CUPA DE PRIMAVARA-LACUL 2 BUNGET-ED A-II-A 7-10 aprilie 2011

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
SIMESCU VALENTIN
Puncte: 0

Re: CUPA DE PRIMAVARA-LACUL 2 BUNGET-ED A-II-A 7-10 aprilie

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

florentin petre scrie:ce sa fiu in tinerete ? dastea pe santier , zugraveli , faiante , si altele care le practic si acum , apropo , ai ceva de munca ? . faza e ca eu va felicit , iar voi o luati aiurea , cine sa va mai inteleaga si pe voi ?
Tu mai felicitat pe mine sau ai spus ca nu intelegi cum am prins 50kg Intr-o noapte , nu ma mai intelege ,daca vrei sa ma feliciti o faci cu felicitari nu Ca nu intelegi Tu
lacul Draghiceni jud. olt

florentin petre

Mesaj de florentin petre »

hai ca vad ca esti suparat ca esti felicitat , la naiba . ps - lingerica ????????? scuze daca te-ai urzicat si ustura . deci SCUZE BRE , meriti felicitari , pe bune .

florentin petre

Mesaj de florentin petre »

nu mai intru in viata mea pe acest site . unii dau mesaje ca ala -n dala , altii se supara . bafta baieti .

ca sa fiu sigur ca te tii de cuvant, te-am ajutat un pic. (utilizator banat) - nume ireal

Dan M

Crapmania.ro
Pescar de competitie

Mesaj de Crapmania.ro »

Cu asemenea postari nici nu esti binevenit pe acest site. Asa ca te rog sa-ti respecti promisiunea .

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Sorel scrie:Trebuie sa va felicitam si noi colegii de la 5 :lol: ....ati pescuit foarte frumos sa spunem asa ......

Bravo voua....in continuare nu-mi dau seama cum puteti sa va odihniti in scaune :D :D ....
Merci colegii!!! Pai noi suntem mai tibetani asa si ignoram nevoie trupului... Spiritul conteaza :lol:

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

@ vali simescu

Vali, uite primeste de la noi felicitarile din suflet. Tu esti taticul baltii :wink: ... Nu mai baga in seama toate tampeniile. Concentrati-va pe CN ca e musai sa rupeti anul asta.

gixy
Puncte: 0

Mesaj de gixy »

Salutare,

Hai sa punem si cate o poza sa ne mai aducem aminte de acest minunat concurs :)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

"MINUNAT CONCURS" ????????????? Parafrazind pe distinsul Moromete , te intreb si eu ? Pe ce te bazezi ???
Iar vizavi de Simescu - drag coleg , cind te vad cu treningul la 1/2 din lungimea piciorului , de parca lansezi cu piciorul drept , :twisted: :twisted: imi aduci aminte de fostii prieteni din Crangasi cu pretentii de fotbalisti si nu de pescari , Crangasi cartier bazat dar demolat de Piticu ala de l-am impuscat cu totii prost in zi Sfanta de Craciun!! Si de atunci ne ducem crucea pagana .....
Fara gluma - nu imi cere aici sa spun ceva concret despre garla - dar o idee o spun - nu va asteptati la minuni si la peste mult si mare .....dar pentru o etapa e OK .

Fara gluma draga Simescu , dar in noaptea aia , RECE SI CU VINT BELEA , NOAPTE IN CARE NITU NU A PUS NICI MACAR UN CARAS PES SALTEA!!!! , ai fost singurul pescar care ai prins ceva peste , in masura in care nu aveai cum sa-i scoti din balta !!! Piticu nu a luat mai nimic , Bonto care era pe malul tau a luat fix nimic ( aveam diferenta cu el la 2 grame !) , Marius Barbu mai nimic , am ramas masca dimineata !!! EXISTA un erou pe garla , care a facut ca altii - a bagat slapul aburelii in apa ... si i-a iesit ! Adica ceva putregai nedovedit devine pescar ...............
Nu m-ai cunoscut si nici nu imi doresc sa te cunosc mai mult decit ne stim , dar eu unul iti dau ghicitoarea urmatoare - cind balta este moarta si nimic nu maninca , cine este cel mai bun pescar pe Bunget !! , care face 60 kg peste noapte !?? .
Raspunde te rog - Vali Simescu , fotbalistul pescar . Si nu ma lua cu puscaria ta .... pe care o exprimi , ca din partea mea .. poate ai suprize !!! Iti garantez ca poti sta in aceeasi celula , cu prietenii tai aia vechi ....., care inca isi duc fapta !
Nu scriu aiurea , dar toata lumea vorbea despre chestia asta pe Bunget .....iar eu unul nu am nici o emotie si a scrie ce am perceput si am vazut . Din punctul meu de vedere , Piticu a castigat garla .....

titus pantea

Mesaj de titus pantea »

Ovidiu Oancea scrie:@ vali simescu

Vali, uite primeste de la noi felicitarile din suflet. Tu esti taticul baltii :wink: ... Nu mai baga in seama toate tampeniile. Concentrati-va pe CN ca e musai sa rupeti anul asta.

Urmatoarele asociatii/cluburi au inscris lot la AGVPS & APCR - CAMPIONATUL NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP NEUMARKT - 2011

1. PLANET CARP
2. CARPING CLUB
3. AVPS SOIMUL
4. AVBD CARP TEAM
5. APS OLTENIA
6. HOOK FISHING
7. PELICANUL
8. OVIDIUS
9. PROFESSIONAL FISHING
10. FREE CARP DEVA
11. NORD CRAP CLUB
12. SENIOR
13. TRANSILVANIA CARP MIRROR
14. OVERTEN
15. CLUBUL PESCARILOR
16. CARP ZONE
17. CARP CLUJ SOCIETY
18. GREEN LAKE

La care CN participa ?

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

@ Val

Foarte frumos ce spui tu aici. Ce conteaza ca ii batjocoresti pe unii care au tras ca nebunii dar nu au nume in spate. Nu am nici o treaba cu ce a facut sau nu Vali S.... DAR noi, standul 6, in aceeasi noapte am luat vreo 30 de kg inclusiv captura de 10,64 si puteam lejer sa facem mai mult daca nu aveam niste mici greseli. Dar daca pescarii pe care ii enumeri tu (si pentru care am mare respect) nu au prins, inseamna ca balta e moarta si ca noi ceilalti suntem prosti sau hoti nu? Sau si la mine am bagat un slap si s-a infiintat cineva cu sacosa de peste sau am avut scafandru... Ca doar pe linia mea nu prea s-a prins...

Daca vrei sa porti vreun razboi cu Naturalii e treaba ta si a lor, insa nu depasi limita cu toata lumea.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”