CN 2009 - A PRINS CONTUR

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cata bh
Puncte: 0

Re: CN 2009 - A PRINS CONTUR

Mesaj de cata bh »

cimpoieru razvan scrie:la livada si 12 echipe este mult, plus ca nici aici nu sunt conditii egale chiar pentru toti pescarii.

sacel = solutie de aur. adi oprea a oferit-o gratuit, normal ar fi sa fie si o balta din ardeal :!:
12 concurenti pe 975 de m de mal ??????????Ai fost vreodata pe Livada?
Conditii perfect echilibrate exista pe o locatie in tara sau pe o locatie unde se desfasoara un CM ?

@Cornel Serbu

Eu incerc de ceva vreme sa capacitez pescarii din vest sa vina spre Bucuresti si atunci chiar ar putea ridica valoarea competitiei intrucit sint pescari buni,seriosi,muncitori.... dar unul din motivele neparticiparii sint tocmai certurile interminabile si acuzatiile (fondate sau nu) de blat la diverse competitii.
Faptul ca in sfarsit pare a se ajunge la un consens este un lucru laudabil si va da incredere pescarilor nostrii .

In ciuda celor afirmate la sedinta cum ca '' OAMENII AIA NU AU VENIT NICIODATA'' doresc sa va mentionez citeva nume ale celor care au fost la diverse competitii in zona Dvs: Antonescu Dorinel , Micula Peter ,Sipos Atilla, Ciprian Szabo , Sillai Sany ,Orient Alexandru, Ionut Petrica si multi altii (imi cer scuze la pescarii pe care nu i-am pomenit.)

PS: Singurul lucru pe care pot sa-l garantez este ca ( in cazul in care doriti sa participati la un concurs foarte greu cum va fi cel de la Maconka pe cluburi) mai avem loc pentru Clubul Pescarilor despre care am auzit si noi aici in Ardeal.
Catalin Prichici
''Absolut knowledge shut the door on progressive day-to-day learning'' Simon Horton

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dan Mitranescu scrie:
Daca tot am deschis discutia cu tine tin sa spun ca ai perfecta dreptate legat de taxa de participare. Nu fac publica aceasta idee ... :roll: ...pentru ca prea sunt multi impotriva.Nu poti sa te pui cu interese personale cand acestea suna foarte bine si in "campania electorala"...
:D Brava ! Poate la anul se vor schimba lucrurile....poate te implici si tu mai serios si nu ii mai lasi pe altii sa hotareasca in numele tau.....
Pana atunci, se vor cauta variante care sa le permita si celor mai putin talentati sa faca parte din echipa Romaniei ! Astea sunt directile pe care se merge, interesele nationale sunt lasate pe plan secund , dupa cele personale....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Vladut Mateianu scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Daca tot am deschis discutia cu tine tin sa spun ca ai perfecta dreptate legat de taxa de participare. Nu fac publica aceasta idee ... :roll: ...pentru ca prea sunt multi impotriva.Nu poti sa te pui cu interese personale cand acestea suna foarte bine si in "campania electorala"...
:D Brava ! Poate la anul se vor schimba lucrurile....poate te implici si tu mai serios si nu ii mai lasi pe altii sa hotareasca in numele tau.....
Pana atunci, se vor cauta variante care sa le permita si celor mai putin talentati sa faca parte din echipa Romaniei ! Astea sunt directile pe care se merge, interesele nationale sunt lasate pe plan secund , dupa cele personale....
Nu cred ca cei care au sustinut taxele mici au avut preconceputa "sabotarea" calificarilor. Considerand ca este bine pentru toata lumea au sustinut aceasta idee. Indirect cred ca va scadea valoarea competitiei.

Singura mea speranta este ca cei care nu au trecut niciodata de locul 10 sau au un concurs jumate la activ sa nu se implice prea tare in Calificari.In nici un caz aceasta referire a mea nu include persoanele care au sustinut taxa mica. Numai prin faptul ca se implica au dreptul moral de a participa indiferent de valoarea in pescuit.

In acelasi timp sper ca cei care au valoare in pescuit si constientizeaza faptul ca vor pierde cateva saptamani (cu cheltuielile aferente) fara a nu avea nici un beneficiu material sa nu renunte la Calificari.
Nu mai zic ca deja duc munca de lamurire cu Florin...

P.S. Nu am participat niciodata pentru bani ,dar tare bine prind la sfarsit ...! :D

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

cata bh scrie:@Cornel Serbu

Eu incerc de ceva vreme sa capacitez pescarii din vest sa vina spre Bucuresti si atunci chiar ar putea ridica valoarea competitiei intrucit sint pescari buni,seriosi,muncitori.... dar unul din motivele neparticiparii sint tocmai certurile interminabile si acuzatiile (fondate sau nu) de blat la diverse competitii.
Faptul ca in sfarsit pare a se ajunge la un consens este un lucru laudabil si va da incredere pescarilor nostrii .

