Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Ciuchi scrie:16.Se poate pescui cu plumb pierdut sau in –line, fara feedere sau arcuri naditoare.
Banuiesc ca plumbii (atat in-line cat si pierdut) pentru pasta solubila sunt admisi si nu se considera momitoare si feedere nu?
Prietene drag; razi cumva de noi? Sau a-i fost gadilat?claudiubv scrie:![]()
![]()
Stefan@ nu poti verifica pe timpul noptii daca au pus pasta pe plumb sau nu, de aceea propun ca de la inceput sa lasi cu pasta pe plumb(nu nada). Zic ca nu este imoral acest amanunt, cu care plecam toate echipele din start si nu lasam o portita unor interpretari a regulamentului. Sau sa se supuna la vot cu echipele participante.Stefan B scrie:Ciuchi scrie:16.Se poate pescui cu plumb pierdut sau in –line, fara feedere sau arcuri naditoare.
Banuiesc ca plumbii (atat in-line cat si pierdut) pentru pasta solubila sunt admisi si nu se considera momitoare si feedere nu?
NU, fara pasta ! ! !
Ok! Am crezut ca bati undeva...claudiubv scrie:nu vai, s-a aveti fire extinse
eu as zice sa lasi si momitoarele....ar fi un plus pt palmaresul baltiipista bv scrie:Stefan@ nu poti verifica pe timpul noptii daca au pus pasta pe plumb sau nu, de aceea propun ca de la inceput sa lasi cu pasta pe plumb(nu nada). Zic ca nu este imoral acest amanunt, cu care plecam toate echipele din start si nu lasam o portita unor interpretari a regulamentului. Sau sa se supuna la vot cu echipele participante.Stefan B scrie:Ciuchi scrie:16.Se poate pescui cu plumb pierdut sau in –line, fara feedere sau arcuri naditoare.
NU, fara pasta ! ! !
Nu vreau sa par stupid, dar pe timpul noptii nu a-i de unde sa stii daca am pus pasta pe plumb sau nu.
pista bv scrie:Stefan@ nu poti verifica pe timpul noptii daca au pus pasta pe plumb sau nu, de aceea propun ca de la inceput sa lasi cu pasta pe plumb(nu nada). Zic ca nu este imoral acest amanunt, cu care plecam toate echipele din start si nu lasam o portita unor interpretari a regulamentului. Sau sa se supuna la vot cu echipele participante.Stefan B scrie:Ciuchi scrie:16.Se poate pescui cu plumb pierdut sau in –line, fara feedere sau arcuri naditoare.
NU, fara pasta ! ! !
Nu vreau sa par stupid, dar pe timpul noptii nu a-i de unde sa stii daca am pus pasta pe plumb sau nu.