Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Si interesul meu este sa echilibrez cat mai bine balta, nu uita ca este primul concurs cu sectorizare.......DAVID NICU scrie:Premii :
I Sector-3000
II Sector-2000
III Sector-1000
Captura Sector-1000
Eu nu inteleg cum poate concura standurile dupa C cu standul 24,25 chiar si in conditiile in care poate pica orice echipa.
o alta parere standul 8 este de sector B
sugestia mea este sa nu inchidem lupta pe sectoare stiinduse de la inceput ca daca tragi nu stiu ce loc castigi sectorul sau balta.
Vladut pentru o echilibrare cat mai buna exista o singura solutie : loturi si grile .Vladut Mateianu scrie:Si interesul meu este sa echilibrez cat mai bine balta, nu uita ca este primul concurs cu sectorizare.......DAVID NICU scrie:Premii :
I Sector-3000
II Sector-2000
III Sector-1000
Captura Sector-1000
Eu nu inteleg cum poate concura standurile dupa C cu standul 24,25 chiar si in conditiile in care poate pica orice echipa.
o alta parere standul 8 este de sector B
sugestia mea este sa nu inchidem lupta pe sectoare stiinduse de la inceput ca daca tragi nu stiu ce loc castigi sectorul sau balta.
Standul 8 este cel de pe care au castigat Vio si cu Vasilica ! Stiu ca pe fiecare sector vor fi locuri favorite si locuri considerate slabe, dar nu se poate echilibra balta chiar la perfectie.....Si nu numai MV , este valabil la toate baltile.
Oricum, sectoarele le-am anuntat de la inceput, special ptr a nu se crea probleme ulterioare.
Daca mai ai nelamuriri sau sugestii, te rog.
Tel: 0760272477pista bv scrie:Daca are cineva nevoie de un al 3-lea om, a-s veni cu cea mai mare placere. Cu 1/3 contributie la tot.
Vasilica Baboieru scrie:Trag 25 !!!!!![]()
![]()
![]()
S-a rezolvatpista bv scrie:Tel: 0760272477pista bv scrie:Daca are cineva nevoie de un al 3-lea om, a-s veni cu cea mai mare placere. Cu 1/3 contributie la tot.