CUPA IERNII-editia a 4-a MOARA VLASIEI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
SIMESCU VALENTIN
Puncte: 0

Re: CUPA IERNII-editia a 4-a MOARA VLASIEI

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

stefanmuraru scrie:smardoiala....smardoiala

dute ba nene pe alte site-uri ca asta e site de pescuit nu de smardoiala. Ai vazut ca si campioni mondiali de box au aceasta pasiune (aka Bute) si ei nu intra pe site-uri de pescuit sa spuna ca vor sa rupa in bataie pe cineva.

Daca nu vorbesti de pescuit nu mai posta ca nu cred ca este cineva interesat de smardoiala ta.
Tu de ce nu te semnezi cu : Divizia de crap....
inca nu ai optinut gradele
lacul Draghiceni jud. olt

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Va rog sa nu-mi stricati topicul : este vorba de concursul de la MV 2.
Multumesc.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

SIMESCU VALENTIN scrie:

Iulica si marian
De ce stati pe invizibil vrabiutelor , pe lacul 2 bunget , va intereseaza ceva ,
daca faci referire la mine , ti-am raspuns pe forumul vostru
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

iulian_i

Mesaj de iulian_i »

Vladut Mateianu scrie:Va rog sa nu-mi stricati topicul : este vorba de concursul de la MV 2.
Multumesc.

Vladut, in general pe toate forumurile se dau avertismente/ban sau "delete messages" pt. spam, trolling, limbaj neadecvat samd...aici nu se face asa ceva si nu inteleg de ce....sunt foarte multe topicuri facute praf pentru ca pur si simplu nu se 'modereaza' discutiile cum trebuie

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Corect Iulian, stiu. Dar aici este Crapmania si nivelul utilizatorilor acestui forum este net superior altor forumuri de pescuit. De aceea, reusim sa facem treaba cu vorba buna... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

SIMESCU VALENTIN scrie:

dute ba nene pe alte site-uri ca asta e site de pescuit nu de smardoiala. Ai vazut ca si campioni mondiali de box au aceasta pasiune (aka Bute) si ei nu intra pe site-uri de pescuit sa spuna ca vor sa rupa in bataie pe cineva.

Daca nu vorbesti de pescuit nu mai posta ca nu cred ca este cineva interesat de smardoiala ta.
bai nene..tu nu intelegi ca eu nu am nimic cu nimeni (nici cu tine , nici cu iulica, nici cu bogdan, nici cu marinita), eu am cu limbajul tau. Nu ma intereseaza pe mine ce vrei sa faci, cum vrei sa faci atat timp cand nu vad scris acest lucru pe un site de pescuit. Puteti sa va "iubiti" prin mesaje private cat vreti voi; puteti sa va intalniti si poate o sa fie dragoste la prima vedere - NU MA INTERESEAZA.

Pe mine ma intereseaza strict pescuitul. Pe acest topic am intrat sa aflu informatii despre concursul de pe MV2 nu despre cum vrei sa te "iubesti" tu cu Iulica.
In proportie de 99% din ce ai scris pe acest site este legat de "smecherie" , "smardoiala" - SCRIE DOMUNULE SI TU DE PESCUIT - ca de aia e "Crapmania.ro - Forumul Competitiei Crapiste" si nu e "Crapmania.ro - Forum de smardoiala si smecherie"

PS: smardoiala si smecheria nu se fac pe net. pe net se fac doar bani pe sema celor care cred ca cele 2 se fac pe net.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

stefanmuraru scrie:
SIMESCU VALENTIN scrie:

bai nene..tu nu intelegi ca eu nu am nimic cu nimeni (nici cu tine , nici cu iulica, nici cu bogdan, nici cu marinita), eu am cu limbajul tau. Nu ma intereseaza pe mine ce vrei sa faci, cum vrei sa faci atat timp cand nu vad scris acest lucru pe un site de pescuit. Puteti sa va "iubiti" prin mesaje private cat vreti voi; puteti sa va intalniti si poate o sa fie dragoste la prima vedere - NU MA INTERESEAZA.

Pe mine ma intereseaza strict pescuitul. Pe acest topic am intrat sa aflu informatii despre concursul de pe MV2 nu despre cum vrei sa te "iubesti" tu cu Iulica.
In proportie de 99% din ce ai scris pe acest site este legat de "smecherie" , "smardoiala" - SCRIE DOMUNULE SI TU DE PESCUIT - ca de aia e "Crapmania.ro - Forumul Competitiei Crapiste" si nu e "Crapmania.ro - Forum de smardoiala si smecherie"

PS: smardoiala si smecheria nu se fac pe net. pe net se fac doar bani pe sema celor care cred ca cele 2 se fac pe net.

Parca vad ca aduc si doua perechi de manusi de box la concurs :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Gata domnilor , ajunge ...reveniti la subiectul dat !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

:D . Iata si prima amenda oficiala. La cat mai multe George :) !
Urban culture.

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Parca vad ca aduc si doua perechi de manusi de box la concurs :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

lasa vrajeala ca nu tine...mai bine aduci ceva tarie ca o ne inghete dosurile pe balta...cum te bagi tu in seama asa cu toata lumea... :mrgreen:
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”