CN 2009 - A PRINS CONTUR

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CN 2009 - A PRINS CONTUR

Mesaj de Andrei I »

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:eu imi expun un punct de vedere, atata tot. timpul va decide, insa eu cred ca la anul in turneu se vor schimba niste
lucruri. si niste balti.
turneul a fost gandit ca o inlantuire de concursuri OPEN. concursuri de sine statatoare cu premii. nu manse de calificare. astfel incat sa stabilim noi locurile de la piatra neamt sau de la oradea.
a fost gandit gresit si-ti spun si de ce, n-a tinut deloc cont de valul de concursuri open deja anuntate si listele de inscrieri aproape inchise
:lol: :lol: "si serios vorbind, crezi ca ar fi existat un sistem mai bun, tinand cont de animozitatile care au fost si avand in vedere ca este totusi un sistem de compromis care poate fi imbunatatit in anii viitori fara nicio problema ???" citatul apartine tot domnului serbu ... 3 pagini mai in spate

Cum? Adica...cuuuum ? :D
Milionar excentric

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:pai d'aia zic ca la anul se vor schimba niste lucruri.
sunt convins si am si sustinut chestia asta.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Andrei I scrie:
cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:eu imi expun un punct de vedere, atata tot. timpul va decide, insa eu cred ca la anul in turneu se vor schimba niste
lucruri. si niste balti.
turneul a fost gandit ca o inlantuire de concursuri OPEN. concursuri de sine statatoare cu premii. nu manse de calificare. astfel incat sa stabilim noi locurile de la piatra neamt sau de la oradea.
a fost gandit gresit si-ti spun si de ce, n-a tinut deloc cont de valul de concursuri open deja anuntate si listele de inscrieri aproape inchise
:lol: :lol: "si serios vorbind, crezi ca ar fi existat un sistem mai bun, tinand cont de animozitatile care au fost si avand in vedere ca este totusi un sistem de compromis care poate fi imbunatatit in anii viitori fara nicio problema ???" citatul apartine tot domnului serbu ... 3 pagini mai in spate

Cum? Adica...cuuuum ? :D
mai tata, vezi ca esti in eroare...este vorba de sistemul propus de avp...ce ti-am spus tie mai sus, era vorba de sistemul stabilit pe 14

iar ai inceput sa scri fara sa gandesti, dar, dai inainte...te ia lumea-n seama si probabil ca te simti bine
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

cornelserbu scrie:mai tata, vezi ca esti in eroare...este vorba de sistemul propus de avp...ce ti-am spus tie mai sus, era vorba de sistemul stabilit pe 14

iar ai inceput sa scri fara sa gandesti, dar, dai inainte...te ia lumea-n seama si probabil ca te simti bine
Uite asta nu-mi place la dvs .. nu aveti simtului umorului :D

Serios acum ... cand m-a luat pe mine cineva in serios? :D

Ok m-am pripit :wink:
Milionar excentric

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

am simtul umorului, dar tu ai spus-o cu rautate si m-am enervat cam tare...oricum, lumea e bine sa stie ca eu personal nu vreau sa fentez pe nimeni.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

@Andrei I

Nu cred ca e cazul sa transferi permanenta ta disputa cu Cornel Serbu si aici.Daca esti increzator ca-i faci fata, deschide un alt topic pe forum, "Ionita vs.Serbu" unde te poti confrunta cu el cat vrei. :lol:
The second best is the first loser!

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

dan cotelici scrie:@Andrei I

Nu cred ca e cazul sa transferi permanenta ta disputa ta cu Cornel Serbu aici.Daca esti increzator ca-i faci fata, deschide un alt topic pe forum unde te poti confrunta cu el cat vrei. :lol:
Era o gluma..nu o disputa. Nu am nimic cu dl. Serbu si dlui stie foarte bine asta. Scuze..sper sa stearga un moderator discutia off topic generata de mine.
Milionar excentric

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Pana sterge cineva off topicul hai sa-ti pun o intrebare serioasa.
Participi la turneu?
The second best is the first loser!

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

dan cotelici scrie:Pana sterge cineva off topicul hai sa-ti pun o intrebare serioasa.
Participi la turneu?
Pai inca nu e stabilit turneul ...e doar conturat ca asta e si titlul topicului. In acest moment participarea mea (nu ca ar interesa pe cineva) e deja conturata. De ce e vreo lista de inscriere deja facuta?

Voi face tot posibilul sa fiu prezent macar in 3 manse ... sper ca raspunsul meu e satisfacator.

Astept si eu cu nerabdare sedinta definitiva in care totul va fi stabilit si irevocabil si va urez sa alegeti cu mintea limpede si sa vorbiti pe rand :)
Milionar excentric

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Cred ca la sedinta din 21 ar trebui luata in considerare sugestia cu inceperea calificarilor mai devreme.Se poate face o mansa chiar inainte ca pestele sa intre in bataie.Daca nu mai exista date in calendar se poate organiza paralel cu un concurs mai mic.De fapt interesul national sunt calificarile si apoi concursurile private.In 2007 la CC s-au prins in jur de 6 tone si concursul a inceput in 6 iunie.Un argument in plus ar fi ca mai scapam de caldura din mijlocul verii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”