sau, pe un set de lere.Dan Mitranescu scrie: Incearca sa il verifici pe burghie mici .
Stima
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
sau, pe un set de lere.Dan Mitranescu scrie: Incearca sa il verifici pe burghie mici .
Asa este Mary. Un 0,255 imi da si mie pe micrometru. Sublerul aproximeaza in sutimi.Marian Constantin scrie:
Daca avea / aveam lere, rezolvam problema de la inceput.Digital scrie:sau, pe un set de lere.Dan Mitranescu scrie: Incearca sa il verifici pe burghie mici .
Stima
niciun aparat de masura decalibrat nu se poate folosi correct. atat timp cat nu este parallelism intre suprafata plana a tijei surubului si cea a nicovalei putem sa ne luam adio de la o masurare corecta, este un aparat defect. evident o mica abatere de la parallelism exista intre cele doua suprafete chiar si pentru un aparat de masura nou, dar vorbim de ordinul miimilor de micron.Dan Mitranescu scrie:Uite cum lucreaza un micrometru decalibrat, care totusi se poate folosi corect:
Exista strunguri cu uzura mare, dar meseriasul poate sa ia in calcul abaterile si sa scoata piesa cu precizie de sutimi.adibogdan scrie:niciun aparat de masura decalibrat nu se poate folosi correct. atat timp cat nu este parallelism intre suprafata plana a tijei surubului si cea a nicovalei putem sa ne luam adio de la o masurare corecta, este un aparat defect. evident o mica abatere de la parallelism exista intre cele doua suprafete chiar si pentru un aparat de masura nou, dar vorbim de ordinul miimilor de micron.Dan Mitranescu scrie:Uite cum lucreaza un micrometru decalibrat, care totusi se poate folosi corect:
Dane,Dan Mitranescu scrie: Daca avea / aveam lere, rezolvam problema de la inceput.![]()
Nici eu nu mai am. Se lipisera de la rugina.
Am zis sa le curat cu smilgher ... si a iesit o poveste frumoasa. Era sa mi le iau in cap de la tata.