Cupa APS editia a-IV-a

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

razvan u.
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Cupa APS editia a-IV-a

Mesaj de razvan u. »

panaitemilian scrie:
CORDOBA scrie:cupa amix frasinet 2 teleorman 28 echipe = 3 pesti, greaca cercani =4 pesti , asta e naspa, nu vrea mustaciosu sa iasa la saltea. :(
mai repede sunt naspa baltile, la latele se prinde mai la toate concursurile, doar ca este taxa mai mare si nu-si permite toti boschetari ! :roll:
Si uite cum dintr-un foc jignesti vreo 30 de insi!
E clar, vine Craciunul si ai frigiderul gol.
Spor la umplut!
C. S. PELICANUL

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

domnule ulvan, nu am vrut sa jicnesc pe nimeni, nu m-as mai risca sa iau un cartonas galben ! :D am vrut sa subliniez ca nu este indicat sa te duci pe balti fara peste chiar daca este taxa mica.

fir intins echipei in franta ! vant la pup[a capitanului.
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

Sionut

Mesaj de Sionut »

panaitemilian scrie:domnule ulvan, nu am vrut sa jicnesc pe nimeni
Boschetarul de mine nu-si permite concurs la latele balti asa ca ma duc la astea mai ieftine.

P.S Vreau sa mentionez ca captura a fost luata de echipa de pe standul 12, un romanesc de 11.09 Kg. Razvan,
te rog sa inchizi acest topic si multumesc sitului Crapmania pentru gazduire.
CS APS

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

panaitemilian scrie:
CORDOBA scrie:cupa amix frasinet 2 teleorman 28 echipe = 3 pesti, greaca cercani =4 pesti , asta e naspa, nu vrea mustaciosu sa iasa la saltea. :(
mai repede sunt naspa baltile, la latele se prinde mai la toate concursurile, doar ca este taxa mai mare si nu-si permite toti boschetari ! :roll:

Inca o data ce am spus pe alt site se adevereste ...
CS Natural Carp

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

[quote="Sionut"]

Boschetarul de mine nu-si permite concurs la latele balti asa ca ma duc la astea mai ieftine.

-------
nici eu nu mi-am permis anul asta sa merg la nici un concurs asa ca am venit la cupa APS mai nou Cupa Boschetarilor :lol:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

panaitemilian scrie:domnule ulvan, nu am vrut sa jicnesc pe nimeni, nu m-as mai risca sa iau un cartonas galben ! :D am vrut sa subliniez ca nu este indicat sa te duci pe balti fara peste chiar daca este taxa mica.

fir intins echipei in franta ! vant la pup[a capitanului.
Sa cataloghezi ca boschetari niste pescari care au participat la un concurs pe o balta pe care tu nu ai calcat in viata ta e mai mult decat jignitor.
Daca ai merge o singura data pe Cercani, nu ai mai scrie tampenii gen balti fara peste.
E din ce in ce mai clar ca NU ai ce cauta pe aici.
C. S. PELICANUL

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

ulvan scrie: ...E din ce in ce mai clar ca NU ai ce cauta pe aici.
Si cu astea fiind spuse, vant DIN pupa... :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si poate ne despartim tot aici si de userul Mary2005, care tot ne musca de popou pe unde apuca...pe alte site-uri, dupa cum recunoaste si singur...... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

Vladut Mateianu scrie:Si poate ne despartim tot aici si de userul Mary2005, care tot ne musca de popou pe unde apuca...pe alte site-uri, dupa cum recunoaste si singur...... :oops:

chiar te rog sa imi stergi contul .... e foarte bine ca va simtiti stanjeniti de afirmatiile mele ( adevarul supara cateodata )....

cand apare cate o postare la o balta pe care nu o agreati cum apar si clonele sa loveasca in ea si in participanti ...

acest panaitemilian sigur e creat de catre voi , inclusiv miron ......
CS Natural Carp

Luci

Mesaj de Luci »

chiar te rog sa imi stergi contul .... e foarte bine ca va simtiti stanjeniti de afirmatiile mele ( adevarul supara cateodata )....

cand apare cate o postare la o balta pe care nu o agreati cum apar si clonele sa loveasca in ea si in participanti ...

acest panaitemilian sigur e creat de catre voi , inclusiv miron ......[/quote]

Personal nu te cunosc, dar cred ca faci o greseala :oops: uite eu nu sunt o clona , nu am nimic de impartit nici cu Vladut nici cu cineva din firma pe care o promoveaza, ba din contra de multe ori am avut idei contradictorii pe care le-am sustinut cu argumente pro si contra , de multe ori ajungind la un numitor comun alteori nu... :roll: e normal sa fie asa...dar niciodata Vladut nu m-a atacat verbal pt. ideile mele...ba din contra cind am avut o polemica a rezultat cu invataminte pt. amindoi ... :) .Apropo ca si consumator de produse de profil...intotdeauna am fost multumit si am apreciat promtitudinea si calitatea serviciilor .Pacat ca o persoana de calitatea lui Vladut e tinta unor atacuri gratuite.
Cred ca e cazul sa mai reflectezi si daca ai inceta cu afirmatiile nefondate ai da dovada de caracter.
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”