Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Este la Fantanele.Ce tot cauti sa mai bagi in polemici,ba ca tu le stii pe toate,ba ca tu esti serios,ba ca ala este vinovat.Eu zic sa-ti vezi de treaba ta si daca vrei pace eu zic sa te pregatesti de razboi.Cosmine tu vezi-ti de treaba ta si nu te mai baga ca ismenele in popou ca nu stii in ce ceatza ai intrat.Nu sunt copilul ploii si odata cu mine ai suparat si pe "prietenii mei elefantii".Iar atata timp cat eu platesc mii de euro pe nebunii si scule de pescuit nu iti permit sa dai tu sfaturi ca nu avem voie sa spunem de unde le-am luat.Orice prost isi da seama ca nu cel care le vinde le fabrica.Iar soparla pe care o bagi cu "este la Bulzesti" o sa am eu grija sa stie Sorin mai multe.Aici este topic Fantanele,nu alte balti....... o sa te convingi tu cat mai suparat.cosmin ilie scrie:marius eu unul nu cred pt ca acele din ziua de astazi sunt foarte bune in majoritatea cazurilor.N u cred deoarece in lunga mea perioada de cind pescuiesc nu am vazut asa ceva si nu am auzit ca un peste sa rupa un asemenea ac .NU ar trebui sa vorbesti ca le-ai cumparat de la DORU BADILA pt ca nu le-a facut DORU IN MAGAZIN SI NICI MARIAN .DACA este adevarat vina mai degraba este TA SI NICI DECUM vina magazinelor totusi ti sa recomandat niste ace bune din partea lui NARCIS intreba si ti se va raspunde la intrebari decat sa mai gresesti nimeni nu sa nascut invatat si eu am intrebat de ce am scapat atitia pesti si astept raspunsuri
nu stiu ce treaba ai tu cu supararea mea.Respecte.dragos2710 scrie:oau, ce periculos esti![]()
sariti fratilor ca ne "vaccineaza" pe toti .![]()
![]()
![]()
![]()
d-le pestele musca bine , dar sigur tu te-ai grabit sa-l scoti pe ''monstrul'' si de accea acul a cedat!! cel putin asa cred eu ca s-a intimplat.bcgcraiova scrie:Pun pariu ca la concurs se va lua "captura" cea mai mare din istoria concursurilor.Imi pare rau si imi cer scuze public pentru ca am avut o parere mai retinuta despre Fantanele,dar Dumnezeu mi-a dat o lectie la ultimul pescuit pe Fantanele.Balta are peste cat sa-si testeze toti duritatea si durabilitatea acelor.Daca ar fi o casa de pariuri pentru pescuit as baga pariu pe captura de la concursul din septembrie.Pestele nu se agata bine in ac pentru ca este lenes deoarece mediul acvatic si cel din substrat ii da "mura in gura" hrana naturala.Asta ne poate explica faptul ca musca din putin din ac.
Ai mare dreptate,imi tremura tot corpul,trageam de el fara sa ma concentrez.Am slabit tamburul dar cand pleca si lua fir il franam iar.Simteam ca 2 maini nu imi ajung .Dupa ce l-am pierdut eram ca fotbalistul care a ratat ultima lovitura de la 11 m dupa prelungiri in finala si care si-a privat echipa de a fi campioana.In cap imi trecea numai expresia :trebiua sa fac asa,era mai bine daca faceam asa,nu trebiua asa......Il scot eu,pan la urma.Promit.Primul crapalau (adica mare ca cel pe care l-am scapat) pe care il scot din Fantanele il leg cu lesa si fara botnitza si plec cu el dupa cei care nu ma lasa in pace si ma supara,fara sa tina cont ca sunt om bun si cu suflet.Daca la concurs il captureaza cineva il rog sa ma anunte sa il vad si eu.Sunt convins ca la acest concurs se va lua marea captura.Va rog sa tineti minte ce am spus:MONSTRUL DIN LOCHNESS-FANTANELE VA FI CAPTURAT LA ACEST CONCURS.narcis_teodor scrie:d-le pestele musca bine , dar sigur tu te-ai grabit sa-l scoti pe ''monstrul'' si de accea acul a cedat!! cel putin asa cred eu ca s-a intimplat.bcgcraiova scrie:Pun pariu ca la concurs se va lua "captura" cea mai mare din istoria concursurilor.Imi pare rau si imi cer scuze public pentru ca am avut o parere mai retinuta despre Fantanele,dar Dumnezeu mi-a dat o lectie la ultimul pescuit pe Fantanele.Balta are peste cat sa-si testeze toti duritatea si durabilitatea acelor.Daca ar fi o casa de pariuri pentru pescuit as baga pariu pe captura de la concursul din septembrie.Pestele nu se agata bine in ac pentru ca este lenes deoarece mediul acvatic si cel din substrat ii da "mura in gura" hrana naturala.Asta ne poate explica faptul ca musca din putin din ac.
daca l-ai fii lasat sa-si ia fir si nu te grabeai sigur acum aveam poze cu el!!![]()
te-am pupat , nu te supara ai tot timpul sa-l prinzi iar!!