Dan Badarcea scrie:felicitari castigatorilor,organizatorilor si tuturor concurentilor.
felicitari echipei romano-turca care au prins captura competitiei
Felicitari echipei castigatoare Nicolae Thomas + Mihai Balan, care a tratat aceasta competitie super profesionist!!! se pere ca se naste o noua eschipa din PLOIESTI!!! felicitari tuturor concurentilor si mult FIR INTINS pe viitor!
Felicitari organizatorilor, castigatorilor si tuturor participantilor! In mod special lui Dan City, am fost anul acesta la 2 concursuri la care a fost organizator si voi mai veni si la altele! Il salut pe aceasta cale si pe partenerul meu, Claudiu Avram cu care am facut echipa foarte buna, desi a debutat cu o temperatura de 37.6, nici nu s-a simtit. Desi am ocupat un loc pe coada, 18, consider ca a fost un concurs reusit si frumos. Salut pe colegii nostrii de ponton ( stand 1-Buhac!, debarcader), masinaria de razboi formata din: Vali Taxi si Denis Pafoni, care in a 2-a noapte nu au inchis un ochi si au prins 102 kg. aprox., intre 2 cantare, sarind de pe locul 7 pe 3. Toata stima!
A fost greu sa le facem fata, mai ales ca in fata noastra era mult namol, iar la nada noi am fost mai subtiri. Ce am prins mai rasarit : 4-6 kg., a fost la snowman.
Ma bucur si pentru faptul ca Adina si Tibi Manascu( carora le transmit salutari), au reusit sa puncteze frumos pe final dintr-un loc cam.... fara peste.
Imi cer scuze ca nu am ramas la festivitate, am avut o obligatie care a aparut in ultimul moment.
Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor,si in mod special felicit colegi de club pentru rezultatele obtinute,George Slave,Frati Ionita(Andrei se pare ca nu mai sapi gropi,ai inceput sa le astupi pe ale altor),Razvan Ulmeanu,Bora Burak,Ety,Dan Centru pentru organizare.
Un concurs foarte placut. Locatia superba, organizarea fara repros. Dan city este un om deosebit si are calitatea de a rezolva repede si corect orice problema aparuta. Arbitrajul si el fara cusur. Felicitari premiantilor. Felicitari si lui Cristi Bebesel care a reusit sa se mentina desi nu a avut cele mai prielnice conditii.
Asteptam cu interes urmatoarea editie pentru revansa
Felicitari castigatorilor, felicitari in special colegilor de pe standul 7 care au tras din greu in ultima noapte desi nu mai aveau sanse sa iasa pe primul loc.
Felicitari organizatorilor si arbitrilor care si-au facut treaba exemplar.
Asteptam si editia a doua.