Cupa Peris Editia II - Rezultate preliminare

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Sharky
Mesaje: 435
Membru din: Dum Ian 09, 2005 11:32
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de Sharky »

:D
Dan Petre aka Sharky

Avatar utilizator
Cezar Bibu
Mesaje: 553
Membru din: Lun Ian 10, 2005 10:34
Puncte: 0
Localitate: Ploiesti

Mesaj de Cezar Bibu »

@Sharky
Vad ca ti-a placut vorba cu strungareata, poate fi expresia anului ,ce zici? Si sa stii ca e unul, al dracului, de o are mare, ca i-a trecut un cirlig 1/0 cu o bila de 28,6 mm! :lol: :lol:
@patabum
saru mina de aprecieri, coane, dar vezi tu ca un particular ca mine n-are intotdeauna timp si bani ca sa faca asa ceva, si pe deasupra sa-mi aud si vorbe ca incerc sa ridic nivelul vreunei balti(care n-are nevoie de asa ceva,ca e binecunoscuta) ,unde stii f bine ca si eu cotizez ca toata lumea . Nefiind implicat in promovarea vreunei firme sau a unui produs, sincer nu prea mai am vlaga .Sper sa ma-ntelegi. La citi profesori si specialisti au aparut in ultimul timp, cred ca nu e cazul sa ma mai implic..
@cristin
intimplarea a facut ca echipa mea si a lui Val sa fie dezavantajata de tragerea la sorti, mai ales pt aceasta perioada a anului .Cunoscind destul de bine balta ,am preconizat ce se va intimpla in cazul miscarilor de nivel care s-au produs,asa ca intr-un fel m-am resemnat,dar n-am cedat (vezi si evolutia noastra pe zile). Ce-ai vrea sa mai comentez?Am comentat atunci pe balta,s-a cam intimplat asa cum am anticipat ! Si sa stii ca au fost cel putin 10 echipe care au tras tare,indiferent de loc !Ti-o spune unul care nu prea doarme sau se sprituieste pe la concursuri !
Despre conflictul de care spui,dintre Vladut si Zvonco, sincer mi-e greu sa-l comentez, pentru ca ii apreciez si pe unul si pe altul ca pescari. Din pacate, rivalitatile astea din rindul pescarilor de crap de la noi nu fac prea bine in rindul celor care vor sa invete cite ceva si citesc pe forum despre asemenea conflicte. Interesele comerciale au inceput sa primeze, mai mult decit e cazul , au inceput sa se umfle prea tare orgoliile in unii dintre noi, au inceput sa apara peste noapte o gramada de specialisti, poate ca-i prea mult dintr-o data...Pacat !
Daca ai fost pe balta,fie vizitator sau concurent, nu inteleg de ce nu-ti dai numele si sa comentezi ca martor, nu ca unul care a auzit undeva intr-un magazin niste povesti..

Avatar utilizator
Daniel Costache
Mesaje: 122
Membru din: Vin Ian 14, 2005 20:10
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Contact:

Mesaj de Daniel Costache »

@ CristiN
Tu in ce calitate postezi despre acest concurs frate????
Ai fost pe acolo?

Daca doi dintre participanti au hotarat sa-si dispute problemele in public nu este problema nimanui decat a lor.
Problema reala este ca unii dintre noi nu au COITELE necesare sa-si recunoasca greselile.
Sa nu crezi ca este usor sa primesti o lingura de lemn in fata tuturor participantilor dar cum noi am avut demnitatea de a ne recunoaste invinsi asa cred ca ar trebui sa procedeze toti cei care au ceva sa-si reproseze lor sau altora.
Fire intinse!

Ovidiu Tutomir
Mesaje: 29
Membru din: Mar Iul 05, 2005 11:25
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Mesaj de Ovidiu Tutomir »

Mai oameni buni, eu unul nu ma prea pricep la chestia asta cu "apa scade, apa creste ........peste" da' daca tot e s-o comentam macar sa pastram realitatea! Nu stiu cum s-a vazut toata treaba din prin magazine :oops: pentru ca eu eram in standul 1 :wink:
@cristin
Da! Nae a dat la un moment dat niste bip-uri cu sonor mai tare, da' la vremea aia era la maxim 5 m de Vladut si (cred eu :oops: ) erau ocupati de alte lichide nu de apa din lac :wink: . Cei carora le erau adresate bip-urile erau angajati ai domnului Albastroiu trimisi ,probabil, sa verifice situatia deversorului !

Sanatate!

