CUPA DE PRIMAVARA-LACUL 2 BUNGET-ED A-II-A 7-10 aprilie 2011

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Ovidiu Oancea

Re: CUPA DE PRIMAVARA-LACUL 2 BUNGET-ED A-II-A 7-10 aprilie

Mesaj de Ovidiu Oancea »

@ titus pantea

Imi cer mii de scuze de necunoscator ce sunt. Probabil ca m-am inselat. Probabil ca deranjeaza foarte tare ca am zis ceva de bine de Vali. Nu e problema, mie mi-e simpatic si el si Bogdan. Asta e viata, nu pot fi perfect.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Ovidiu Oancea scrie:@ Val

Foarte frumos ce spui tu aici. Ce conteaza ca ii batjocoresti pe unii care au tras ca nebunii dar nu au nume in spate. Nu am nici o treaba cu ce a facut sau nu Vali S.... DAR noi, standul 6, in aceeasi noapte am luat vreo 30 de kg inclusiv captura de 10,64 si puteam lejer sa facem mai mult daca nu aveam niste mici greseli. Dar daca pescarii pe care ii enumeri tu (si pentru care am mare respect) nu au prins, inseamna ca balta e moarta si ca noi ceilalti suntem prosti sau hoti nu? Sau si la mine am bagat un slap si s-a infiintat cineva cu sacosa de peste sau am avut scafandru... Ca doar pe linia mea nu prea s-a prins...

Daca vrei sa porti vreun razboi cu Naturalii e treaba ta si a lor, insa nu depasi limita cu toata lumea.
Dragul meu , eu nu judec pe nimeni , mi s-au pus niste intrabari de foarte multa lume , in "poiana lui Iocan" , cea de la premiere , iar raspusnul meu este cel de mai sus . Daca gresesc ... e pacatul meu . Oricum mortul de la groapa nu se mai intoarce ... , dar ce pot sa-i spun eu lui Alex Matea , un copil de 21 ani , care ma intreaba - cum e Dl. Val ? Ce parere aveti ? Aveti vreo explicatie la asa capturi cind Nucetul e la 2 km ???? Eu ce sa ii spun copilului ...???? I-am spus ca e OK si sa mearga mai departe ca are talent .
Dar oare ajunge ? Nu batjocoresc pe nimeni , dar nici tupeul prea liber exprimat nu ma unge pe suflet .... iar aroganta unora ajunge la anumite niveluri peste care nu pot trece nepasator .
Dar nu va faceti voi probleme din ce postez eu . Cui ii pasa ? Am si eu un punct de vedere si daca supara pe cineva , asta este !!! Nu il voi schimba prea usor , pentru ca fara sa te supar eu am concursuri la activ cite zile de pescuit ai tu si vrei nu vrei , trebuie sa imi acorzi dreptul la un punct de vedere , fie el si gresit :wink: .

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

@ Val

Nu am nimic impotriva exprimarii unei opinii. Modul cum ati facut-o, generalizand, nu a fost fair. Intrebarea mea a fost: extrapolam si tragem concluzia ca cine a prins mai mult decat media in acea noapte friguroasa cu balta moarta este hot si ca acest concurs a fost masluit?

Noi suntem la inceput in acest mega fenomen plin de guru si am tras din greu sa nu ne facem de ras in compania unor mari pescari. Am dormit afara pe scaune, am pazit sacii de pastrare ca ni-i aruncau valurile pe mal, ne-a terminat psihic vantul, etc. Asadar sper ca intelege toata lumea de ce reactionez in acest mod.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Ovidiu Oancea scrie:@ Val
Noi suntem la inceput in acest mega fenomen plin de guru si am tras din greu sa nu ne facem de ras in compania unor mari pescari. Am dormit afara pe scaune, am pazit sacii de pastrare ca ni-i aruncau valurile pe mal, ne-a terminat psihic vantul, etc. Asadar sper ca intelege toata lumea de ce reactionez in acest mod.
Exact ce spui tu ca ai facut am facut si noi multa vreme , in plus ne-am scos insectele din gura pe Hobaia in august la 40 grade , am scos sobolanii din carpe pe unele balti , s-au dus dracu corturile pe camp la furtuna , samd , samd . Tu incepi sa percepi ca e greu pescuitul la crap , unii dintre noi stim asta destul de bine .
Eu nu spun furt si nu acuz pe nimeni , eu scot in evidenta niste intrebari care mi s-au pus si la care pe loc nu am stiut sa raspund ferm . Nici acum nu stiu si nu am certitudini , dar dialogul nu face rau nimanui ....Iar daca cineva se opareste ... e problema lui .

