Marius Largeanu scrie:Dan Mitranescu scrie:Marius Largeanu scrie:A1 si A9 raman fara delimitare?
Au delimitare pe dreapta si respectiv stanga. In rest , malurile.
Numai asa pot sa fie date ca "bune ".
A1 fara stavilar si padurea fara prelungirea malului, nici "medii" nu stiu daca sunt.
Stiu, ma refeream la delimitarile dinspre maluri.
Ideea ar fi sa vedem cum putem sa avem standuri cat mai echilibrate ca si valoare tinand cont ca se joaca pe cantitate (calitatea are o pondere mica). Si aici ma refer in special la standurile "bune" pentru sectorul A: A1, A7 si respectiv A9.
Crezi ca A9 cu limita in dreapta este mai slab decat A7 (nu lua in calcul neaparat ultimul tau rezultat de pe A7)?
In ceea ce priveste A1, cred ca ai dreptate.
Oricum vad ca Vladut a scris in anunt (vezi punctul 3 de la concluzii) ca A1 si A9 vor fi delimitate in ambele directii. Ar fi bine sa clarificam din timp ca sa evitam discutii ulterioare cu privire la valoarea standurilor si calitatea grilelor...
Da. Consider ca A9 cu limitare pe dreapta ( adica sa ii iei jumatate din ce a fost pana acum) este mai slab decat multe locuri.
La fel si A1 cu limita pe stanga. Consider ca A7,A8, A2 trec peste ele , sau se amesteca fara a putea da valori cat mai exacte.
In plus, prin limitarile astea, cei care risca au un avantaj destul de mare. Nu are cine sa verifice asta cu exceptia arbitrilor si nu cred ca are rost sa tinem doi fixati pe capetele de balta.
Nu stiu ce a vrut sa spuna Vladut cu treaba aia, dar "limita" poate sa fie si malul.
La cum sunt desenate acum standurile, am adaptat valoarea locurilor.
Numai daca se modifica harta, trebuie sa modificam si valorile standurilor.
Sunt grile totusi si un loc dat ca "bun" trebuie sa fie asa. Daca il duci catre medii ca valoare se pot face greseli.
P.S Pe A1 si A9 am castigat doua concursuri de 72 ore. In fiecare zi pestele a mancat in alta zona.

( A trebuit sa o spun si pe asta ca sa fiu inteles

) Daca pescarul nu are posibilitatea sa caute zona respectiva, standul poate sa fie intr-o zi foarte bun si in urmatoarea foarte prost.