CUPA DE PRIMAVARA-LACUL 2 BUNGET-ED A-II-A 7-10 aprilie 2011

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
claudiubv

Re: CUPA DE PRIMAVARA-LACUL 2 BUNGET-ED A-II-A 7-10 aprilie

Mesaj de claudiubv »

si sa nu uit bogdane vezi ca noi neam folosit de bilele care ni leai vindut am luat un amarit deloc 2 pe sector dar voi ca vam adus pe doripesco 25 de kg de pelete si nati stiut sa le folositi si apropo spre deosebire de tine nu tiam luat niciun ban :wink:
Lukacs Claudiu

*** CAMPION NATIONAL 2012***
*** CAMPION MONDIAL 2012***
*** VICE CAMPION MONDIAL LA INDIVIDUAL 2012 ***
...ACS Carpteam Brașov...

Ciuchi
Puncte: 0

Mesaj de Ciuchi »

@ciortanica:
Nu am nicio treaba cu acest concurs fratele meu, insa poti sa-ti spun un lucru despre claudiubv, pe care-l cunosc personal si stiu ce fel de om si de pescar este: are cupe si concursuri castigate cat nu au altii intr-o viata ore de pescuit, crede-ma :wink:

Ii cunosc si pe Vali Simescu si pe Vali Ionita, ca doar suntem pitesteni si am vazut si anul trecut ambitia si pasiunea pentru acest sport la ambii. Daca nu ma insel Vali S a pescuit singur fara niciun coechipier iar de Vali I stiu ca munceste pana in ultimul minut.

In rest, eu va doresc multa sanatate la toti, fire intinse si sa mai lasati din rautati ca nu prea isi au rostul in asemenea sport. E prea frumos carp-fishing-ul si in loc sa fie pe primul loc placerea pescuitului, la noi la 9 din 10 concursuri trebuie sa apara polemici si jigniri dupa incheierea lui. Ma uit pe topic-ul asta si chiar nu vad rostul acestor dusmanii. Castigatori sau pierzatori... cu totii suntem pescari de crap si ar trebui sa fie o comunitate mai legata si care ar trebui sa se respecte mai mult :)

Nu va mai certati ca e pacat, sau macar incercati sa faceti pace pana incepe saptamana mare! :mrgreen:

Numai bine!
Daniel Ciuchendea

stan madalin

Mesaj de stan madalin »

[quote="Ciuchi"]In rest, eu va doresc multa sanatate la toti, fire intinse si sa mai lasati din rautati ca nu prea isi au rostul in asemenea sport. E prea frumos carp-fishing-ul si in loc sa fie pe primul loc placerea pescuitului, la noi la 9 din 10 concursuri trebuie sa apara polemici si jigniri dupa incheierea lui. Ma uit pe topic-ul asta si chiar nu vad rostul acestor dusmanii. Castigatori sau pierzatori... cu totii suntem pescari de crap si ar trebui sa fie o comunitate mai legata si care ar trebui sa se respecte mai mult :)quote]

Mare dreptate Ciuchi !

Vali S si Bogdan , parerea mea am scris-o mai devreme , dar atat timp cat o sa participati la concursuri pe Bunget o sa lasati intotdeauna loc de interpretari . Asta doar daca nu o sa iesiti pe ultimele locuri .
Normal ca voi cunoasteti balta cel mai bine , normal ca stiti cel mai bine la ce mananca , de aici se poate trage o concluzie - concurenta neloiala .
La Corbu , anul trecut , patronul baltii se afla pe locul 3 cu sanse reale la locul 2 . Chiar inainte de finalul concursului s-a retras din competitie , lasand premiul ( destul de mare ) locului 4 .
Deci parerea mea este ca daca nu mai doriti polemici si totusi sa participati la concursuri pe Bunget sa o faceti onorific .

In rest , fire intinse si sa ne vedem cu bine !!!!!
Catch & Release

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

claudiubv scrie:bai ciortanica cind vrei tu facem o partida de pescuit .dar in afara de bunget sti sa pescuiesti :lol: :lol: ma indoiesc de asta te astept cind vrei tu.
In luna August ne intalnim pe Doripesco ca infrangerea sa fie si mai dureroasa :oops: :lol: :lol:

Florin Vasile

Mesaj de Florin Vasile »

stan madalin scrie:
Ciuchi scrie:In rest, eu va doresc multa sanatate la toti, fire intinse si sa mai lasati din rautati ca nu prea isi au rostul in asemenea sport. E prea frumos carp-fishing-ul si in loc sa fie pe primul loc placerea pescuitului, la noi la 9 din 10 concursuri trebuie sa apara polemici si jigniri dupa incheierea lui. Ma uit pe topic-ul asta si chiar nu vad rostul acestor dusmanii. Castigatori sau pierzatori... cu totii suntem pescari de crap si ar trebui sa fie o comunitate mai legata si care ar trebui sa se respecte mai mult :)quote]

Mare dreptate Ciuchi !

