Cupa Primaverii ed. a III-a - Moara Vlasiei 1-4 Aprilie 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
dan _city_center

Re: Cupa Primaverii ed. a III-a - Moara Vlasiei 1-4 Aprilie 2009

Mesaj de dan _city_center »

cornelserbu scrie: se da clasamentul ala final, sau nu ???
il am eu pe cel de la crapmania :D te ajuta?.....cistiga Serbu :!: :wink: :D

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

faraon tudor scrie:Clasamentul final nu sa afisat din motive obiective,aveti putintica rabdare

putintica? :D :D :D :D ...ore?. :D .zile?. :shock: ... luni?. :oops: ... ani? :mrgreen:

poate cine stie s-a modificat ceva :!:

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ptr Cezar, Val, dan City, Dan Cotelici cred ca vom organiza un mic concurs prin vara la MV, in care vor conta doar cei mai mari 7 crapi prinsi.... :D Si sa fie atmosfera destinsa...si distinsa ! :D :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

dan _city_center scrie:il am eu pe cel de la crapmania :D te ajuta?.....cistiga Serbu :!: :wink: :D
care ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Ptr Cezar, Val, dan City, Dan Cotelici cred ca vom organiza un mic concurs prin vara la MV, in care vor conta doar cei mai mari 7 crapi prinsi.... :D Si sa fie atmosfera destinsa...si distinsa ! :D :wink:
nu mai primiti pe nimeni ??? :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Dan Cotelici

Asa cum zicea si Cezar - asta e un slogan pe care l-am inventat impreuna pe balta - back to basics ..... dar cu mici modificari . Balta sincer mi-a placut , e curata , are acces bun , are densitate excelenta de pesti la 4-5 kg , are si mai imbracati destul de multi ( 8-9 kg ) pe scurt ai ce pescui , cam oriunde cazi , pe standuri . In schimb cred ca are si hachitze , dovada 2 standuri alaturate termina cu peste 400 kg , incadrate de alte 2 standuri cu maxim 70 kg / concurs de 72 ore ( asta pe 80 de metri de mal ) - in conditiile in car eun momitor cu 2 boabe de porumb stie toate lumea sa-si arunce in balta . Vreau sa spun ca NU nada facea diferenta , ci ceva care imi scapa ......... la prima mea partida de pescuit aici .
Structura nu prea exista , nu ai de ce te agata la nevoie pentru pat de nada sau pentru captura ; am folosit vechea strategie cu "focul la ei " , adica "paraim lansetele si le luam fatza". Si le-am parait bine de joi seara - dovada ca cele aproape 200 kg au fost facute din 34 pesti . Noua ne-a placut chestia cu "basicul" vreo 36 ore dupa care am vrut sa vedem , daca cu boilies chiar nu merge .
Locul nu ne-a permis o mare experienta , conculuziile sunt simple - pescuind cu boilies este sigur ca prinzi mai imbracati , nu stiu daca si mai multi , in momentul in care ai densitate execelenta de peste in fata ( cel putin acolo unde am pescuit noi nu a fost cazul , comparativ cu alte locuri din balta ) . De la standul 6 la standul 12 - nu s-a sarit de 200 kg si au pescuit aici si Tata Nitzu , Costel Stanila , Adi Zarguzon , Dan Marinitza , samd - deci asta a fost potentialul zonei de pescuit .
In schimb nu cred ca aici se aplica "curba lui Gauss" uiversala . I-am vazut pe baiatii din Oradea care la 609 kg , nu au luat si captura , statistic vorbind aveau toate sansele sa o faca . Eu zic ca totusi pe aceasta balta , daca pescuiesti clasic MV , momitor si porumb , nu ai mari sanse sa iesi din media de 4-5 kg a baltii , chiar daca stai 2 saptamini . Daca incepi o selectie pe bile , poti avea suprize .
Atmosfera mi-a placut , nu discut despre "conflicul cu Carp Zone" , care cel putin la acest concurs a fost creat artificial de Florentin , care nu a gasit altceva mai bun pe balta decit sa-l intrebe pe Cezar de ce nu modereaza postarile din ultimele zile ...., de parca asta era in fotoliu acasa si nu avea altceva de facut decit sa perieze forumul crapmania , in conditiile in care o baterie de laptop trebuie sa te tina 3 zile , macar sa iti mai citesti si tu e-mailurile .
Atitudinea teatrala a lui Florentin sincer m-a suparat si pe mine , dar asa cum m-am abtinut pe balta sa-i atrag atentia sa nu confunde niste lucruri , macar din respect , asa nu am sa o fac nici aici in public . Am sa-i spun eu punctul meu de vedere fata de comportamentul lui , cind ne-om intilni .
Reprezentantul Carp Zone cu care am interactionat mai mult a fost Dan Marinitza , care repet este un baiat de nota 10 . Tirziu , adica la festivitate m-am prins si eu ca echipele Senior Crap erau "dusmanii" la acest concurs . :lol: :lol: O timpenie !

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Carp Zone

rog insistent sa imi furnizati un link , unde pot vedea si eu clasamentul final al acestui concurs . Cred ca in calitate de participant si PLATITOR la acest concurs , pot sa am acces la aceasta informatie , care nu inteleg de ce este asa secreta . Nu impun sa postati aici acest clasament , dar in baza banilor platiti la inscriere , am dreptul la aceasta informatie completa !!!! Va sigur ca nu voi posta nimic , din "misterul" Dvs , cu toate ca sincer nu sunt de acord cu aceasta manifestare de secretomanie , vizavi de o informatie publica , in baza unor sume incasate de la concurenti .

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@Val,

Nici pe site-ul organizatorilor nu e postat clasamentul final. Totally bullshit... :evil:

Poate in sectiunea secreta, unde nu au acces "muritorii de rand"...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

@Cezar&Val
Multumim pentru raspunsuri.

PS.Ar fi fost interesant daca cineva ar putea sa interpreteze clasamentul pe tiparul concursului organiza la MV de clubul SENIOR Crap.
The second best is the first loser!

faraon tudor

Mesaj de faraon tudor »

Am vorbit cu Dan Marinita la telefon si se pare ca lista finala a ramas la nea Popica(arbitrul principal) cred ca asta e motivul.Dan nu are acces la internet momentan dar sigur o sa se rezolve problema.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”