Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
DOMNULE AVETI DREPTATE CA NU TRAIESC DIN BANII BALTII.NU SUNT IMPOTRIVA COMENTARIILOR DESPRE CARAPFISHINGUL DIN ROMANIA DINPOTRIVA,DAR ASTA NU INSEAMNA SA VORBIM DESPRE ALTE LUCRURI CARE NU SUNT ADEVARATE SAU CARE SUNT INVENTATE.NU DORESC SA INTRU IN POLEMICA CU DVS SI NICI CU ALTCINEVA,INSA CIND CINEVA CARE PROBABIL CA NU ARE ALTCEVA MAI BUN DE FACUT SAU FACE PARTE DIN NEAMUL LUI ''GICA CONTRA'' INCERCA SA FACA SA PARA CEVA CARE A FOST FRUMOS CEVA URIT IMI LASA UN GUST AMAR.Jujak scrie:Nu cred ca are vre-o importanta , daca sau nu am participat la concursurilre de pe M.V. 2. Aici erea vorba de atitudinea voastra ca partoni de baltii , fata de pescarii de rind , si respectul fata de acestia care va baga banii in buzunar. P.S. NU CRED CA TRAITIDOAR DIN BANII STRINSI LA CONCURSURII
DOMNULE PETCU. Si inca ceva
aici are voie oricine sa-si dea cu parerea si sa COMENTEZE despre crapfishingul din Romania
Domnule PETCU, am trait lucrurii INVENTATE , chiar pe pielea meaPETCU VICTOR scrie:DOMNULE AVETI DREPTATE CA NU TRAIESC DIN BANII BALTII.NU SUNT IMPOTRIVA COMENTARIILOR DESPRE CARAPFISHINGUL DIN ROMANIA DINPOTRIVA,DAR ASTA NU INSEAMNA SA VORBIM DESPRE ALTE LUCRURI CARE NU SUNT ADEVARATE SAU CARE SUNT INVENTATE.NU DORESC SA INTRU IN POLEMICA CU DVS SI NICI CU ALTCINEVA,INSA CIND CINEVA CARE PROBABIL CA NU ARE ALTCEVA MAI BUN DE FACUT SAU FACE PARTE DIN NEAMUL LUI ''GICA CONTRA'' INCERCA SA FACA SA PARA CEVA CARE A FOST FRUMOS CEVA URIT IMI LASA UN GUST AMAR.Jujak scrie:Nu cred ca are vre-o importanta , daca sau nu am participat la concursurilre de pe M.V. 2. Aici erea vorba de atitudinea voastra ca partoni de baltii , fata de pescarii de rind , si respectul fata de acestia care va baga banii in buzunar. P.S. NU CRED CA TRAITIDOAR DIN BANII STRINSI LA CONCURSURII
DOMNULE PETCU. Si inca ceva
aici are voie oricine sa-si dea cu parerea si sa COMENTEZE despre crapfishingul din Romania
=PETCU VICTOR scrie:VA CRED,DAR SA STITI CA NU TOTI PATRONII DE BALTI SUNT LA FEL
Nu a-si vrea sa va contrazic . Dar din intimplare va cunosc [dv. mai putin], pe mine. Am pescuit o singura data pe M.V.2Asta se intimpla acum cativa anii [abia luase-ti balta ] , Am fost cu cativa prietenii pe care sigur ai cunoasteti , pe unul al cheama ION ZIS HINGHERUL . Pe timpul acela se masurau ciotanii cu ruleta , de catre paznici , si daca nu aveau 40 cm.lungime , trebuiau eliberati
. Binenteles ca nici unul nu corespundea cu regulamentul .
Deci ; pescarul de rind nu o sa aibe niciodata de castigat [sau sa fie macar multumit ] de o partida facuta pe baltile concesionate de cineva.
DLE OBSERV CA DVS PRECIS SUNTETI NEAM CU "GICA CONTRA" SI CA ATARE AS DORII SA NU MAI DISCUTAMJujak scrie:=PETCU VICTOR scrie:VA CRED,DAR SA STITI CA NU TOTI PATRONII DE BALTI SUNT LA FELNu a-si vrea sa va contrazic . Dar din intimplare va cunosc [dv. mai putin], pe mine. Am pescuit o singura data pe M.V.2Asta se intimpla acum cativa anii [abia luase-ti balta ] , Am fost cu cativa prietenii pe care sigur ai cunoasteti , pe unul al cheama ION ZIS HINGHERUL . Pe timpul acela se masurau ciotanii cu ruleta , de catre paznici , si daca nu aveau 40 cm.lungime , trebuiau eliberati
Deci ; pescarul de rind nu o sa aibe niciodata de castigat [sau sa fie macar multumit ] de o partida facuta pe baltile concesionate de cineva.
Erea evident , si ma asteptam la un asemenea raspunsPETCU VICTOR scrie:Jujak scrie:=PETCU VICTOR scrie:VA CRED,DAR SA STITI CA NU TOTI PATRONII DE BALTI SUNT LA FELDLE OBSERV CA DVS PRECIS SUNTETI NEAM CU "GICA CONTRA" SI CA ATARE AS DORII SA NU MAI DISCUTAMNu a-si vrea sa va contrazic . Dar din intimplare va cunosc [dv. mai putin], pe mine. Am pescuit o singura data pe M.V.2Asta se intimpla acum cativa anii [abia luase-ti balta ] , Am fost cu cativa prietenii pe care sigur ai cunoasteti , pe unul al cheama ION ZIS HINGHERUL . Pe timpul acela se masurau ciotanii cu ruleta , de catre paznici , si daca nu aveau 40 cm.lungime , trebuiau eliberati
@ Aurele din GALATIaurel radulescu scrie:Sunt si patronii e balti niste jepcari, dar aici cred ca s-a ajuns si datorita comportamentului unor pescari ca jujak(acum de abia mi-am dat seama ca te cunosc de undeva domnu george). Daca ai tupeu scriele cu ce te ocupi tu pe Cernica si cate sute de kile ai carat acasa si la vanzare, asta in conditile in care ai voie sa iei o cantitate limitata de peste
Ce ai facut nu cumva se numeste FURT ?
![]()