"MINUNAT CONCURS" ????????????? Parafrazind pe distinsul Moromete , te intreb si eu ?
Pe ce te bazezi ???
Iar vizavi de Simescu - drag coleg , cind te vad cu treningul la 1/2 din lungimea piciorului , de parca lansezi cu piciorul drept ,

imi aduci aminte de fostii prieteni din Crangasi cu pretentii de fotbalisti si nu de pescari , Crangasi cartier bazat dar demolat de Piticu ala de l-am impuscat cu totii prost in zi Sfanta de Craciun!! Si de atunci ne ducem crucea pagana .....
Fara gluma - nu imi cere aici sa spun ceva concret despre garla - dar o idee o spun - nu va asteptati la minuni si la peste mult si mare .....dar pentru o etapa e OK .
Fara gluma draga Simescu , dar in noaptea aia , RECE SI CU VINT BELEA , NOAPTE IN CARE NITU NU A PUS NICI MACAR UN CARAS PES SALTEA!!!! , ai fost singurul pescar care ai prins ceva peste , in masura in care nu aveai cum sa-i scoti din balta !!! Piticu nu a luat mai nimic , Bonto care era pe malul tau a luat fix nimic ( aveam diferenta cu el la 2 grame !) , Marius Barbu mai nimic , am ramas masca dimineata !!! EXISTA un erou pe garla , care a facut ca altii - a bagat slapul aburelii in apa ... si i-a iesit ! Adica ceva putregai nedovedit devine pescar ...............
Nu m-ai cunoscut si nici nu imi doresc sa te cunosc mai mult decit ne stim , dar eu unul iti dau ghicitoarea urmatoare -
cind balta este moarta si nimic nu maninca , cine este cel mai bun pescar pe Bunget !! , care face 60 kg peste noapte !?? .
Raspunde te rog - Vali Simescu , fotbalistul pescar . Si nu ma lua cu puscaria ta .... pe care o exprimi , ca din partea mea .. poate ai suprize !!! Iti garantez ca poti sta in aceeasi celula , cu prietenii tai aia vechi ....., care inca isi duc fapta !
Nu scriu aiurea , dar toata lumea vorbea despre chestia asta pe Bunget .....iar eu unul nu am nici o emotie si a scrie ce am perceput si am vazut . Din punctul meu de vedere , Piticu a castigat garla .....