CN 2009 - A PRINS CONTUR

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: CN 2009 - A PRINS CONTUR

Mesaj de Dan Mitranescu »

@ andrei vladeanu

Sa nu crezi ca "m-am sucit" fara motiv! :D

In urma discutiei de la telefon am fost "linistit" de argumentul tau ca cine castiga Hobaia cu 60 de echipe este maxim avantajat si este greu de prins din urma in situatia ''clasamentului adevarului''.
Totusi am mai facut cateva calcule si este destul de greu de pastrat rezultatul in fata celorlalti castigatori de etape.

Mai exact cu un loc 1 la Hobaia (din 60 de echipe) nu esti sigur ca prinzi lotul national nici macar cu doua locuri 4 in urmatoarele concursuri .Darmite cu un 6 si un 9 sa zicem...

Totodata am ajuns la concluzia ca este corect sa fi avantajat de castigarea unui concurs greu (60 echipe) si nu este normal sa fi avantajat de pierderea unui concurs sa zicem usor (20 echipe) in care te clasezi ultimul ,ca in cazul de mai sus.
In varianta mea ultimul loc nu are nici macar un avantaj indiferent de nr. de echipe.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Florentin Iuga scrie:Dane, in cazul citat de tine George nu se mai poate califica pentru Doripesco, pentru ca se iau in calcul cele mai bune 3 rezultate din 4, ori el nu a participat decat la 2.
Cu 27 de puncte, chiar si tu s-ar putea sa nu te califici (probabil de aia nici nu te-ai trecut la Doripesco) :lol: .
Ne-am gandit la multe posibilitati. Eu nu zic ca sistemul de punctare este perfect dar nici nu cred ca exista unul perfect, care sa-i multumeasca pe toti si sa fie in spiritul regulamentelor internationale, fara sa aduca a cibernetica aplicata.
Cu rezultatele de la primele doua si cu un punctaj "din oficiu" la al 4-lea ,adica de 32 de puncte insumeaza 39 de puncte care sigur il claseaza in primii 20 la momentul respectiv si are drept de participare.

Cu 60 de puncte te clasezi in primii 20 in orice conditie. Darmite cu 39, respectiv 27 puncte !

Legat de Doripesco intradevar asta ramane punctul meu sensibil ! :D
Deaceea ma zbat acum ,poate nu mai este nevoie sa ajung acolo ! :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@dan mitranescu

Si mai sunt si alte probleme.....baltile puse la dispozitie (de, gratuit !) nu ofera conditii egale , deci nu va fi o intrecere in care va conta calitatea pescarului, ci norocul....De fapt, cred ca asta s-a si dorit..... :oops:

PS Hobaia, 3 sectoare , 3 manse , prin rotatie....echipe de 2 pescari. Cea mai corecta varianta de pana acum, uitati-va ce echipe au format lotul Romaniei !Si ce rezultate au obtinut la CM !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

raman la parerea ca trebuie acordate la fiecare mansa 15 puncte avp (idee imprumutata din formula 1, tenis, etc)
cine intra in puncte, bine. cine nu, zero.

o sa mai discutam asta pe 21.
The One Team

matei1971

Mesaj de matei1971 »

De ce nu punctati invers adica cine castiga la Hobaia are 60 puncte, locul 1 la Darvari 50 si tot asa? Se califica cine are cele mai multe puncte.
Sau la Hobaia puncteaza primii 30, la Darvari primii 25 si tot asa urmand sa se castige cu cat mai multe puncte si nu cu cat mai putine!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

andrei vladeanu scrie:raman la parerea ca trebuie acordate la fiecare mansa 15 puncte avp (idee imprumutata din formula 1, tenis, etc)
cine intra in puncte, bine. cine nu, zero.

o sa mai discutam asta pe 21.
Suna a amenintare!? :?
Eu raman la parerea ca trebuie sa se puncteze in sistem de campionat national, de la 1 la ...n, altfel cu ce-l incanta pe cel care iese pe 16, daca are tot 0 ca si cel de pe 60? Ce-l mai motiveaza sa mai participe? Cum le oferim pescarilor un clasament intreg, in care sa se regaseasca de la primul pana la ultimul participant? Chiar si cel de pe pozitia 50 (daca este evidentiata) isi gaseste propria motivatie sa continue. Poate vrea sa mai urce in clasamentul final sau poate vrea doar sa-l depaseasca pe Xulescu. Nu cred ca e corect sa spunem ca avem numai 15 echipe intr-o ierarhie valorica, dupa care toti restul sunt zero.

P.S. Parca era vorba ca organizatorii decid.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

sandu p

Mesaj de sandu p »

era doar o parere,organizatorii decid...
CARP IS NOT CRAP.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

domnilor, parca s-a hotarat ca primele doua etape sa aiba acelasi numar de locuri...de unde ati scos 60 si 50.

sunt intr-u totul de acord cu vladut...cea mai buna triere s-a facut in 2006...

parerea mea este ca ar trebui facut acest campionat asa cum s-a hotarat pe 14 si problemele care vor aparea pe parcurs sa fie remediate in anii urmatori, altfel, ma conving ca e numai rea vointa si-mi bag picioarele :wink: m-am cam saturat de shimbari aduse fiindca a visat nu stiu cine peste noapte ca ar fi mai bine altfel...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Florentin Iuga scrie: Eu raman la parerea ca trebuie sa se puncteze in sistem de campionat national, de la 1 la ...n, altfel cu ce-l incanta pe cel care iese pe 16, daca are tot 0 ca si cel de pe 60? Ce-l mai motiveaza sa mai participe? Cum le oferim pescarilor un clasament intreg, in care sa se regaseasca de la primul pana la ultimul participant? Chiar si cel de pe pozitia 50 (daca este evidentiata) isi gaseste propria motivatie sa continue. Poate vrea sa mai urce in clasamentul final sau poate vrea doar sa-l depaseasca pe Xulescu. Nu cred ca e corect sa spunem ca avem numai 15 echipe intr-o ierarhie valorica, dupa care toti restul sunt zero.
cred ca este cea mai buna expicatie a modului de punctare...este bine sa ne gandim la toti pescarii care participa la cn, nu doar la elita.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

aunci adoptati ,,clasamentul adevarului''la cele mai bune 3 rezultate din 5 etape deexemplu,clasamentul este realist si se raporteaza la nr de echipe din fiecare mansa si nici nu exzista posibilitatea egalitatilor.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”