Avatar utilizator
Sharky
Mesaje: 435
Membru din: Dum Ian 09, 2005 11:32
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de Sharky »

Vad ca ti-a placut vorba cu strungareata, poate fi expresia anului ,ce zici? Si sa stii ca e unul, al dracului, de o are mare, ca i-a trecut un cirlig 1/0 cu o bila de 28,6 mm!
din punctul meu de vedere este deja expresia anului :D
Dan Petre aka Sharky

adigogo
Mesaje: 124
Membru din: Mie Mai 18, 2005 20:48

Mesaj de adigogo »

Locul pe care am pescuit noi, cotat al treilea in ierarhia Perisului, dupa dig si malul balerinilor :lol: , a fost intr-adevar dificil din punct de vedere al distantei la care trebuia lansat. Practic nu am avut crap prins la o distanta mai mica de 105m. masurati :!: fata de mal. Aici era bun Val :lol:
Pentru noi a fost greu sa pescuim si sa nadim precis la aprox. 110m de mal. De multe ori, si s-a vazut, faceam 3-4 lansari pana reuseam sa punem montura la distanta si pe directia care trebuia, nemaivorbind de plumbii care vor ramane vesnic, dupa zborul lor maiestuos, dar fara fir dupa ei, in albia Perisului :lol: .
Diferenta de 100kg. intre locul I si locul III, de care vorbea Val, are o explicatie simpla: am fost surprinsi de apetitul mare al pestilor in comparatie cu concursul din primavara, iar cele 8kg. de nada pregatite s-au terminat Sambata seara. Am trecut pe ready-made cu aceeasi aroma, dar pana la sfarsitul concursului nu am mai prins decat 2 pesti si diferenta intre noi si celelalte doua locuri s-a accentuat.
Asta a fost!

Avatar utilizator
Cezar Bibu
Mesaje: 553
Membru din: Lun Ian 10, 2005 10:34
Puncte: 0
Localitate: Ploiesti

Mesaj de Cezar Bibu »

@adigogo
sa stai tu pe malul ala sa vezi daca ai loc sa arunci peste 100 m ! :lol: Si asta cu ierarhiile, stii cum e, depinde cine le face.. :lol:

EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de EX-UL »

@CristiN
Zici ca reprosurile lui Zvonko nu au avut credibilitate. Comenteaza-le, de ce te feresti.
Nu vreau sa fiu rautacios dar eu cu Cezar si Zvonco am pescuit cam prin aceeasi zona . Noi ii luam banii lui Coco , chiar daca diferenta in grame a fost cit lantul meu de la gat :lol: :lol: :lol:
O alta varianta destul de simpla pentru Vladut , daca vroia sa se interfereze in acest pariu , era sa cedeze lupta , la nevoie , sau pur si simplu sa nu mai pescuiasca , favorizindu-l in mod implicit pe Coco , care era vecinul sau . In nici un caz nu cred ca-i trecea cuiva prin cap sa umble la un stavilar , in vazul lumii .

Dar nu sunt avocatul nimanui , pe mine unul m-a durut , ca roman , dispretul fatis si spus respicat , al lui Zvonco , fata de pescarii din Romania . Asta doare , cind te f....e cineva in gura ca natie . Dar asta este , nu e problema mea educatia lui Zvonco .

EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de EX-UL »

adigogo scrie:Locul pe care am pescuit noi, cotat al treilea in ierarhia Perisului, dupa dig si malul balerinilor :lol: , a fost intr-adevar dificil din punct de vedere al distantei la care trebuia lansat. Practic nu am avut crap prins la o distanta mai mica de 105m. masurati :!: fata de mal. Aici era bun Val :lol:
Mersi Adi - macar sa va lansez , ca la altceva mai mult va incurcam :lol: :lol: :lol: :lol:

Cit despre exemplul meu nu se referea strict la voi ca echipa , dar vroiam sa scot in evidenta faptul ca doar 2 echipe au contat la locul 1 in acest concurs .

adigogo
Mesaje: 124
Membru din: Mie Mai 18, 2005 20:48

Mesaj de adigogo »

Salut Cezar

Lasa, lasa, ca a facut Val, parca Sambata, vreo doua lansari de imi venea sa scot lansetele din apa, sa le rup pe genunchi. :lol: Cred ca a lansat la peste 130m, mult peste pozitia lui Zvonco. Chiar ma gandeam sa-ti dau telefon sa-l rogi sa arunce mai incet, sa nu dea naiba peste noi :lol: Vorba lui Bogdan, iar a castigat concursul de aruncari :lol:
Chiar asa Val, spune-mi si mie te rog tehnica folosita:
-montura: plumb pierdut sau in-line, greutate?
-fir linie: de care si grosimea?
-inaintas: da/nu, de care, grosimea?
-mulineta?
-lanseta:marca, TC, lungime, e.t.c.?
-peste cap, peste umar, pendul? (din cate am vazut parca au fost peste umar)
Este clar ca la capitolul aruncari cam avem ce invata de la tine, asa ca nu ne lasa in ignoranta :lol: !
Multumesc!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”