Multumesc Victore pentru precizari !oanavictor scrie:Val ,te rog sa ma crezi ca ideea si scopul concursului este aceLa de a ajuta si poate a rezolva un caz social greu .
Nici o clipa nu m-am gandit ca s-ar putea transforma acest concurs intr-o judecata sau mai stiu eu ce gandeste lumea .
Situatii incordate au fost si vor mai fi ,inclusiv cu tine si totusi ai fost primit cu respect la Darvari fara sa ti se aminteasca vreun moment de discutiile trecute .
Nu ma deranjeaza absolut deloc coechipierul virtual a-l lui Vladeanu .
Va rog frumos sa se inceteze cu scenarita .
ASA SA-MI AJUTE DUMNEZEU !
Stiu si am stiut intotdeauna indiferent de ce credea "publicul" ca pot veni sa pescuiesc pe balta Darvari , ca orice cetatean si chiar cred ca este un bun moment sa spunem si celor care citesc dialogurile noastre , foarte neortodoxe , ca indiferent de ce discutam si si ce idei schimbam , ne stim de prea multa vreme ca sa nu ( MACAR ) ne respectam reciproc .
Poate cu aceasta postare se vor mai sterge si din "razboaiele" fals create pe Forumuri , intre terte factiuni ....si va iesi la iveala NORMALUL respectul reciproc si buna credinta vizavi de fenomen . Ma mira foarte mult anumite prestatii de recenta factura ale unor "ucenici" de-ai nostri , generos cultivati de noi toti , astia cu ghiocei la timple

Si dau un singur exemplu - Andrei Ionita - autointitulat "Groparul" - este inadmisbil sa te auto denumesti de acest gen si dupa aceea sa declansezi o anumita campanie fata de un pescar vechi ( PESCAR ESTE !! ) . Am si eu vreo 3 "gropari" la firma , soferi la baza , vreti sa scrie pe aici ?? Se vor lua de cine le spun eu .....si vor dezvolta incompetenta certa si afirmata public ca un subiect de misto si de bune fraze gramatical intocmite !