobaia sa stie pe ce loc este la general si pe deasupra sa mai poata fi si verificat in situatia unor suspiciuni.

andrei vladeanu
Veteran

@dan
eu nu sunt de acord cu ce zici.
in orice intrecere sportiva trebuie sa existe o departajare. fie ca se face la o secunda, un gol, un metru sau un kilogram de peste.
in nici un clasament din lume al unei discipline sportive nu exista mai multi castigatori.
d'aia s-au inventat prelungiri, goluri de aur, penalty-uri, rejucari, etc.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”