@Dane,
A fost pur si simplu un experiment, sa vedem daca mai putem sa pescuim in stilul consacrat pe Moara . Un soi de "back to basics "

. Si asta in conditiile in care anul trecut nu credeam c-as ajunge vreodata la pescuit aici.
Balta mi se pare foarte accesibila din punct de vedere al accesului auto, de peste nu mai vorbim, ca densitatea este mai mult decit acceptabila ( felicitari inca o data d-lui Petcu, si daca-mi permite un sfat, n-ar fi rau daca s-ar instala si citeva toalete d-ale ecologice, ca mai sunt si doamne pe balta..

). Dovada cele peste 5 tone de crap, la care se adauga somnii maricei, si de ce nu, niste carasoi de toata frumusetea.
Din pacate pentru noi, experimentul n-a fost pe deplin reusit...

Desi eram pregatiti pentru un pescuit de anduranta, cu momitoare si porumb si tot tacimul, locul pe care-am stat nu era chiar un loc care sa tina peste, firul apei era destul de ( ca sa nu zic foarte

) departe, iar nadirea grea pentru adunatul pestelui n-a dat rezultatele scontate. Deja unele echipe se distantasera . Asa ca ..n-am rezistat tentatiei

, si am trecut la interceptie, cu boiliesuri (pe care le mai adaugasem si in bulgarii de nada pe care i-am dat cu catapulta), in speranta capturii ...Am crapat lansetele

, iar rezultatele nu s-au lasat asteptate, in sensul ca media pe cap de peste a crescut, dar cu o frecventa care nu ne-a permis sa ne implicam in lupta pentru clasament. Am reusit chiar la un moment dat sa-mi tin promisiunea fata de arbitri si de vecini ,cu care glumeam , adica sa-i sun pentru captura !
Nu stiu, deci, daca noi suntem cei care sa dea sfaturi in legatura cu Moara Vlasiei, avind in vedere c-am luat o piatra-n gura , c-am pescuit prima oara aici, dar cu siguranta, e o balta cu mare, mare potential ! Si care nu-i o balta de ciortan , asa cum se spune !