Stefan@ nu poti verifica pe timpul noptii daca au pus pasta pe plumb sau nu, de aceea propun ca de la inceput sa lasi cu pasta pe plumb(nu nada). Zic ca nu este imoral acest amanunt, cu care plecam toate echipele din start si nu lasam o portita unor interpretari a regulamentului. Sau sa se supuna la vot cu echipele participante.
Nu vreau sa par stupid, dar pe timpul noptii nu a-i de unde sa stii daca am pus pasta pe plumb sau nu.[/quote]
eu as zice sa lasi si momitoarele....ar fi un plus pt palmaresul baltii
ai vreo justificare pt interzicerea momitoarelor, sau doar asa ca nu vrei tu? (sa nu o iei in nume de rau , este doar o intrebare?)

fiecare ponton are casuta?[/quote]
Fiecare ponton are casuta, in care incap 2 paturi, stanga/dreapta si bagaje, nu am locuri pentru camparea corturilor datorita terenurilor agricole din zona iar drumul este din piatra cu ciment (cam greu de bagat cuiele) !
Nu ca nu vreau "EU", dar vreau sa fie cat mai profesionist acest concurs, o sa vezi, apropiat ca si regulament de Camp Nat, sa stii ca ma gandeam chiar sa fi facut restrictie la nada ca fiecare participant sa-si gestionez exact concursul, dar urmeaza ....... N-am facut acest lucru fix pt ca e primul concurs, dupa care vedem..... Sa stii ca repet, de verificat e foarte usor, daca ma plimb toata noaptea, am ochi buni si banuiesc ca dupa ce aplic primul avertisment, doua, etc se vor linisti !