CUPA OLTENIEI 23-26 SEPT 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Încuiat
bcgcraiova
Puncte: 0

Re: CUPA OLTENIEI 23-26 SEPT 2010

Mesaj de bcgcraiova »

cosmin ilie scrie:marius vad ca ai o problema eu unul am spus ca nu cred si apoi tiam raspuns ca este vina ta nu a pesteluiț NU eu sunt cel care le stie pe toate si ce sunt amenintarile astea ai intrecut masura esti prieten cu LUCI ?
Da Cosmin,asa ma supar eu cand vad cand nu e dreptate.Bine sunt eu cel care imi cer scuze.Nu vreau sa mai am discutii combative cu tine.Imi cer inca odata scuze si celor care i-am deranjat.Nu aveau substrat de amenintare cuvintele mele dar se pot interpreta cu usurinta si ca fiind belicoase.Eu cu Luci am impartit si bune si rele si mancam aceasi paine,chiar daca muncim separat.Lasa si nu mai intra si cu el in polemici ca ne pieredem timpul cu contre.O sa vin la un concurs si sper sa urc pe un podium mai inalt ca tine.Daca nu voi reusi astept si urmatoarele.M-ai suparat ca nu ai citit bine ceea ce am scris de ace si nici decum nu aveau de a face cu cine le comercializeaza.Inca odata imi cer scuze dar te rog nu mai interpreta cuvintele mele gratuit si asemeni unui avocat cu experienta.Daca reusesc sa-l conving pe Sergiu vin la concursul asta.Cat despre largirea spatiilor dintre standuri este o idee cu bataie lunga ca si costuri.Daca exista si echipe platitoare se poate realiza. :wink: :wink: :wink:
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

Ionut Zamfir scrie:sa nu va batetzi va rog .....
La pescuit ma bate sigur dar in alte moduri nu cred ca nici eu nici el nu ne-am injosi.Se mai cearta omu".Asa ma supar eu.Se va convinge el ca sunt un om bun. :wink:Sa iei ziarul local si la rubrica "PARANORMAL" sunt niste anunturi cu vrajitoare din fatza Luncii si poate va fac descantec cu magie alba cu gheara de pisica si gaina moarta sa va ramana crapii in ac. :lol: :lol: :lol:

cosmin ilie

Mesaj de cosmin ilie »

Marius va astept la concurs nu te deranja ca ma suparai pt ca te cunosc destul de bine dar vina este a ta te grabisi sa scoti pestele nici acele nu sunt foarte bune dar nici de lepadat nu sunt .SI inca ceva vin si eu cu halatele albe nu ca tine cu elefantei tai.Putem sa purtam si discuti mai interesante?

cosmin ilie

Mesaj de cosmin ilie »

DOMNULE FOX AM DUS LANSETELE LA BISERICA AM SCAPAT DE GHINION SA VA VAD SI PE VOI DACA ATI SCAPAT DE GHINION VEZI SA NU MAI RAMAI FARA BILE IARA IN CONCURS

cosmin ilie

Mesaj de cosmin ilie »

PLEACA CINEVA MAINE LA PESCUIT?

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

cosmin ilie scrie:Marius va astept la concurs nu te deranja ca ma suparai pt ca te cunosc destul de bine dar vina este a ta te grabisi sa scoti pestele nici acele nu sunt foarte bune dar nici de lepadat nu sunt .SI inca ceva vin si eu cu halatele albe nu ca tine cu elefantei tai.Putem sa purtam si discuti mai interesante?
Elefanti am zis ca ma simteam ca la circ.Halatele tale nu mai tu stii ce inseamna.

cosmin ilie

Mesaj de cosmin ilie »

marius tu ai spus ca vi cu elefanti tai eu am spus ca vin cu halatele albe adica vin cu frizeri era o gluma

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

cosmin ilie scrie:marius tu ai spus ca vi cu elefanti tai eu am spus ca vin cu halatele albe adica vin cu frizeri era o gluma
M-am prins dupa ce am scris mesajul.Ok.Cate echipe sunt pana acum la concurs?Azi am fost sa mai cumpar cate ceva din magazinele cu specific si am avut ocazia sa vad cativa concurenti care isi cumparau cu retetele lor secrete in mana ,mixuri,dipuri,uleiuri,seminte,arome,csl-uri,e.t.c. pentru concurs cu speranta de a fi castigatori.La una din echipe am auzit si un total si cica ar fi doar inceputul.Peste 1200 de ron.Anul asta pentru concurs,echipele nu isi mai ascut sabiile ,scot tunurile.Sa vezi artilerie grea.Generali ca DORU BADILA,DORU IONICA,NARCIS DRAGHICI,ALIN SCORLEANU,DEMETRIENII,FOX,COSMIN,IONUT,SI MULTI ALTII.Dar figura si surpriza va fi din partea locotenetilor pufani.

Ionut Zamfir

Mesaj de Ionut Zamfir »

bcgcraiova nu ai mai reusit frate sa-l convingi pe sergiu?

Ionut Zamfir

Mesaj de Ionut Zamfir »

cei care au fost la Fantanele in week end ... scrieti si voi cate ceva p`acilea .... ce ati prins sau ce nu ati prins ... se mai scapa pesti sau nu ... ca eu unu mai des pescuiesc pe Lunã decat la Fantanele.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”