CN 2009 - A PRINS CONTUR

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
dudi
Puncte: 0

Re: CN 2009 - A PRINS CONTUR

Mesaj de dudi »

Dar ce e prioritar?Densitatea de peste din balta sau drumul de acces-locurile de campare?Sacelul nu se poate compara cu Livada la cantitatea de peste.
Ciprian Dudila

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

E vorba de cantitatea de peste si calitatea organizari, conditi pe care Livada si Prichici le ofera din plin.
In al doilea rind idea turneului era sa ofere deschidere catre tara.
Daca nu invatam sa nu mai privim lucrurile personal si nu ne indreptam catre cei ce doresc sa faca ceva pt. pescuitul de competitie, am pierdut timpul de pomana.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cornel rosioru scrie:E vorba de cantitatea de peste si calitatea organizari, conditi pe care Livada si Prichici le ofera din plin.
In al doilea rind idea turneului era sa ofere deschidere catre tara.
Daca nu invatam sa nu mai privim lucrurile personal si nu ne indreptam catre cei ce doresc sa faca ceva pt. pescuitul de competitie, am pierdut timpul de pomana.
1-de unde stii cantitatea de peste de la Sacel ? Patronul de acolo este stapan pe 420 de hectare ,Sacel este unul din lacuri ,si a asigurat ca va scoate peste din celelalte si o va supra popula pe aceasta .
2 Sibiul si Alba Iulia sunt in alta tara ?
3 Prefer un lac unde incap 25-30 de echipe cu acces civilizat si locuri de campare pentru fiecare echipa la 300 km de Bucuresti [pentru ca majoritatea cluburilor ,asociatiilor si a pescarilor care vor participa sunt din Bucuresti fata de un lac unde incap 14 echipe ,drum de acces impracticabil pe timp de ploaie ,locuri de campare nu ,malul foarte inalt ,peste intr-o parte a lacului foarte mic iar in alta parte numai mare ,cand probabil vor fi mult mai multe echipe care se vor lupta pentru calificare in ultima mansa si neexistand posibilitatea sa-si apere sansele pana la capat .Ca sa nu mai punem la socoteala cei 600 km .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

crapu1

Mesaj de crapu1 »

Domnilor! Sa va explic eu cum sta treaba.Am vorbit cu Adi acum 2 ore si am convenit cu el sa-mi trimita harta si toate conditiile de pe balta ,inclusiv deschiderea patronului pt.a suprapopula balta ca sa se poata ridica la nivelul unui carpodrom din sudul tarii.Sacele are (din cate am inteles eu)nu 36 ci 46 de hectare(ma voi edifica complet cand voi primi materialul de la Adi).de organizat este f.simplu .Am convenit cu Adi ca daca se va vota Sacele sa organizeze el etapa ,adica clubul Crapu prin membrul sau de la aceea ora Adi Oprea.iata ca sa rezolvat si aceasta dilema referitoare la organizare.Eu sambata am sa prezint materialul si se va supune la vot ce balta va sustine ultima etapa din campionat.punct si fara comentarii;vom vedea sambata !!!!!!!!!Razvan Dobrescu

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Clubul crapu mai este organizatorul unei etape.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

ca sa va faceti o idee despre sacel: http://www.pescarsibiu.ro/
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

nu ne jucam de-a organizarea. nu exista cluburi prin reprezentanti. o asociatie sau un club
(sau mai multe in colaborare) isi asuma RESPONSABILITATEA organizarii unei etape.
concursul trebuie sa iasa bine.
mi-a spus oana la telefon astazi ca a aranjat cu vali vesa si face etapa la sacel.
l-am sunat pe vali si mi-a spus ca nu face, pt ca nu-si asuma acest risc.
acum vad ca a aparut dobrescu si clubul crapu'.
mai asteptam pana sambata.
oana e pe telefoane.
nu-i place livada! :D
The One Team

cristi_balas

Mesaj de cristi_balas »

@oanavictor
Din ce ati postat mai sus nu pot decat sa inteleg 2 lucruri:
1.CN este organizat numai pentru cei din Bucuresti ???
2.Pentru cei din Bucuresti este greu sa faca un singur drum de 600km,iar pentru noi e foarte usor sa facem 4 drumuri de 600km!!!!!!
Referitor la Livada,mal abrupt este pe o portiune de 60-80m de la dig pe malul drept,posibilitati de campare are toata lumea,intradevar accesul este un pic mai greu,dar cred ca nu asta este principala problema.Sanse ,parerea mea este ca au toate echipele la fel,asta poate sa va confirme numai cei care au pescuit balta.Sa nu uitam ca,clubul lui Prichici a fost printre primele cluburi din ardeal care sa afiliat la federatie,in plus omul asta s-a oferit sa organizeze o etapa.Nu prea inteleg unde este problema.
Cocosat de respect.
Cristian Balas
CB.BAITS
APS CARP FAN

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Corect ar fi ca sa se aleaga doar 1 balta de langa Bucuresti, iar restul sa fie din tara ! Asa este normal, putin respect......

1.lates
2.Livada
3.Sacel
4.Fantanele(Dunareni)
5.Hobaia,Darvari sau Tancabesti(la alegere)

Sau, Sandulita-sarulesti..... Si mai nou, bomba anului 2009 ,in inima Bucurestiului, balta Floreasca...peisaj de vis, 40 de standuri, crap la greu, patron membru APCR.....

@dan mitranescu

Cred ca este timpul sa-ti faci clubul tau si sa-ti sustii punctele de vedere, gandesti bine dar nu esti luat in seama.....si asa poti si organiza etapa unde vrei ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

http://i57.photobucket.com/albums/g227/ ... Livada.jpg

Lungime pe latura de sus -615m
Lungime latura de jos - 510 m
latime la baraj - 280 m