Vali S si Bogdan , parerea mea am scris-o mai devreme , dar atat timp cat o sa participati la concursuri pe Bunget o sa lasati intotdeauna loc de interpretari . Asta doar daca nu o sa iesiti pe ultimele locuri .
Normal ca voi cunoasteti balta cel mai bine , normal ca stiti cel mai bine la ce mananca , de aici se poate trage o concluzie - concurenta neloiala .
La Corbu , anul trecut , patronul baltii se afla pe locul 3 cu sanse reale la locul 2 . Chiar inainte de finalul concursului s-a retras din competitie , lasand premiul ( destul de mare ) locului 4 .
Deci parerea mea este ca daca nu mai doriti polemici si totusi sa participati la concursuri pe Bunget sa o faceti onorific .

In rest , fire intinse si sa ne vedem cu bine !!!!!

claudiubv

Mesaj de claudiubv »

abia astept dar la ce concurs in august?
Lukacs Claudiu

*** CAMPION NATIONAL 2012***
*** CAMPION MONDIAL 2012***
*** VICE CAMPION MONDIAL LA INDIVIDUAL 2012 ***
...ACS Carpteam Brașov...

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

miyagi scrie:
claudiubv scrie:si cupa din toamna sa intimplat acelasi lucru o echipa prinde cind balta nu dadea niciun peste prinde vreo 70 de kg???????????????????????????????????????
Foarte dubios fratele meu cand ei scoteau numai dulapi din stanga mea, iar eu numai pirania. Foarte dubios ca si dormind ajunsesem sa le urasc senzorii si beitrunerele. La mine intra ciortanul care pana la cantar pierdea greutatea admisa, iar la ei intrau pe drop back. Foarte dubios ca eu am iesit pe ultimul loc cu vreo 40 de pesti prinsi, iar ei vecini de stand in stanga mea ies pe primul loc doar cu `shpe. Dar sti ce n-a fost dubios pentru mine personal? ca eu am fost anul trecut pe Bunget de vreo 5 ori in total iar Silviu a cam semnat in condica.
Lasati lasitatea frate si dati cezarului ce-i al sau ca asa se strica treaba si vin de-astia d`alde Popescu cu pretentii de federali.
Multam frumos de sinceritate Cornele,dar iti zic eu ca ne pierdem vremea cu pricinosii astia,te pupa fratele tau si fir intins tot anul :D :D

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

Madalin tu stii ca eu am un respect deosebit pentru multa lume si va respect pe toti , nu am arfe si niciodata nu am vorbit cu nimeni cu nasul pe sus ,
La concursurile de pe lacul nostrul am concurat la toate si stii treaba asta , am concurat si singur si am demonstrat ca pot sa fac fata in orice competitie , singur am prins in 30 de ore cat a prins VAL PANGICA in 72 si ai mai dau eu inca 72
Va respect din tot sufletul si atunci cand veniti pe balta sunt in stare sa va creez toate conditiile necesare sa va simtiti bine , la toate concursurile am iesit in primi 5 dar la toate am fost felicitat de oameni care merita respectati , mi-a duc aminte ca la concursul din toamna echipa lui leo mia spus (tu nu obosesti ) credema ca am simtit ceva frumos cand un om te felicita asa
La concursul asta iesiam pe locul 1 pe sector dar iti jur cand l-am vazut pe vali ionita in dril si mia spus ca este mare i-am zis daca il scapi inot plecam toti dupa ponton , se uitau toate pontoanele vecine la noi cand l-am vazut la 2 metri de ponton am vrut sa sar sa-l iau mai repede in minchiog si cand auzi 2,3 fraieri si pricinosi ca astia ca nu stiu ce sa ca nu inteleg sau ca nu stiu cum au prins iti vine sa te lasi
Nu pot madaline sa nu prticip ca particip din placere si jur ca de acum incolo cand am castigat vrun loc unul dintr voi veniti cu o casa de copii si va dau bani sai donati
Te salut si ne mai auzim
lacul Draghiceni jud. olt

SIMESCU VALENTIN

claudiubv scrie:abia astept dar la ce concurs in august?
asti-a au bun simt claudiu , ai sa-ti simplific eu discutiile
Lui bogdan i-ai dat o plasa de pelete care costa ------aproape nimic , nu poti sa le schimbi pe un sac de bile
La concursul din toamna acel silviu a avut atat de mult creier si o strategie atat de buna de si daca dadeai cu bile de aur nu mai aveai cum sa prinzi peste , in stanga ta sa nadit cu 20 kg de granbel , tu daca erai atat de bun pescar schimbai imediat cum ai vazut directia de pescuit si prindeai peste dar ai dormit pe tine si......., acelasi lucru sa intamplat acum dar eu nu am dormit cand am vazut
Sa fii sanatos si daca nu participi tineti parerile pentru tine ca nu ne incalzesc cu nimic

SIMESCU VALENTIN

claudiubv scrie:abia astept dar la ce concurs in august?
nu barosane il i-au cu mine in echipa la asta din 30 mai ,,,este bine,, si mi-as dori sa pic langa tine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”