Ptr. imaginea marita click pe link si apoi in dreapta sus pe imagine apare semnul de marire (lupa cu + in mijloc)
http://s861.photobucket.com/user/gor965 ... I.png.html
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Dane , de cateva editii incoace tot incearci , dupa ce se posteaza un regulament, sa faci alte reguli ... nu inteleg totusi de ce inainte de a se posta regulamentul nu faci modificarile care iti convin tie si atunci se inscriu doar cei care vor si nu sunt pusi in situatia de a vota un alt regulament ...Dan Mitranescu scrie:Da' de ce sa nu sarim pe tine, ca doar este la moda ?Marian Constantin scrie:Nu incercati mai bine la Cupa Primaverii ? ... asa aveti timp o iarna intreaga sa gasiti cea mai buna solutie cu grile ...
Intreb si eu , nu sariti pe mine ...![]()
O amanam de prea mult timp. Grilele se fac si intr-o ora , nu este nevoie de 4 luni. Si ai sa vezi ca o sa devina "regula" in concursurile cu schimbare.![]()
P.S. Nu mai bine iti dai si tu o parere cu valoarea standurilor, ca le stii destul de bine ?
Vladut Mateianu scrie:Daca nu este nimeni impotriva, dpmdv este ok...
Asteptam insa sa postez lista finala, apoi echipele vor avea 24 de ore sa ma anunte daca au ceva impotriva...
Daca una singura este impotriva, nu se vor face grile.
Mariane, eu tot am incercat sa aduc imbunatatiri competitiei. De cateva ori am reusit si nu-mi aduc aminte sa fi insistat aiurea niciodata. Acum sunt lucruri normale, chiar daca la vremea discutiilor erau multi care nu considerau asta :Marian Constantin scrie: Dane , de cateva editii incoace tot incearci , dupa ce se posteaza un regulament, sa faci alte reguli ... nu inteleg totusi de ce inainte de a se posta regulamentul nu faci modificarile care iti convin tie si atunci se inscriu doar cei care vor si nu sunt pusi in situatia de a vota un alt regulament ...
Poti sa le spui tu, te rog, ca si in varianta cealalta se poate intampla fix acelasi lucru ?Marian Constantin scrie:Vladut Mateianu scrie:Daca nu este nimeni impotriva, dpmdv este ok...
Asteptam insa sa postez lista finala, apoi echipele vor avea 24 de ore sa ma anunte daca au ceva impotriva...
Exista o echipa ,inscrisa si achitata integral , care nu intra pe forum si nu este de accord cu grilele , din cauza ca anumite echipe " prietene " vor avea posibilitatea de a cadea pe aceleasi standuri si de aici se creaza un avantaj pentru ei ...
diferenta mojora este ca nu sti pe ce stand vei cadea nici tu nici altii , iar la grile sti de unde pleci si unde termini ...Dan Mitranescu scrie:Poti sa le spui tu, te rog, ca si in varianta cealalta se poate intampla fix acelasi lucru ?Marian Constantin scrie:Vladut Mateianu scrie:Daca nu este nimeni impotriva, dpmdv este ok...
Exista o echipa ,inscrisa si achitata integral , care nu intra pe forum si nu este de accord cu grilele , din cauza ca anumite echipe " prietene " vor avea posibilitatea de a cadea pe aceleasi standuri si de aici se creaza un avantaj pentru ei ...
Oare celelalte echipe inscrise nu merita sa stie echipa care nu e de acord?Sa spuna ca nu e de acord si inchidem orice discutie.Marian Constantin scrie:Vladut Mateianu scrie:Daca nu este nimeni impotriva, dpmdv este ok...
O vorba ti-a zis Iulica si gata ...Marian Constantin scrie:Parerea mea este ca un sistem cu grile valorice se preteaza doar la loturi de cate trei echipe...
ca sa mergem pe niste grile cu 30 echipe sunt sanse foarte mari ca anumite echipe care fac parte din cluburi sa cada pe aceleasi locuri si atunci li se creeaza un avantaj pe care alte echipe nu il au , o solutie ar fi secretizarea grilelor si cunoscute doar de catre cineva care nu participa ( George Iorga ar fi indicat ).