SIMESCU VALENTIN scrie:stefanmuraru scrie:smardoiala....smardoiala
dute ba nene pe alte site-uri ca asta e site de pescuit nu de smardoiala. Ai vazut ca si campioni mondiali de box au aceasta pasiune (aka Bute) si ei nu intra pe site-uri de pescuit sa spuna ca vor sa rupa in bataie pe cineva.
Daca nu vorbesti de pescuit nu mai posta ca nu cred ca este cineva interesat de smardoiala ta.
Tu de ce nu te semnezi cu : Divizia de crap....
inca nu ai optinut gradele
bai nene..tu nu intelegi ca eu nu am nimic cu nimeni (nici cu tine , nici cu iulica, nici cu bogdan, nici cu marinita), eu am cu limbajul tau. Nu ma intereseaza pe mine ce vrei sa faci, cum vrei sa faci atat timp cand nu vad scris acest lucru pe un site de pescuit. Puteti sa va "iubiti" prin mesaje private cat vreti voi; puteti sa va intalniti si poate o sa fie dragoste la prima vedere - NU MA INTERESEAZA.
Pe mine ma intereseaza strict pescuitul. Pe acest topic am intrat sa aflu informatii despre concursul de pe MV2 nu despre cum vrei sa te "iubesti" tu cu Iulica.
In proportie de 99% din ce ai scris pe acest site este legat de "smecherie" , "smardoiala" - SCRIE DOMUNULE SI TU DE PESCUIT - ca de aia e "Crapmania.ro - Forumul Competitiei Crapiste" si nu e "Crapmania.ro - Forum de smardoiala si smecherie"
PS: smardoiala si smecheria nu se fac pe net. pe net se fac doar bani pe sema celor care cred ca cele 2 se fac pe net.