...de cine ti-e dor, de mine sau de ..."aia" cu margele...laurentiu sarghie scrie:Nea' Vio . nu te tenteza????? macar un arbitraj... vedem noi de niste benzina pana la Bucuresti????
Tinem legatura, ar fi o varianta

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
...de cine ti-e dor, de mine sau de ..."aia" cu margele...laurentiu sarghie scrie:Nea' Vio . nu te tenteza????? macar un arbitraj... vedem noi de niste benzina pana la Bucuresti????
Suna-ma inainte Mada si te scot eu din situatie cu LaurentiuMadalin007 scrie:Perioada de transferuri nu s-a incheiat Nea Vioviorel dulamita scrie:...vezi ca Nelu e la...poz 10 cu domnii: Danut "Caterinca" si Raduculaurentiu sarghie scrie:aha...va fi spetacol garantat....... Madaline, nu vii? vorbeste cu Nelu de la pelicanu' sa faci echipa cu el...si va zic eu unde stau buhaii. uite unu de acu' doua saptamani...
![]()
.
Laure,eu aduc piperul,ibricul si butelia
shimanobig scrie:am si eu un sfat sau o idee,cum doriti.eu spun ca daca se da o directie prestabilita cu mult inaintea concursului a fondurilor ce se vor strange,altfel va fi feedback-ul pescarilor fata de acest concurs si participarea va fi cu mult peste asteptari.
asa ca eu propun ca acesti bani stransi din taxa sa fie donati sau sa fie cumparate cele ce trebuie unui camin de copii in preajma sarbatorilor de iarna care ne bat deja la usa
jocuri pe tv ,hainute,dulciuri si multe ,multe jucarii
Daca-mi permiteti? http://www.youtube.com/watch?v=wLom39JT ... r_embedded#!.oanavictor scrie:shimanobig scrie:am si eu un sfat sau o idee,cum doriti.eu spun ca daca se da o directie prestabilita cu mult inaintea concursului a fondurilor ce se vor strange,altfel va fi feedback-ul pescarilor fata de acest concurs si participarea va fi cu mult peste asteptari.
asa ca eu propun ca acesti bani stransi din taxa sa fie donati sau sa fie cumparate cele ce trebuie unui camin de copii in preajma sarbatorilor de iarna care ne bat deja la usa
jocuri pe tv ,hainute,dulciuri si multe ,multe jucarii
PAREREA MEA ESTE CA ACESTI BANI SA FIE DONATI PENTRU SALVAREA VIETII UNUI COPIL .
ROG PESCARII SA PREZINTE DIFERITE CAZURI SI TOT EI SA ALEAGA PE CEL MAI URGENT SI MAI DRAMATIC .