Eu nu stiu de nici o greseala...stiu in schimb ca ati pus conditionari, sa nu se repete grilele si sa nu existe invecinari !Marian Constantin scrie: eventualele greseli de data trecuta ...

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Eu nu stiu de nici o greseala...stiu in schimb ca ati pus conditionari, sa nu se repete grilele si sa nu existe invecinari !Marian Constantin scrie: eventualele greseli de data trecuta ...
gor965 scrie: As prefera sa va faceti singuri grilele, ca sa nu mai existe nemultumiri si interpretari diferite ale valorilor standurilor !
Doar am vrut sa atrag atentia pentru a elimina din "nemultumirile si interpretarile " de data trecuta ..Marian Constantin scrie: Corect ..ai un precedent si mai poti elimina din greselile trecute...
Dex-ul spune :EVENTUÁL, -Ă, eventuali, -e, adj. (Adesea adverbial) Care poate să se întâmple; posibil, probabil.Dan Badarcea scrie:Pfuuuuuuu. Daca sunt eventuate,inseamna ca nu sau intamplat. Sau,poate se pot intampla data trecuta.
Sent from my iPad using Tapatalk
Pai de ce nu le faci tu Marian , daca tot stii ce a fost rau si ce a fost bine, elimini raul si ce ramane pui pe hartie.Marian Constantin scrie:gor965 scrie: As prefera sa va faceti singuri grilele, ca sa nu mai existe nemultumiri si interpretari diferite ale valorilor standurilor !Doar am vrut sa atrag atentia pentru a elimina din "nemultumirile si interpretarile " de data trecuta ..Marian Constantin scrie: Corect ..ai un precedent si mai poti elimina din greselile trecute...
Ce e asa de greu Domn' Badarcea !?
Frate , dar ce aveti , doar am atras atentia lui George la ce a spus ... acum de ce sariti pe mine !?...Dan Mitranescu scrie:Pai de ce nu le faci tu Marian , daca tot stii ce a fost rau si ce a fost bine, elimini raul si ce ramane pui pe hartie.Marian Constantin scrie:gor965 scrie: As prefera sa va faceti singuri grilele, ca sa nu mai existe nemultumiri si interpretari diferite ale valorilor standurilor !Doar am vrut sa atrag atentia pentru a elimina din "nemultumirile si interpretarile " de data trecuta ..Marian Constantin scrie: Corect ..ai un precedent si mai poti elimina din greselile trecute...
Ce e asa de greu Domn' Badarcea !?
Imparte balta explicit in trei sectoare a cate 9 standuri si da valoare fiecaruia.
Asta este tot ce trebuie sa faci. George face restul , adica grilele .
Discutiile la care am facut referire erau legate de valoarea acordata anumitor standuri, nu erau discutii legate de grile.Marian Constantin scrie: Frate , dar ce aveti , doar am atras atentia lui George la ce a spus ...
Marian Constantin scrie: Frate , dar ce aveti , doar am atras atentia lui George la ce a spus ... acum de ce sariti pe mine !?...
unde ai vazut ca am spus eu ca a fost rau ?..sau bine ?..