Cum sa faci 2000 EUR in 2 zile ?!

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

Draga Hentiu

poti sa-mi spui care este provocarea pe care ti-o da acest concurs , ca sa vii de la Deva pina la Bucuresti 3 zile ? La aceasta taxa scazuta care crezi ca este nivelul ? Merita investitia in nada , drum , taxa , etc ca sa dovedesti ce ? Ca ai castigat locul chiorului in tara orbilor , plus un premiu surpriza ? Poate fi si acesta un rationament dar nu asta e calea spre progres personal . Mai bine locul 20 la calificari decit locul 1 la un concurs -facut in gluma .

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

provocarea consta in faptul ca vreau sa vad cum este la un concurs iar la ultimele calcule pe care mi le-am facut nu pot sa vin la calificari dar la asta ajung
mai este o chestie -nu toti putem rivni la un nivel prea inalt, asta este fiecare merge acolo unde poate
si iti mai spun o chestie faina, concursul il cistiga cei mai mari 2 crapi de echipa ....parca ar fi o treaba sa cistigi cu 41 kg :lol: este?

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Hentiu

poate sa te cantaresti pe tine si sa scazi greutatea pestilor prinsi intr-o zi ca sa ajungi la greutatea asta de 41 kg din 2 crapi . Visezi frumos si te admir -dar pesemne ai avut o copilarie trista .

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

am avut o copilarie super de ce intrebi?
nu ai prins pesti de 20 de kg?
eu am prins si de 3o desi copilaria mea a fost vesela
am 95kg deci nu cred ca nici la calculul asta sa ma fi nimerit
eu am raspuns la subiect nu te-am luat la caterinca dar daca vrei pot si eu sa te iau ca nu mi-am inghitit cuvintele

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Dani Hentiu

Eu trebuie sa recunosc ca nu am prins crapi de 20 kg pina acum ( max 16.5 - Tincabesti 2005 ) si stiu foarte putine persoane care au facut-o ( pe bune ! ) - cred ca sunt vreo 6 insi . Daca tu l-ai dovedit pe ala de 30 kg - ce sa zic bravo tie ! Intrebarea ramine sau mai rau , devine presanta , in acest caz ce cauti la acest concurs ? La asa crapi mari ce aveti pe acolo prin Deva -eu nu m-as obosi sa vin nici pentru Tincabesti . Apropo poate stiai ca anul asta din Tincabesti s-au scos numai 4 crapi de peste 20 kg - 2 de Vladeanu , 1 de Adi betivu ' si 1 de Caaron ( vazuti si confirmati ) . Restul .....
Ultima oară modificat Mar Ian 17, 2006 16:18 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

crap de 30 nu am prins doar somn
si iti spun ca este prima data cind merg la un concurs...asta mi-l permit deocamdata vreau sa vad cum este , daca imi place admosfera o sa rivnesc si la mai mare

Daniel Costache

Mesaj de Daniel Costache »

Val Pangica jr scrie:Draga Hentiu

care este provocarea pe care ti-o da acest concurs.
sa participi si sa castigi

la faza cu castigul nici Perisul nu-i departe.

Si la Darvari au fost destui orbi si pana la urma pe podium au urcat oameni valorosi.

Nu ma va incalzi niciodata suma pe care o castig mai mult decat locul ocupat. Si oricare dintre noi pescuieste din sportivitate si nu este destul de ipocrit va spune acelasi lucru.
Pe bani as pescui de dragul banilor si nu al pescuitului.
Deocamdata fac bani pentru a pescui (pe langa altele) si nu pescuiesc pentru a face bani.
Fire intinse!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@Dani Hentiu

Primul concurs este ca prima femeie..poti ramane traumatizat sau poti creea dependenta

Doar pentru distractie esti mai castigat in jurul Devei : Muresul , lacul Cincis, Streiul, Raul Mare
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

pescuitul de placere il practic de multi ani si mi-a adus destule satisfactii acum vreau sa vad si cum este pescuitul de competitie......si acu sa fiu sincer nu cred ca is eu de mondiale o luam de jos si vedem unde se ajunge
:lol: si ca sa iti zic si de aia cu femeile... :lol: ...prima o fost una cu multa experienta si mi-o placut la nebunie...poate imi place si aici

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@dani hentiu,
felicitari, esti pe departe cel mai tare de pe acest site (cu superba captura de 30 kg)!!! vorbesc serios!
val, fa-l REFERENT!

nu ai prins pesti de 20 de kg?
eu am prins si de 3o desi copilaria mea a fost vesela

...vorbeai despre crap?
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”