Cupa Primaverii ed. a III-a - Moara Vlasiei 1-4 Aprilie 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
dan cotelici
Puncte: 0

Re: Cupa Primaverii ed. a III-a - Moara Vlasiei 1-4 Aprilie 2009

Mesaj de dan cotelici »

Salutari Cezar & Val si felicitari pentru participare.
Pentru multi dintre noi prezenta voastra la acest concurs a fost o surpriza .Ar fi foarte interesant pentru cititorii acestui forum daca puteti impartasi experienta traita de voi la acest concurs din punctul de vedere al unor pescari care vizeaza de obicei calitatea. Sunt convins ca aveti ce povesti si din asta multi vor trage concluzii despre cum se vor obtine rezultate pe MV in viitor.
The second best is the first loser!

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Teoria conspiratiei se bazeaza de multe ori pe anagrame. :wink:

PRIETENILA -U
P=1
E=4
T=5
R=2
E=6

I=3
U= out
L=9
I=8
A=10
N=7

Va place gluma? :D :D :D

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Mai fratilor, de unde si pina unde atita incrincenare ??

Mie mi se pare f ciudat ca informatiile despre acest concurs s-au taiat asa brusc... Eram obisnuiti cu comentarii si promptitudine din partea membrilor CarpZone, si pe subiecte mai lejere, dara-mi-te despre un concurs organizat de ei si pe o balta care este considerata fieful lor.

Atitudinea lui Florentin de pe balta mi s-a parut copilareasca, ca sa nu zic altfel. Cu atitudini puerile de genul asta "asa vrea p..a mea si daca nu, imi iau jucariile si plec..", sau " ..ce-i al meu e bun, ce-i al altuia e prost .", nu se va ajunge departe :(

Pacat de pestele prins ( si n-a fost putin :) ), de munca depusa, de vreme, de tot :(

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

felix brasov scrie:DOMNUL FLORETIN EU CRED CA ACEST CONCURS ESTE CINSTIT PINA LA CAPAT SI NU SE FAC MAGARII? LA SFIRSIT SI MA REFER LA ARBITRI IN PRIMUL RIND VA MUTUMESC HAI VALII HAI ENERGI.CRAP.BRASOV.RUPELE BOTU LA MAMALIGARI. :D :D :D
... :?:

De ce atata suparare pe "mamaligari" nu am sa inteleg niciodata ...

Dan Mitranescu
Veteran

Daca stiam clasamentul in amanunt il postam eu de mult.

Cred ca in situatia mea sunt majoritatea concurentilor care sunt sau nu in CARP ZONE.

Singura persoana care are acces la informatiile complete despre acest concurs este "florinel" . Parerea mea este ca dupa tot ce s-a scris aici nu o sa raspunda niciodata...

Despre faptul ca se fac comentarii rautacioase la adresa lui de la 650km departare sau de catre clone nu are nimeni nimic de zis , dar pentru ca in aceasta situatie ii este poate sila sa raspunda este acuzat ...

Fac acest comentariu ca om nu ca si membru CARP ZONE.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Dan Cotelici

ce sati povesteasca...sa-l fi vazut pe Val cum arunca cu ditamai momitoru', iar pe Cezar cum contempla un lighean mare cu mehleem... :D :D :D ...erau mortali...si au mai dat si-un jack cu coca cola. Pacat ca ne-ntalnim atat de rar... :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

Din acelasi motiv m-am abtinut sa fac comentarii despre acest concurs.

Parca nu este locul lor aici chiar daca subiectul este legat despre ultimul concurs de pe MV2.

Am placerea de a discuta despre pescuit ,despre competitii ,strategii si sportul in sine ,dar la ce se scrie mai sus cred ca multi nu mai au nimic de spus ...Si asta nu cu rea intentie,pur si simplu nu mai au nimic de spus ...
Ultima oară modificat Dum Apr 05, 2009 15:52 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Dane,

A fost pur si simplu un experiment, sa vedem daca mai putem sa pescuim in stilul consacrat pe Moara . Un soi de "back to basics " :) . Si asta in conditiile in care anul trecut nu credeam c-as ajunge vreodata la pescuit aici.
Balta mi se pare foarte accesibila din punct de vedere al accesului auto, de peste nu mai vorbim, ca densitatea este mai mult decit acceptabila ( felicitari inca o data d-lui Petcu, si daca-mi permite un sfat, n-ar fi rau daca s-ar instala si citeva toalete d-ale ecologice, ca mai sunt si doamne pe balta.. :) ). Dovada cele peste 5 tone de crap, la care se adauga somnii maricei, si de ce nu, niste carasoi de toata frumusetea.
Din pacate pentru noi, experimentul n-a fost pe deplin reusit... :D Desi eram pregatiti pentru un pescuit de anduranta, cu momitoare si porumb si tot tacimul, locul pe care-am stat nu era chiar un loc care sa tina peste, firul apei era destul de ( ca sa nu zic foarte :) ) departe, iar nadirea grea pentru adunatul pestelui n-a dat rezultatele scontate. Deja unele echipe se distantasera . Asa ca ..n-am rezistat tentatiei :D , si am trecut la interceptie, cu boiliesuri (pe care le mai adaugasem si in bulgarii de nada pe care i-am dat cu catapulta), in speranta capturii ...Am crapat lansetele :) , iar rezultatele nu s-au lasat asteptate, in sensul ca media pe cap de peste a crescut, dar cu o frecventa care nu ne-a permis sa ne implicam in lupta pentru clasament. Am reusit chiar la un moment dat sa-mi tin promisiunea fata de arbitri si de vecini ,cu care glumeam , adica sa-i sun pentru captura ! :D

Nu stiu, deci, daca noi suntem cei care sa dea sfaturi in legatura cu Moara Vlasiei, avind in vedere c-am luat o piatra-n gura , c-am pescuit prima oara aici, dar cu siguranta, e o balta cu mare, mare potential ! Si care nu-i o balta de ciortan , asa cum se spune ! :D

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

cornelserbu scrie:@ Dan Cotelici

ce sati povesteasca...sa-l fi vazut pe Val cum arunca cu ditamai momitoru', iar pe Cezar cum contempla un lighean mare cu mehleem... :D :D :D ...erau mortali...si au mai dat si-un jack cu coca cola. Pacat ca ne-ntalnim atat de rar... :wink:
Stiu Cornele, am vorbit cu Cezar in timpul concursului.
De la inceputul anului mi-a spus ca vrea sa se confrunte cu aceasta experienta inedita.Back to basics!

faraon tudor

Mesaj de faraon tudor »

Clasamentul final nu sa afisat din motive obiective,aveti putintica rabdare

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”