Cupa Bucovina la Crap

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Alex Matea
Puncte: 0

Re: Cupa Bucovina la Crap

Mesaj de Alex Matea »

In seara asta a fost Octav Buliga pe locul vostru si a scos din stanga destul de multi crapi de peste 6 kg ;) .

cristian505ro

Mesaj de cristian505ro »

Alex Matea scrie:In seara asta a fost Octav Buliga pe locul vostru si a scos din stanga destul de multi crapi de peste 6 kg ;) .
Ciudat, noi am incercat destul de mult cu 2 pe stanga, la porumb,plastic,solubile,tari. Tot pe dreapta am luat. Cat despre :
destul de multi crapi de peste 6 kg , lasa-ma sa ma indoiesc. Au fost doar cativa in jur de 6 si 2-3 peste, in 48 de ore de concurs(unul la noi). Plus ca presupun ca stii, toate bucatile de peste 3 prinse erau puse in tarc dupa cantare. Ia vezi daca nu cumva a dat chiar in tarc.....
Cristian Bebesel

Alex Matea

Mesaj de Alex Matea »

Toata lumea care a pescuit pe locul vostru a pescuit in stanga si a prins peste. Numai stiu numarul clar al capturilor insa stiu ca , pana la 12 jum luase unul de 7kg si vreo 2 peste 5kg. In tarc nu este nici macar un sfert din cat peste are lacul.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

cristian505ro scrie:
Alex Matea scrie:In seara asta a fost Octav Buliga pe locul vostru si a scos din stanga destul de multi crapi de peste 6 kg ;) .
Ciudat, noi am incercat destul de mult cu 2 pe stanga, la porumb,plastic,solubile,tari. Tot pe dreapta am luat. Cat despre :
destul de multi crapi de peste 6 kg , lasa-ma sa ma indoiesc. Au fost doar cativa in jur de 6 si 2-3 peste, in 48 de ore de concurs(unul la noi). Plus ca presupun ca stii, toate bucatile de peste 3 prinse erau puse in tarc dupa cantare. Ia vezi daca nu cumva a dat chiar in tarc.....

Am fost si eu aseara , am aruncat o lanseta in stanga la 10-15m exact sub pomul acela uscat , la carlig am pus o solubila de 24 ; dupa 30-40 min am pus pe mal un crap de aprox 7 kg .
Pescar de rând

clabuc

Mesaj de clabuc »

:D ala era pe bilele noastre, si noi am dat sambata acolo cateva maine de bile si o lanseta dar dupa 1 somn pitic am renuntat :?

Alex, Vali Taxi cunoaste balta si pontonul ala e locul lui favorit doar ca de obicei prinde cel mai bine in dreapta, adica pe locul vostru

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

participanti ,printre ei si cistigatorii :D
Imagine

greci,romani,italieni...pescari.. :wink: prieteni... :wink:
Imagine

dan _city_center

ultima dimineata,standul 7 ,Cristi Dragnea
fara numar...fara numar...24...25...27 sau cine mai stie :D
Imagine

si doi dintr-o singura lovitura :D
Imagine

dan _city_center

Jonny in standul 3
Imagine

pregatiti de lupta, la orice ora :wink: :!:
Imagine

standul 8. la gard.
Imagine

claudiucostache

Mesaj de claudiucostache »

dane poate imi explici si mie urmatoarea problema... pe balta mi-ai spus ca nu s-au prezentat 2 echipe iar fondul de premiere a suferit unele modificari, asta si datorita faptului ca pe o anumita sectiune a baltii pestele a fost dat disparut, iar participantii doreau sa paraseasca competitia. Dar cum am primit ca ocupant al locului 4 suma de 600 de ron...iar cel care a ocupat locul intai 1500 si voucher??? Am inteles ca nu doreai sa iasa concursul urat, prin abandonarea echipelor..dar aici era lipsa de fairplay din partea respectivilor.....am inteles pentru ca nu ma afecta in nici o masura aceasta problema pe mine...aveam altele mult mai grave in standul meu....unde ma strofocam sa pescuiesc in culoarul de 5 metrii, rezultat din pozitionarea standurilor la o distanta de aproximativ 15 metrii unul de celalalt. te rog lamureste-ma si pe mine.
Claudiu Andrei Costache

claudiucostache

Mesaj de claudiucostache »

600 ron pe balta iar pe net erau anuntati 1000...atat de mult costa absenta a doua echipe?
Claudiu Andrei Costache

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”