CUPA DE PRIMAVARA-LACUL 2 BUNGET-ED A-II-A 7-10 aprilie 2011

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
ciortanica
Puncte: 0

Re: CUPA DE PRIMAVARA-LACUL 2 BUNGET-ED A-II-A 7-10 aprilie

Mesaj de ciortanica »

claudiubv scrie:scuze de of topic dar cam dubios???????????? :mrgreen:
Bai ghiuri bace de ce vrei sa dezgropam mortii,tu nu ti-ai pus intrebarea de ce la concursul din toamna dupa prima zi aveai 35gk iar in urmatoarele 48 de ore nu ai mai lu-at decat cateva gk,daca erai pescar iti dadeai seama,dupa ce bogdan ti-a dat bile pe care noi cei din club le-am testat zeci de ore si in diferite locuri,inclusiv in locul unde ai dat tu,bogdan ti-a dat sfaturi si unde sa dai acum esti tare in gura.
Gabi Milea nu stiu daca ai auzit de el.el era artizanul bilelor cu care ati prins voi.a prins in 36 ore aproape 300gk :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:
Acum sa iti spun si de ce nu ai mai prins peste,eu sunt responsabilul iar vecinul din stanga ta artizanul,ptr mai multe detalii te astept la o braila si la un mic pe bunget :lol: :lol:

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

PTR VAL PANGICA
Doua lucruri vreau sa iti spun.
1 Daca vecinul din dreapta mea nu nadea la ora 5.30 in ultima zi cu canepa :shock: :shock: Vali,OVIDIU si Rudeanu erau istorie dar asta e pescuitul sivoi asta nu intelegeti,ce era sa fac eu sa ma cert cu vecinu,fiecare cu tactica lui.

2 Gabi Milea a pescuit intre Tata Nitu si Rudeanu un sector greu si tot prins podiumul un lucru mare

3 Iar faptul ca Naturalii au obtinut mai mult de jumatate din premii este meritul lor si numai al lor si rodul a zeci de ore de munca.Asa ca prietene ciocul mic si joc de glezna

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

ciortanica scrie:
claudiubv scrie:scuze de of topic dar cam dubios???????????? :mrgreen:
Bai ghiuri bace de ce vrei sa dezgropam mortii,tu nu ti-ai pus intrebarea de ce la concursul din toamna dupa prima zi aveai 35gk iar in urmatoarele 48 de ore nu ai mai lu-at decat cateva gk,daca erai pescar iti dadeai seama,dupa ce bogdan ti-a dat bile pe care noi cei din club le-am testat zeci de ore si in diferite locuri,inclusiv in locul unde ai dat tu,bogdan ti-a dat sfaturi si unde sa dai acum esti tare in gura.
Gabi Milea nu stiu daca ai auzit de el.el era artizanul bilelor cu care ati prins voi.a prins in 36 ore aproape 300gk :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:
Acum sa iti spun si de ce nu ai mai prins peste,eu sunt responsabilul iar vecinul din stanga ta artizanul,ptr mai multe detalii te astept la o braila si la un mic pe bunget :lol: :lol:
Cu cine a prins cele 300kg boss ????????
lacul Draghiceni jud. olt

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

Cu tine,dar daca te numeam iar ziceau ca e manevra :lol: :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Pe mine de ce m-ai bagat in discutia asta?[/quote]
ca sa te simti si tu pescar Claudiule ca stiu ca-ti place si totdeauna pui problema la subiect
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

claudiubv scrie:si cupa din toamna sa intimplat acelasi lucru o echipa prinde cind balta nu dadea niciun peste prinde vreo 70 de kg???????????????????????????????????????
Foarte dubios fratele meu cand ei scoteau numai dulapi din stanga mea, iar eu numai pirania. Foarte dubios ca si dormind ajunsesem sa le urasc senzorii si beitrunerele. La mine intra ciortanul care pana la cantar pierdea greutatea admisa, iar la ei intrau pe drop back. Foarte dubios ca eu am iesit pe ultimul loc cu vreo 40 de pesti prinsi, iar ei vecini de stand in stanga mea ies pe primul loc doar cu `shpe. Dar sti ce n-a fost dubios pentru mine personal? ca eu am fost anul trecut pe Bunget de vreo 5 ori in total iar Silviu a cam semnat in condica.
Lasati lasitatea frate si dati cezarului ce-i al sau ca asa se strica treaba si vin de-astia d`alde Popescu cu pretentii de federali.
Urban culture.

claudiue

Mesaj de claudiue »

miyagi scrie:Pe mine de ce m-ai bagat in discutia asta?
ca sa te simti si tu pescar Claudiule ca stiu ca-ti place si totdeauna pui problema la subiect[/quote]

Daca iti era dor de o discutie cu mine da-mi pe PM sau la un subiect comun...
Nu ma baga in discutie cu concursul pe Bunget ca nu am nicio legatura cu el si nici nu vreau sa am :|

claudiubv

Mesaj de claudiubv »

bai ciortanica ghiuri sa-i spui cui vrei tu ma, dar alea 35 de kg care spui tu nu leam luat in 24h leam luat in 48 de ore prietene. bogdane cum ce intimpla ca si anu asta si anu trecut vati nimerit vecin de stand cu cei care au cistigat anu trecut surpriza nuuuuuuuuuuuuu????????? si de bilele voastre magice aveau toti participannti .rusinica
Lukacs Claudiu

*** CAMPION NATIONAL 2012***
*** CAMPION MONDIAL 2012***
*** VICE CAMPION MONDIAL LA INDIVIDUAL 2012 ***
...ACS Carpteam Brașov...

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

claudiubv scrie:bai ciortanica ghiuri sa-i spui cui vrei tu ma, dar alea 35 de kg care spui tu nu leam luat in 24h leam luat in 48 de ore prietene. bogdane cum ce intimpla ca si anu asta si anu trecut vati nimerit vecin de stand cu cei care au cistigat anu trecut surpriza nuuuuuuuuuuuuu????????? si de bilele voastre magice aveau toti participannti .
Asa crezi tu tata,dar bilele noastre sunt numai ale noastre asa ca taticule apucate de muscarit ca pastravi aveti destui pe acolo.
Cand te tin bracinarii te astept pe bunget la o Braila unu contra unu ca de gura nu va intrece nimeni nici pe tine si nici pe altii.
Si sa nu zici ca sunt baiat rau alege tu o balta,te apuci de pescuit de luni iar eu am sa vin vineri si pana duminica tot te-am batut :lol: :lol:

claudiubv

Mesaj de claudiubv »

bai ciortanica cind vrei tu facem o partida de pescuit .dar in afara de bunget sti sa pescuiesti :lol: :lol: ma indoiesc de asta te astept cind vrei tu.
Lukacs Claudiu

*** CAMPION NATIONAL 2012***
*** CAMPION MONDIAL 2012***
*** VICE CAMPION MONDIAL LA INDIVIDUAL 2012 ***
...ACS Carpteam Brașov...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”