In ciuda celor afirmate la sedinta cum ca '' OAMENII AIA NU AU VENIT NICIODATA'' doresc sa va mentionez citeva nume ale celor care au fost la diverse competitii in zona Dvs: Antonescu Dorinel , Micula Peter ,Sipos Atilla, Ciprian Szabo , Sillai Sany ,Orient Alexandru, Ionut Petrica si multi altii (imi cer scuze la pescarii pe care nu i-am pomenit.)

PS: Singurul lucru pe care pot sa-l garantez este ca ( in cazul in care doriti sa participati la un concurs foarte greu cum va fi cel de la Maconka pe cluburi) mai avem loc pentru Clubul Pescarilor despre care am auzit si noi aici in Ardeal.
cata, tu in mare ai dreptate, dar si eu cand am inceput sa particip la concursurile de crap, auzeam in stanga si-n dreapta de blaturi si furaciuni...s-a intamplat insa ca foarte repede sa castig primul concurs si atunci mi-am dat seama ca nu-i altceva decat munca, seriozitate si vointa...ar trebui ca si baietii vostri sa lase suspiciunile la o parte si sa vina la concursuri, mai ales ca si eu stiu ca ardelenii sunt oameni dintr-o bucata

despre maconka mi-e foarte greu sa-ti dau un raspuns...clubul pescarilor face parte dintre organizatorii primei etape a cn si nu cred ca e timp util
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

cimpoieru razvan scrie:la livada si 12 echipe este mult, plus ca nici aici nu sunt conditii egale chiar pentru toti pescarii.

sacel = solutie de aur. adi oprea a oferit-o gratuit, normal ar fi sa fie si o balta din ardeal :!:

Nu prea e o solutie de aur. Am vorbit ieri la tel. cu Adi Oprea. Balta are aceasi capacitate ca si Livada.
Mai mult ar trebui cineva sa organizeze concursul. Cine se ofera?

@Cimpoieru Razvan
Cind faci o afirmatie trebuie sa ai si o baza reala. Tu cunosti Livada? dar Sacel?
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cornel rosioru scrie:

Nu prea e o solutie de aur. Am vorbit ieri la tel. cu Adi Oprea. Balta are aceasi capacitate ca si Livada.
Mai mult ar trebui cineva sa organizeze concursul. Cine se ocupa?
Tancabesti sosea -30 hectare ,jumatate fara locuri de campare
Sacel -36 hectare ,drum impecabil ,campare pentru toata lumea .
Livada -26 hectare ,drum impracticabil daca ploua ,malul inalt ,campare proasta . :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cristi_balas

Mesaj de cristi_balas »

Va urmaresc de ceva vreme,si am hotarat sa ma alatur si eu in acest forum.Referitor la "cine garanteaza ca participa macar 5 echipe din ardeal"... nu poate garanta nimeni, dar va asigur ca echipe valoroase sunt si prin partile noastre,cel putin cand au avut ocazia au demonstrat.CataBh a punctat cred ca cel mai important motiv pentru care,cel putin din cate stiu eu,pescarii din ardeal nu prea au( au avut) incredere in competitiile din sud.In momentul de fata sunt eu si inca doua echipe care anul acesta dorim sa participam la CN.Asteptam cu nerabdare rezultatele sedintei din wikend.

Cocosat de respect!
Cristian Balas
CB.BAITS
APS CARP FAN

cornel rosioru
maestru emerit

Am vazut si balti de 50 de hectare si nu aveau decit citeva locuri.
Pai daca eu am vorbit ieri cu omul acela si mi-a comfirmat ca intra maxim 20 de echipe, iar pe aceasta balta doar Popescu a organizat citeva susanele cum e?
Daca pui standurile la 50 de metri intra sigur vo 14 echipe.
Dar si in conditiile astea nu intelegi ca cineva trebuie sa organizeze concursul?
Ma duc la dracu-n praznic unde nu a organizat nimeni un concurs dupa reguli si nu ma duc la Livada unde s-au facut 7-8 concursuri, unde are peste cu densitate buna, da nu-mi place de Prichici ca are capu' mare si un ochi verde si unu maro.
Omul asta s-a oferit sa organizeze o etapa cu clubul lui. Nu trebuie sa-i gasesc un organizator pt. ca a gasit o balta.

PS ai fost la sacel? dar la livada?
Cornel Rosioru ,

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cornel rosioru scrie:
PS ai fost la sacel? dar la livada?
pps-tu ai fost :?:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornel rosioru
maestru emerit

da.
Cornel Rosioru ,

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”