Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Mary,ma scuzi ca ma bag...dar de ce totusi,echipa care nu vrea acest lucru,adica pescuitul pe grile,sa se ridice frumos ca la scoala si sa spuna ce are de spus?Pe banii lor pot spune ce doresc,dar totusi sa si argumentam,eu cred ca un argument bine adus ,este cheia comunicarii intre oameni.Marian Constantin scrie:Conteaza cine este ? ... sau sa ii dam afara din competitie ca nu vor grile ? ..
Dan Mitranescu scrie:O vorba ti-a zis Iulica si gata ...Marian Constantin scrie:Parerea mea este ca un sistem cu grile valorice se preteaza doar la loturi de cate trei echipe...
ca sa mergem pe niste grile cu 30 echipe sunt sanse foarte mari ca anumite echipe care fac parte din cluburi sa cada pe aceleasi locuri si atunci li se creeaza un avantaj pe care alte echipe nu il au , o solutie ar fi secretizarea grilelor si cunoscute doar de catre cineva care nu participa ( George Iorga ar fi indicat ).![]()
Ti-am raspuns mai sus. Si fara grile se poate acelasi lucru. Si cu grile secrete la fel .
Sunt total de acord...Radule eu ma duc pe A daca tot a venit vorbaaddicted scrie:Da pana la urma si cu grile si fara grile echipele cu "prietenii" cum spune'ti pe aici pot pica pe acelas loc ... Nu mai ca nu stiu de la inceput... E fix acelas lucru... Abbara carp team 1 de acord cu grile securizate nesecurizate.Si intr'o grila cu A1 b-x c-y poate foarte bine sa nu iti mearga A1 si ce? A gresit George grilele? Nu asta iti este norocul... Hai sa facem altfel tragem de la inceput toate locurile A B C si vedem cum ne impartim:))))
Hai fie...mergem amandoi pe Aaddicted scrie:te`ai invatat pe A....