ScorleanuAlin scrie:Felicitari tuturor participantilor si ceva felicitari suplimentare ''preminatilor'' .
A fost un concurs frumos care s-a decis ca de obicei in ultima secunda, iar castigatorii au fost o surpriza placuta pentru toata lumea.
Inca o data felicitari castigatorilor si la toamna o sa urmeze un concurs doar pe baza de invitatii, pe un Calugareni sectorizat.
aleen scrie:Felicitari tuturor concurentilor care au ramas pana la final si au insistat! Si data viitoare, va rog, prindeti mai putin cteno
Aveti alaturi si galeria foto, in topicul separat!
Eu in locul tau mi-as cere scuze,cel putin eu asa as face.Eu ca si organizator am anuntat mai multe trusturi media in legatura cu acest concurs doar de dragul concursului.M-am dedicat in totalitate sa iasa bine aceasta competitie si acum primesc reprosuri legate de presa.EU NU SUNT COLEG CU ZIARISTII,eu impreuna cu colegul meu Geana Romulus lucram in M.A.I si am format aceasta echipa de pescuit.Am ramas masca cand am citit articolul si nu imi bat joc de acest sport sau de persoanele care il practica corect.Nu stiu de unde ideea ca eu am vreo legatura cu ce se scrie in presa,nu sunt nici producator de nada si nici nu tind sa ajung Tata Nitu iar prietenii mei Mircea Gheran si Ghiti Ghiusan nu mai au nevoie de reclama in Oltenia unde suntem 50 de pescari de crap.Nu ma asteptam la astfel de reprosuri si cred ca nu o sa ma mai implic in organizarea concursurilor,cel putin in Oltenia.Cred ca trebuia sa ma cunosti si sunt sigur ca nu mai aduceai astfel de acuzatii.Ca si incheiere,NU SUNT DE ACORD CU CELE SCRISE IN PRESA dar pot fi de acord cu ideea ca trebuie sa cunosti un om inainte sa-l judeci si sa-i aduci acuze puerile si care nu.
au nimic solid la baza.
Vreau sa multumesc mult membrilor Oltenia Fishing,sa felicit toti participantii si sa rog presa sa redea realitatea.
http://www.mhalert.ro/o-echipa-din-drob ... i-la-crap/
nu cred ca in echipa de pe locul 3 a fost cineva din Bucuresti si asta din surse sigure.......si cantitatea exacta a fost 49 de kg...nu 41kg ......se pare ca mai nou mintim lumea si cu ziarul nu numai cu televizorul....
.........RUSINE!!!!!!!!
Multi pescuiesc,dar foarte putini sunt PESCARI....!
Am discutat cu doua persoane din presa si le-am cerut detali cu privire la datele eronate publicate.Fiecare a dat vina pe celalant coleg din presa,ca ei asa au primit datele,unul de la celalant.Nu am nicio vina cu ce s-a scris si chiar imi pare rau ca a fost denaturat adevarul.
Felicitari si din partea mea tuturor participantilor cu un plus pentru ocupantii podiumului!
Deasemenea vreau sa multumesc arbitrilor(Aleen si Mircea)pentru efortul depus!
Multumiri speciale Ionut Taloi pentru implicare si sper ca pe viitor sa mai colaboram!
bogdan b. scrie:Felicitari si din partea mea tuturor participantilor cu un plus pentru ocupantii podiumului!
Deasemenea vreau sa multumesc arbitrilor(Aleen si Mircea)pentru efortul depus!
Multumiri speciale Ionut Taloi pentru implicare si sper ca pe viitor sa mai colaboram!