12 concurenti pe 975 de m de mal ??????????Ai fost vreodata pe Livada?cimpoieru razvan scrie:la livada si 12 echipe este mult, plus ca nici aici nu sunt conditii egale chiar pentru toti pescarii.
sacel = solutie de aur. adi oprea a oferit-o gratuit, normal ar fi sa fie si o balta din ardeal
Conditii perfect echilibrate exista pe o locatie in tara sau pe o locatie unde se desfasoara un CM ?
@Cornel Serbu
Eu incerc de ceva vreme sa capacitez pescarii din vest sa vina spre Bucuresti si atunci chiar ar putea ridica valoarea competitiei intrucit sint pescari buni,seriosi,muncitori.... dar unul din motivele neparticiparii sint tocmai certurile interminabile si acuzatiile (fondate sau nu) de blat la diverse competitii.
Faptul ca in sfarsit pare a se ajunge la un consens este un lucru laudabil si va da incredere pescarilor nostrii .
In ciuda celor afirmate la sedinta cum ca '' OAMENII AIA NU AU VENIT NICIODATA'' doresc sa va mentionez citeva nume ale celor care au fost la diverse competitii in zona Dvs: Antonescu Dorinel , Micula Peter ,Sipos Atilla, Ciprian Szabo , Sillai Sany ,Orient Alexandru, Ionut Petrica si multi altii (imi cer scuze la pescarii pe care nu i-am pomenit.)
PS: Singurul lucru pe care pot sa-l garantez este ca ( in cazul in care doriti sa participati la un concurs foarte greu cum va fi cel de la Maconka pe cluburi) mai avem loc pentru Clubul Pescarilor despre care am auzit si noi aici in Ardeal.