CN 2009 - A PRINS CONTUR

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: CN 2009 - A PRINS CONTUR

Mesaj de cornelserbu »

George-Alexandru scrie:aunci adoptati ,,clasamentul adevarului''la cele mai bune 3 rezultate din 5 etape deexemplu,clasamentul este realist si se raporteaza la nr de echipe din fiecare mansa si nici nu exzista posibilitatea egalitatilor.
mai, george, clasametul adevarului facut de dan, nu este un clasament pe care-l poti pune in aplicare pe balta, ci doar aici pe net.

acolo fiecare echipa trebuie sa-si faca in orice secunda socotelile ca sa stie cum sta, bine-nteles ca pentru asta trebuie sa stie mereu si situatia celorlalti participanti...eu zic ca-i dificil sa-nceapa fiecare sa inmulteasca cu anumiti coeficienti si sa afle rezultate cu nu stiu cate zecimale.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Clasamentul adevarului, cu coeficienti in raport cu numarul de participanti, nu mi se pare relevant pentru simplul motiv ca nu poti pondera norocul cu numarul de participanti.
In aceeasi masura ofera avantaje celor care au pescuit pe baltile cu capacitate mare fata de cei care ar veni pentru prima oara.Daca esti pe locul cel mai bun si stii ce ai de facut castigi indiferent de cati pescari mai sunt pe balta. Daca esti pe balta pe care o cunosti ca in palma la fel.
La CM situatia e diferita.
Stii prea putin despre balta, poate ca vei avea sau nu noroc de grila buna dar trebuie sa te adaptezi rapid locului pe care vei concura.

PS. Daca acceptam ideea ca norocul este un factor important poate ca ar fi bine ca incepand cu mansa a doua ordinea in care se extrag standurile sa fie inversa cu pozitia in clasament.
The second best is the first loser!

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Dane,

De ce nu putem incepe in jur de 1 Iunie (ca sa nu zic Mai) si sa le mai "strangem" putin? Parca era vorba si de un antrenament al lotului in Franta. Cand mai e timp si de antrenament, pregatire... etc?
Ultima oară modificat Mar Feb 17, 2009 20:26 de către Vali Vesa, modificat 1 dată în total.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

clasamentul adevarului nu merge. pentru ca poate fi nedreapta interventia coeficientului.
ex:
o echipa castiga prima etapa cu 50 de participanti. primeste 1/50
alta echipa castiga etapa a 2 a, unde se scot tot 50 de locuri, dar nu vin decat 26 de echipe. primeste 1/26. e corect?
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

eu zic ca se mai face o mare greseala.
lumea a cazut in populismul lui victor oana si a acceptat taxe mici la manse. intre 500 si 1000 de lei.
de fapt n-ar fi asa mici daca nu s-ar fi hotarat, tot la propunerea lui oana, ca 50% din ce aduna organizatorul sa se verse la echipa nationala. asta e o mare tampenie. eu am zis 10%.
dupa ce vor plati arbitrii, organizatorii nu vor mai avea bani de premii.
si in acest caz echipe valoroase, dar neinteresate de CN (sau cu rezultate slabe in primele manse) nu vor participa. iar organizatorii ori vor tine etapele cu echipe putine, ori (de ceea ce mi-e cel mai groaza!) vor chema tot felul de pescari de duminica. pt ca, pt 500 lei, poti sa te afli in treaba la CN al Romaniei, sa faci gratare si sprituri.
The One Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Va rog sa va mai ganditi la varianta in care pe Lates ar merge doar 25 de echipe urmand ca finala sa fie la Livada cu 14 echipe! Cred ca asta va creste motivatia in primele trei manse, nivelul competitiei din ultimele doua manse va fi cel care va da cel mai bun lot si o campioana nationala incontestabila.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

dan cotelici scrie:Daca se vor putea organiza mansele numai in weekend calendarul ar putea fi urmatorul :

Mansa 1 18-21 iunie

Mansa 2 2-5 iulie

Mansa 3 16-19 iulie

Mansa 4 30 iulie -2 August

Mansa 5 13 – 16 August

Asa nu ne mai suprapunem nici cu concursurile deja anuntate.

ASA DA!
Milionar excentric

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="Vali Vesa"]Dane,

De ce nu putem incepe in jur de 1 Iunie (ca sa nu zic Mai) si sa le mai "strangem" putin? Parca era vorba si de un antrenament al lotului in Franta. Cand mai e timp si de antrenament, pregatire... etc?[/quote]

Ar fi bine sa incepem mai devreme!
Eu incercam sa evit suprapunerea cu alte concursuri.
In Mai e riscant, daca-l prindem in bataie!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vali Vesa scrie:Dane,

De ce nu putem incepe in jur de 1 Iunie (ca sa nu zic Mai) si sa le mai "strangem" putin? Parca era vorba si de un antrenament al lotului in Franta. Cand mai e timp si de antrenament, pregatire... etc?
vali, pe 1 iunie e prohibitie, iar crapul inca se mai bate...etapele ar fi chiar foarte stranse in varianta lui dan cotelici, iar cm am auzit ca au loc in octombrie, asa ca ar fi loc si de un antrenament.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Bogdan Guguianu

Mesaj de Bogdan Guguianu »

CM va avea loc intre 21-25 octombrie.
Am tolba plina !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”