CN 2009 - A PRINS CONTUR

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
dan cotelici
Puncte: 0

Re: CN 2009 - A PRINS CONTUR

Mesaj de dan cotelici »

[quote="cornelserbu"]domnilor, parca s-a hotarat ca primele doua etape sa aiba acelasi numar de locuri...de unde ati scos 60 si 50.

sunt intr-u totul de acord cu vladut...cea mai buna triere s-a facut in 2006...

parerea mea este ca ar trebui facut acest campionat asa cum s-a hotarat pe 14 si problemele care vor aparea pe parcurs sa fie remediate in anii urmatori, altfel, ma conving ca e numai rea vointa si-mi bag picioarele :wink: m-am cam saturat de shimbari aduse fiindca a visat nu stiu cine peste noapte ca ar fi mai bine altfel...[/quote]

Decat sa vorbim de 50 sau 60 cred ca o formularea corecta in regulament ar fi ca : "In mansa a doua numar maxim de locuri disponibile va fi egal cu nr. de echipe inscrise la prima manse."

Daca nu avem peste 40 de echipe participante atunci se poate merge pe aceasi regula si la mansa 3.
La mansa 4 oricum avem un lac mai mic cu capacitate de maxim 30 locuri.
The second best is the first loser!

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

dan cotelici scrie: ..."In mansa a doua numar maxim de locuri disponibile va fi egal cu nr. de echipe inscrise la prima manse."

Daca nu avem peste 40 de echipe participante atunci se poate merge pe aceasi regula si la mansa 3.
La mansa 4 oricum avem un lac mai mic cu capacitate de maxim 30 locuri.
Si daca sunt mai multe inscrise in prima mansa? Mai bine ar fi in prima mansa numarul de locuri va fi limitat la nr de locuri din a doua mansa. Parca 40 la Darvari...???
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

crapu1

Mesaj de crapu1 »

Vali!Este simplu .la prima mansa de la Hobaia vor fi maxim 50 de echipe(prioritate la inscriere au cele care fac parte dintr-un club sau asociatie si apoi cele neafiliate).La Darvari la fel ,50 de echipe,La Tancabesti 40,la -Lates 30 si la ultima mansa care inca nu stim unde va fi, vor ramane 20 de echipe.Razvan Dobrescu

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Asa e ok Razvane, dar se fac la Darvari 50 de locuri fara scandal (mai ales pe Y pana in Fundulea)?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

De ce nu limitam numarul de locuri la 40 in primele 3 manse. Pentru mansa a 4 se iau in consideratie cele mai bune 2 rezultate din 3. Pentru mansa a 5 se iau in consideratie cele mai bune 3 rezultate din 4 si se califica in lotul national cei cu cele mai bune 4 rezultate din 5.

dinu

Mesaj de dinu »

De acord cu Vali Vesa si cu calificari gen 2006 ce a spus Vladut, fratilor 60 locuri pe hobaia si a doua etapa sarulesti cea mai buna balta pentru ca pe darvari nu intra nici 50 de locuri echilibrate, dar pe sarulesti poate fi balta care intra multe echipe si se poate tria dupa doua etape.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Ideal ar fi ca toate mansele sa fie pe weekend.
Acolo unde balta ar pierde bani pentru ca se ofera gratuit trebuie sa gasim o solutie acceptabila.Vladut are dreptate, Hobaia pe weekend ar putea avea clienti!
O varianta ar fi sa stabilim ca taxa fixa de mansa suma de 800/750 Ron din care 200/150 RON se folosesc pentru plata baltii.In acest mod putem incuraja organizarea manselor doar pe weekend si nu discriminam administratia de la Hobaia si Lates.
In acest mod putem avea mai multi participanti.
Restul de bani , 600 Ron, se vor aloca dupa cum s-a hotarat la sedinta din 14.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Daca se vor putea organiza mansele numai in weekend calendarul ar putea fi urmatorul :

Mansa 1 18-21 iunie

Mansa 2 2-5 iulie

Mansa 3 16-19 iulie

Mansa 4 30 iulie -2 August

Mansa 5 13 – 16 August

Asa nu ne mai suprapunem nici cu concursurile deja anuntate.

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Dane
Cind am oferit balta la sfirsit de saptamina cunosteam riscul.
Am facut-o pt. a incuraja pescarii sa vina la CN.
Daca acest turneu este un succes consder ca pierderile sunt amortizate.

Propunerea ta de program e buna.
O discutam simbata si daca toata lumea e deacord ar fi ideal.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

dinu

Mesaj de dinu »

Dane vezi ca se ocupa toata vara cu calificarile, mai sunt ex. de liceu ex. de facultate mai comasati si voi aceste calificari.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”