SIMESCU VALENTIN
Puncte: 0

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

val pangica
Ca sa incep cu inceputul
1.eu lui tata nitu i-am spus ca nu sau prins pesti sub 1 kg pana la concurs ce a prins el este treaba lui
2.cand ma vezi cu treningul ridicat pe un picior gandestete ca am jucat fotbal cate minute ai stat tu la pescuit si daca vrei facem pe 10 mii care arunca mai mult sau iti alegi tu un sport care vrei
3.la multi pescari care au fost pe balta le-am spus unde sa pescuiasca si au prins , sti de ce ? ca nu sunt pricinos si mi-am dorit tot timpul ca lumea car vine la noi pe balta sa se simta bine
4. sorin rudeanul este unul din pescari care m-am oprit in stand la el si i-am spus exact unde este locul de pescuit ca acele pontoane sunt locurile noastre de pescuit , tie nu ti-am spus nimic ca nu stiu cine esti nu am auzit de tine(daca cadeam pe pontonul 1 , 2 , 3 te lasam unan pe balta si nu prindeai pestele care il prindeam noi in 72 ore dar am avut ghinion )
5.tu despre garla aia poti sa spui ce vrei , esti liber , problema este ca nu imi aduci nici un avantaj si niciun castig asa ca dai drumul , pescari care vin pe garla aia au mult mai mare valoare pentru mine decat tine (aia fara nume)
6.mai facut sa rad cu slapul , sa-ti explic nitu pe acea balta nu va lua niciodata nimic ca si in 2010 la etapa de calificari eu valentin simescu au spus la 2 cluburi cu ce sa pescuisca (iti amintesc eu nu ma vand ca tine dupa vant)ca acele cluburi au iesit pe 1 si 2 , nu am chef sa-ti explic de ce am prins eu peste ca si oancea pe tot malul vostrul nu sa prins nici un peste iar acel baiat client al balti a facut piss pe top 3 ( daca nu intelegi ceva sa ma intrebi)
7.te anunt oficial ca nu mai vreau sa ajung pescar , din momentul asta eu si bogdan iti spun unde pescuim 1. la noi pe lac 2. la vrun concurs care vrem noi si care avem placere 3. in delta cate o saptamana ca ca avem o barca daia stil iaht
8.val nu cred ca vreau sa te cunosc si nici nu stiu cine esti nu ma fa sa tremur tot , si sa trag jaluzelele
9.nu am prins 60 kg aveam 26 kg si un peste la sac de 5,43kg care nu a vrut sa-l cantaresc si le-am spus arbitrilor ca daca se intorc il cantarim daca nu asta este il luasem inainte sa vina cu 10 min , de ce nu intrebi tu arbitri cati pesti am scos cu iei pe ponton , mai adaugi 37 in aceea seara care zici tu, si 2 pesti unul de 7 si unu de 9,64 de la 9 dimineata pana la 11 cu toata lumea martora si la acei pesti de la 5 pana la 7 dim era toata lumea pe pontoane , am uitat trebuia sa te chem pe tine si credema ca la mine pe ponton a venit toata lumea nu ma manjam pe maini cum faceti voi
10. auzi surpriza daca vreau surpriza ma duc si cumpar un ou de ciocolata vezi ca daca ma mai ameninti odata ca m duc dupa tovarasi mei eu ma duc cativa ani c inca mai pot sa duc un concediu de doi ani dar tu vezi ca poate nu mai poti sa arunci ca nu mai vezi (sifon)
11. piticul a castigat sectorul tau garla am castigato eu cu bogdan si cu ionita , nu suntem mari pescari , dar baieti suntem nu fete ca uni
CA SFARSIT SA NU O IEI IN NUME DE RAU SI NICI NU VREAU SA NE CUNOASTEM NU DIN MOTIVUL ASTA CARE SA IVIT DAR AM O AGENDA DE 1000DE PERS SI O AM COMPLETA NU MAI AM UNDE SA TE TREC , NU AM NICI UN CASTIG DIN TREABA ASTA DIN CONTRA AM NISTE PIERDERI IAR "GARLA NOASTRA" NU APORTATI NIMIC ASA CA DACA VREAU RECLAMA MA DUC LA PROtv
lacul Draghiceni jud. olt

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

Val scrie:"MINUNAT CONCURS" ????????????? Parafrazind pe distinsul Moromete , te intreb si eu ? Pe ce te bazezi ???
Iar vizavi de Simescu - drag coleg , cind te vad cu treningul la 1/2 din lungimea piciorului , de parca lansezi cu piciorul drept , :twisted: :twisted: imi aduci aminte de fostii prieteni din Crangasi cu pretentii de fotbalisti si nu de pescari , Crangasi cartier bazat dar demolat de Piticu ala de l-am impuscat cu totii prost in zi Sfanta de Craciun!! Si de atunci ne ducem crucea pagana .....
Fara gluma - nu imi cere aici sa spun ceva concret despre garla - dar o idee o spun - nu va asteptati la minuni si la peste mult si mare .....dar pentru o etapa e OK .

