Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Dragul meu , eu nu judec pe nimeni , mi s-au pus niste intrabari de foarte multa lume , in "poiana lui Iocan" , cea de la premiere , iar raspusnul meu este cel de mai sus . Daca gresesc ... e pacatul meu . Oricum mortul de la groapa nu se mai intoarce ... , dar ce pot sa-i spun eu lui Alex Matea , un copil de 21 ani , care ma intreaba - cum e Dl. Val ? Ce parere aveti ? Aveti vreo explicatie la asa capturi cind Nucetul e la 2 km ???? Eu ce sa ii spun copilului ...???? I-am spus ca e OK si sa mearga mai departe ca are talent .Ovidiu Oancea scrie:@ Val
Foarte frumos ce spui tu aici. Ce conteaza ca ii batjocoresti pe unii care au tras ca nebunii dar nu au nume in spate. Nu am nici o treaba cu ce a facut sau nu Vali S.... DAR noi, standul 6, in aceeasi noapte am luat vreo 30 de kg inclusiv captura de 10,64 si puteam lejer sa facem mai mult daca nu aveam niste mici greseli. Dar daca pescarii pe care ii enumeri tu (si pentru care am mare respect) nu au prins, inseamna ca balta e moarta si ca noi ceilalti suntem prosti sau hoti nu? Sau si la mine am bagat un slap si s-a infiintat cineva cu sacosa de peste sau am avut scafandru... Ca doar pe linia mea nu prea s-a prins...
Daca vrei sa porti vreun razboi cu Naturalii e treaba ta si a lor, insa nu depasi limita cu toata lumea.
Exact ce spui tu ca ai facut am facut si noi multa vreme , in plus ne-am scos insectele din gura pe Hobaia in august la 40 grade , am scos sobolanii din carpe pe unele balti , s-au dus dracu corturile pe camp la furtuna , samd , samd . Tu incepi sa percepi ca e greu pescuitul la crap , unii dintre noi stim asta destul de bine .Ovidiu Oancea scrie:@ Val
Noi suntem la inceput in acest mega fenomen plin de guru si am tras din greu sa nu ne facem de ras in compania unor mari pescari. Am dormit afara pe scaune, am pazit sacii de pastrare ca ni-i aruncau valurile pe mal, ne-a terminat psihic vantul, etc. Asadar sper ca intelege toata lumea de ce reactionez in acest mod.
Barosane daca te documentai ai fi vazut ca au mai prins si altii peste noapte 50 kg si tot in concursVal scrie:"MINUNAT CONCURS" ????????????? Parafrazind pe distinsul Moromete , te intreb si eu ? Pe ce te bazezi ???
Iar vizavi de Simescu - drag coleg , cind te vad cu treningul la 1/2 din lungimea piciorului , de parca lansezi cu piciorul drept ,![]()
imi aduci aminte de fostii prieteni din Crangasi cu pretentii de fotbalisti si nu de pescari , Crangasi cartier bazat dar demolat de Piticu ala de l-am impuscat cu totii prost in zi Sfanta de Craciun!! Si de atunci ne ducem crucea pagana .....
Fara gluma - nu imi cere aici sa spun ceva concret despre garla - dar o idee o spun - nu va asteptati la minuni si la peste mult si mare .....dar pentru o etapa e OK .
Fara gluma draga Simescu , dar in noaptea aia , RECE SI CU VINT BELEA , NOAPTE IN CARE NITU NU A PUS NICI MACAR UN CARAS PES SALTEA!!!! , ai fost singurul pescar care ai prins ceva peste , in masura in care nu aveai cum sa-i scoti din balta !!! Piticu nu a luat mai nimic , Bonto care era pe malul tau a luat fix nimic ( aveam diferenta cu el la 2 grame !) , Marius Barbu mai nimic , am ramas masca dimineata !!! EXISTA un erou pe garla , care a facut ca altii - a bagat slapul aburelii in apa ... si i-a iesit ! Adica ceva putregai nedovedit devine pescar ...............
Nu m-ai cunoscut si nici nu imi doresc sa te cunosc mai mult decit ne stim , dar eu unul iti dau ghicitoarea urmatoare - cind balta este moarta si nimic nu maninca , cine este cel mai bun pescar pe Bunget !! , care face 60 kg peste noapte !?? .
Raspunde te rog - Vali Simescu , fotbalistul pescar . Si nu ma lua cu puscaria ta .... pe care o exprimi , ca din partea mea .. poate ai suprize !!! Iti garantez ca poti sta in aceeasi celula , cu prietenii tai aia vechi ....., care inca isi duc fapta !
Nu scriu aiurea , dar toata lumea vorbea despre chestia asta pe Bunget .....iar eu unul nu am nici o emotie si a scrie ce am perceput si am vazut . Din punctul meu de vedere , Piticu a castigat garla .....