Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
In luna August ne intalnim pe Doripesco ca infrangerea sa fie si mai dureroasaclaudiubv scrie:bai ciortanica cind vrei tu facem o partida de pescuit .dar in afara de bunget sti sa pescuiesti![]()
ma indoiesc de asta te astept cind vrei tu.
stan madalin scrie:Ciuchi scrie:In rest, eu va doresc multa sanatate la toti, fire intinse si sa mai lasati din rautati ca nu prea isi au rostul in asemenea sport. E prea frumos carp-fishing-ul si in loc sa fie pe primul loc placerea pescuitului, la noi la 9 din 10 concursuri trebuie sa apara polemici si jigniri dupa incheierea lui. Ma uit pe topic-ul asta si chiar nu vad rostul acestor dusmanii. Castigatori sau pierzatori... cu totii suntem pescari de crap si ar trebui sa fie o comunitate mai legata si care ar trebui sa se respecte mai mult :)quote]
Mare dreptate Ciuchi !
Vali S si Bogdan , parerea mea am scris-o mai devreme , dar atat timp cat o sa participati la concursuri pe Bunget o sa lasati intotdeauna loc de interpretari . Asta doar daca nu o sa iesiti pe ultimele locuri .
Normal ca voi cunoasteti balta cel mai bine , normal ca stiti cel mai bine la ce mananca , de aici se poate trage o concluzie - concurenta neloiala .
La Corbu , anul trecut , patronul baltii se afla pe locul 3 cu sanse reale la locul 2 . Chiar inainte de finalul concursului s-a retras din competitie , lasand premiul ( destul de mare ) locului 4 .
Deci parerea mea este ca daca nu mai doriti polemici si totusi sa participati la concursuri pe Bunget sa o faceti onorific .
In rest , fire intinse si sa ne vedem cu bine !!!!!
Multam frumos de sinceritate Cornele,dar iti zic eu ca ne pierdem vremea cu pricinosii astia,te pupa fratele tau si fir intins tot anulmiyagi scrie:Foarte dubios fratele meu cand ei scoteau numai dulapi din stanga mea, iar eu numai pirania. Foarte dubios ca si dormind ajunsesem sa le urasc senzorii si beitrunerele. La mine intra ciortanul care pana la cantar pierdea greutatea admisa, iar la ei intrau pe drop back. Foarte dubios ca eu am iesit pe ultimul loc cu vreo 40 de pesti prinsi, iar ei vecini de stand in stanga mea ies pe primul loc doar cu `shpe. Dar sti ce n-a fost dubios pentru mine personal? ca eu am fost anul trecut pe Bunget de vreo 5 ori in total iar Silviu a cam semnat in condica.claudiubv scrie:si cupa din toamna sa intimplat acelasi lucru o echipa prinde cind balta nu dadea niciun peste prinde vreo 70 de kg???????????????????????????????????????
Lasati lasitatea frate si dati cezarului ce-i al sau ca asa se strica treaba si vin de-astia d`alde Popescu cu pretentii de federali.
asti-a au bun simt claudiu , ai sa-ti simplific eu discutiileclaudiubv scrie:abia astept dar la ce concurs in august?
nu barosane il i-au cu mine in echipa la asta din 30 mai ,,,este bine,, si mi-as dori sa pic langa tineclaudiubv scrie:abia astept dar la ce concurs in august?