Fara gluma draga Simescu , dar in noaptea aia , RECE SI CU VINT BELEA , NOAPTE IN CARE NITU NU A PUS NICI MACAR UN CARAS PES SALTEA!!!! , ai fost singurul pescar care ai prins ceva peste , in masura in care nu aveai cum sa-i scoti din balta !!! Piticu nu a luat mai nimic , Bonto care era pe malul tau a luat fix nimic ( aveam diferenta cu el la 2 grame !) , Marius Barbu mai nimic , am ramas masca dimineata !!! EXISTA un erou pe garla , care a facut ca altii - a bagat slapul aburelii in apa ... si i-a iesit ! Adica ceva putregai nedovedit devine pescar ...............
Nu m-ai cunoscut si nici nu imi doresc sa te cunosc mai mult decit ne stim , dar eu unul iti dau ghicitoarea urmatoare - cind balta este moarta si nimic nu maninca , cine este cel mai bun pescar pe Bunget !! , care face 60 kg peste noapte !?? .
Raspunde te rog - Vali Simescu , fotbalistul pescar . Si nu ma lua cu puscaria ta .... pe care o exprimi , ca din partea mea .. poate ai suprize !!! Iti garantez ca poti sta in aceeasi celula , cu prietenii tai aia vechi ....., care inca isi duc fapta !
Nu scriu aiurea , dar toata lumea vorbea despre chestia asta pe Bunget .....iar eu unul nu am nici o emotie si a scrie ce am perceput si am vazut . Din punctul meu de vedere , Piticu a castigat garla .....
Barosane daca te documentai ai fi vazut ca au mai prins si altii peste noapte 50 kg si tot in concurs :!: :!:

gixy

Mesaj de gixy »

Standul 6 capturi:
Fişiere ataşate
DSC01627.JPG
DSC01627.JPG (191.06 KiB) Vizualizat de 1078 ori
DSC01622.JPG
DSC01622.JPG (163.94 KiB) Vizualizat de 1078 ori
DSC01612.JPG
DSC01612.JPG (165.34 KiB) Vizualizat de 1081 ori

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Mda... Capturile astea au venit la shlap. :lol:

Ma rog, eu ziceam ca purtam o discutie nu o abureala. Adica ma asteptam sa va asumati cele spuse sau banuite si cu asta basta. Ceva de genul: da parerea mea este x sau y. Dar se pare ca este o mermeleala tipica din care se gaseste in belsug pe forumuri si nu numai. Spun ceva, dar de fapt nu am zis nimic, dar arunc asa niste lucruri...

Si ultima fraza si cu asta am incheiat. Povesteam prin ce am trecut pe balta ca sa respectati munca unor oameni nu ca am descoperit eu acum necoptul ca e greu in carpfishing. Hai sa fim seriosi...

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Dar nu va faceti voi probleme din ce postez eu . Cui ii pasa ? Am si eu un punct de vedere si daca supara pe cineva , asta este !!! Nu il voi schimba prea usor , pentru ca fara sa te supar eu am concursuri la activ cite zile de pescuit ai tu si vrei nu vrei , trebuie sa imi acorzi dreptul la un punct de vedere , fie el si gresit :wink: .
----------------------------------------
Si uite asa Claudiue se lasa omul de concursuri sau sta in continuare in banca lui.
Val nu te supara taticule insa vine o vreme cand trebuie sa te reinventezi. Poate ca noi am stat pe tusa 30 de ani ca sa intram acum si nu e cazul sa ne lovim de alt tipic de aroganta. Concursurile pe care le ai la activ nu-ti dau dreptul sa jignesti etalandu-ti un pdv gresit ci ar trebui sa te faca sa ti-l corectezi daca au fost concursuri unde a primat fair play-ul. Asa cum iti arogi tu anumite drepturi chiar si la pareri gresite lasa-i si pe ceilalti sa-si savureze victoria atata timp cat din asta castiga carpfishingul si nu ai dovezi asupra anumitor afirmatii gratuite. Nu cunosti multa lume. Ba chiar mai multa decat cea pe care o cunosti si bucura-te cand ai oaspeti, daca vrei sa ma intelegi.
Felicitari Vali si daca reusim sa cadem pe Delta impreuna facem una acolo pe distractie. Numai cine nu vrea sa-ti recunoasca caracterul nu-ti recunoaste posesia bunului simt si a jovialitatii. Daca nu esti baiat baiat valabil nimeni nu te musca de fund. Nu te lasa impresionat de asta ca e o cioaca si cazi in cealalta extrema.
...continuarea in semnatura....
p.s. ia uite Val cum se invata sa se prinda peste pe o balta! Mai ales pe Bungetu.
... de mic....
Fişiere ataşate
andrei pe Bunget.JPG
andrei pe Bunget.JPG (104.8 KiB) Vizualizat de 1008 ori
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

desi nu-mi place sa prelucrez imagini sa-ti mai arat una
Fişiere ataşate