CUPA OLTENIEI LA CRAP - CALUGARENI SELNICE 09-12.05.2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
CRAPSOR
Puncte: 0

Re: CUPA OLTENIEI LA CRAP - CALUGARENI SELNICE 09-12.05.2013

Mesaj de CRAPSOR »

Aduc mii de multumiri membrilor Oltenia Fhising pentru organizarea acestui concurs de dar sa nu uitam si de Taloi Ionut pentru efoturile depuse ..Toata stima pentru Aleen si Mircea si pt pozele reusite .
p.s .Aduc multumirile mele in special lui Florin Irimia si Mateescu Catalin pentru increderea acordata !!!
p.s 1 .JUSTICE FOR CRAIOVA http://www.youtube.com/watch?v=oaNbQljMl5U

florin.irimia84

Mesaj de florin.irimia84 »

Prietenii se cunosc intotdeauna atunci cand iti greu...toata increderea in Crapsor....esti de nota 11!!!!
Multi pescuiesc,dar foarte putini sunt PESCARI....!

Marius Georgescu

Mesaj de Marius Georgescu »

@taloi Te-a gasit organizarea de concursuri pe la noi,asta meriti.Stiu pe unul de a sponsorizat cat a putut si el fara niciun fel de pretentii si apoi pe la spate l-au f.t..t in gura, si radeau de el ca este suparat cu nu mai poate pescui "din considerente de apartenta la club" pe balta de la Calugareni-Selnice .Realizezi cata rusine ar trebui sa duca unii in spate si tu ai pretentii sa te inteleaga.Ce naiba de pretentii mai ai ? Au gasit si ei sa se scarpine in popou cu calcaiul repede cu problema asta legata de erata din presa si gata o tin tot asa.Am vazut stiri la marile televiziuni ,ba ca Elodia alearga prin parc,ba ca este balerina in Moscova,ba ca lucreaza la Mosad , si n-au mai macanit Brandonii si altii pe la Protv ca este stirea gresita.Lege si onoare.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

Marius Georgescu

Mesaj de Marius Georgescu »

taloi ionut scrie:Eu in locul tau mi-as cere scuze,cel putin eu asa as face.Eu ca si organizator am anuntat mai multe trusturi media in legatura cu acest concurs doar de dragul concursului.M-am dedicat in totalitate sa iasa bine aceasta competitie si acum primesc reprosuri legate de presa.EU NU SUNT COLEG CU ZIARISTII,eu impreuna cu colegul meu Geana Romulus lucram in M.A.I si am format aceasta echipa de pescuit.Am ramas masca cand am citit articolul si nu imi bat joc de acest sport sau de persoanele care il practica corect.Nu stiu de unde ideea ca eu am vreo legatura cu ce se scrie in presa,nu sunt nici producator de nada si nici nu tind sa ajung Tata Nitu iar prietenii mei Mircea Gheran si Ghiti Ghiusan nu mai au nevoie de reclama in Oltenia unde suntem 50 de pescari de crap.Nu ma asteptam la astfel de reprosuri si cred ca nu o sa ma mai implic in organizarea concursurilor,cel putin in Oltenia.Cred ca trebuia sa ma cunosti si sunt sigur ca nu mai aduceai astfel de acuzatii.Ca si incheiere,NU SUNT DE ACORD CU CELE SCRISE IN PRESA dar pot fi de acord cu ideea ca trebuie sa cunosti un om inainte sa-l judeci si sa-i aduci acuze puerile si care nu.
au nimic solid la baza.
Vreau sa multumesc mult membrilor Oltenia Fishing,sa felicit toti participantii si sa rog presa sa redea realitatea.
@taloi Te-a gasit organizarea de concursuri pe la noi,asta meriti.Stiu pe unul de a sponsorizat cat a putut si el fara niciun fel de pretentii si apoi pe la spate l-au f.t..t in gura, si radeau de el ca este suparat cu nu mai poate pescui "din considerente de apartenta la club" pe balta de la Calugareni-Selnice .Realizezi cata rusine ar trebui sa duca unii in spate si tu ai pretentii sa te inteleaga.Ce naiba de pretentii mai ai ? Au gasit si ei sa se scarpine in popou cu calcaiul repede cu problema asta legata de erata din presa si gata o tin tot asa.Am vazut stiri la marile televiziuni ,ba ca Elodia alearga prin parc,ba ca este balerina in Moscova,ba ca lucreaza la Mosad , si n-au mai macanit Brandonii si altii pe la Protv ca este stirea gresita.Lege si onoare.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”