uff...mi-ai luat locul. Atunci eu trag 1Vasilica Baboieru scrie:Trag 25 !!!!!![]()
![]()
![]()

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
uff...mi-ai luat locul. Atunci eu trag 1Vasilica Baboieru scrie:Trag 25 !!!!!![]()
![]()
![]()
-------------Vasilica Baboieru scrie:Trag 25 !!!!!![]()
![]()
![]()
La General se face clasament in functie de punctele obtinute pe sector ! Asa a fost trecut dealtfel , de la inceput, in regulament !Dan Mitranescu scrie:Pentru castigarea premiului la general cu ce se confrunta castigatoarele sectoarelor ?
Cu punctele de pe sector sau cu kilogramele si "calitatea" ?
Pentru a nu fi favorizat ca si pana acum sectorul A cred ca este bine ca punctele obtinute pe sector sa conteze mai departe.
Indiferent de solutie ... sa o stim inainte sa inceapa concursul.
Normal, nu are rost sa mai intrebi! Cu aroma de squid!!!Tudor Cosmin scrie:Maimutoi, ai facut mamaliga???
Bogdan Dragan scrie:Normal, nu are rost sa mai intrebi! Cu aroma de squid!!!Tudor Cosmin scrie:Maimutoi, ai facut mamaliga???![]()
![]()
Bine, bine...dar mai am una pe natural, mi-a facut-o cineva care se pricepe...sti ceva de treaba asta?Vasilica Baboieru scrie:Bogdan Dragan scrie:Normal, nu are rost sa mai intrebi! Cu aroma de squid!!!Tudor Cosmin scrie:Maimutoi, ai facut mamaliga???![]()
![]()
Gresit !! Este cu aroma de sardine @anchovy si green lipeped mussel ,cu putini amino acizi ,multimino ,n-butilic acid stropeala de belacean