Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
EU CRED CA AR MAI FI INDICAT 5 OAMENI,NU DE ALTA DAR EXISTA SI MINCIOCaurel radulescu scrie:4 oameni cred ca ar fi mai indicat ca doar se pescuieste cu 4 lansete !
si la concursul asta o sa ai paznici in spate sa te supravegheze si cand te caci ? iar patronul iar ii va obliga pe concurenti sa parcheze masinile cum a vazut el in filme ?
P.S. DACA NU VA SUPARATI DLE AUREL RADULESCU,DVS NICI MACAR NU ATI PARTICIPAT LA CONCURSUL DIN PRIMAVARA,SAU POATE ATI PARTICIPAT CA SPECTATOR PT CA EU NU V-AM VAZUT NUMELE TRECUT PE LISTA CONCURENTILORPETCU VICTOR scrie:EU CRED CA AR MAI FI INDICAT 5 OAMENI,NU DE ALTA DAR EXISTA SI MINCIOCaurel radulescu scrie:4 oameni cred ca ar fi mai indicat ca doar se pescuieste cu 4 lansete !
si la concursul asta o sa ai paznici in spate sa te supravegheze si cand te caci ? iar patronul iar ii va obliga pe concurenti sa parcheze masinile cum a vazut el in filme ?IN ALTA ORDINE DE IDEI D-LE NU STIU DE CE VA SUPARAT FELUL IN CARE SAU PARCAT MASINILE (PROBABIL CA SE VEDEA PREA FRUMOS SI IN PLUS CRED CA SE VEDEA DE LA O POSTA CA ORGANIZAREA A FOST DE NOTA 10 ) :shock:RESTUL CU PAZNICII NICI NU VREAU SA COMENTEZ
![]()