Cupa Bucovina la Crap

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Sionut
Puncte: 0

Re: Cupa Bucovina la Crap

Mesaj de Sionut »

Felicitari concurentilor, castigatorilor organizatorilor si arbitrilor !!!
CS APS

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

felicitari castigatorilor,organizatorilor si tuturor concurentilor.
felicitari echipei romano-turca care au prins captura competitiei :shock: :shock:
Ovidius Constanta

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Cristi Ionita :wink:
Imagine

noi mai raminem la pescuit..acum a intrat pestele pe nada :D
Imagine

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Dan Badarcea scrie:felicitari castigatorilor,organizatorilor si tuturor concurentilor.
felicitari echipei romano-turca care au prins captura competitiei :shock: :shock:
multumim de vizita :wink: ne vedem saptamina viitoare :wink:
Imagine

Tudor Cosmin

Mesaj de Tudor Cosmin »

Felicitari echipei castigatoare Nicolae Thomas + Mihai Balan, care a tratat aceasta competitie super profesionist!!! se pere ca se naste o noua eschipa din PLOIESTI!!! felicitari tuturor concurentilor si mult FIR INTINS pe viitor!
CAMPION NATIONAL 2011 & 2014 & 2015 & 2016

cristian505ro

Mesaj de cristian505ro »

Felicitari organizatorilor, castigatorilor si tuturor participantilor! In mod special lui Dan City, am fost anul acesta la 2 concursuri la care a fost organizator si voi mai veni si la altele! Il salut pe aceasta cale si pe partenerul meu, Claudiu Avram cu care am facut echipa foarte buna, desi a debutat cu o temperatura de 37.6, nici nu s-a simtit. Desi am ocupat un loc pe coada, 18, consider ca a fost un concurs reusit si frumos. Salut pe colegii nostrii de ponton ( stand 1-Buhac!, debarcader), masinaria de razboi formata din: Vali Taxi si Denis Pafoni, care in a 2-a noapte nu au inchis un ochi si au prins 102 kg. aprox., intre 2 cantare, sarind de pe locul 7 pe 3. Toata stima!
A fost greu sa le facem fata, mai ales ca in fata noastra era mult namol, iar la nada noi am fost mai subtiri. Ce am prins mai rasarit : 4-6 kg., a fost la snowman.
Ma bucur si pentru faptul ca Adina si Tibi Manascu( carora le transmit salutari), au reusit sa puncteze frumos pe final dintr-un loc cam.... fara peste.
Imi cer scuze ca nu am ramas la festivitate, am avut o obligatie care a aparut in ultimul moment.
Cristian Bebesel

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor,si in mod special felicit colegi de club pentru rezultatele obtinute,George Slave,Frati Ionita(Andrei se pare ca nu mai sapi gropi,ai inceput sa le astupi pe ale altor),Razvan Ulmeanu,Bora Burak,Ety,Dan Centru pentru organizare.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

Un concurs foarte placut. Locatia superba, organizarea fara repros. Dan city este un om deosebit si are calitatea de a rezolva repede si corect orice problema aparuta. Arbitrajul si el fara cusur. Felicitari premiantilor. Felicitari si lui Cristi Bebesel care a reusit sa se mentina desi nu a avut cele mai prielnice conditii.
Asteptam cu interes urmatoarea editie pentru revansa :)

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Felicitari castigatorilor, felicitari in special colegilor de pe standul 7 care au tras din greu in ultima noapte desi nu mai aveau sanse sa iasa pe primul loc.
Felicitari organizatorilor si arbitrilor care si-au facut treaba exemplar.
Asteptam si editia a doua. :wink:
stefan avram

haloiu ionut

Mesaj de haloiu ionut »

Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor! Un concurs reusit organizat de un om minunat, Dan Constantin!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”